banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 19:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2008, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Chelsea na pocetku izgleda poprilicno mocno sto se bas ne bi moglo rec za ostale iz cetvorke a to me pomalo i plasi jer ako se odvoje vec sada tesko ce ih kasnije sustic bilo ko.....Liverpool iako ima ocajnu igru, dvije pobjede na startu a ono sto jest jest ipak se bodovi broje, na kraju krajeva Mancestera je prosle godine izvuklo to sto su dobijali i one utakmice koje su igrali katastrofalno, al polako, dok se vrate Lucas i Mascherano bice to puno bolje....Mancester me malo zabrinjava...Arsenal, nista strasno, oni kad upadnu u dobru igru drze konstantu podugo, nekad na pocetku sezone nekad na polovini nekad na kraju...u svakom slucaju mislim da ovi ostali nemaju bas puno sanse za prva cetri mjesta....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Nije zgoreg računati na Newcastle za prve 4 pozicije, a možda i Tottenham konačno proradi.. West Ham i Man City su solidne ekipe za prvu polovinu tabele, tako da će tu biti svega... Kao što rekoh, najjače prvenstvo ikada.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Wigan-Chelsea 0-1
Deco 4'

Deco se već pokazuje kao najbolja investicija u ovom prelaznom roku uopšte. U debiju postigao gol i bio igrač utakmice i pogodak iz slobodnog udarca u drugom kolu za 3 boda protiv Wigana.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Ja poslje F1 okrenuo na Chelsea, gledao zadnjih 15 minuta. U tih 15 minuta samo Wigan je igrao. Komentarisati cijelu tekmu necu, jer nisam gledao :)

Ocekujem pobjedu Machester City-a protiv West Hama.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 16:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Wigan kao Srbija! Sve kao solidni igrači, a nema nikog na koga se možeš osloniti da pogura ekipu kad je najpotrebinje!

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 02:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Flatcher dve utakmice, dva gola!!! Ove godine odlično mijenja Ronalda :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
nekako mi potezi fergusona oko nekih igracha nisu jasni, ali eto.... u tevezu ne vidim vrhunskog kreativca, vecinu onog sto dobro uradi moze zahvaliti samo ubitacnom tempu i marljivosti po terenu, vise neka naucena kreativnost a ne kao proizvod lucidnosti ...o andersonu nemam bas nikakvo misljenje..ali dobro, on to bolje vidi.
ovo sam napisao vezano za encoreov post na transferima o wright-philipsu. kad ga je RA kupio prije tri, cetri godine. nikako mi nije bilo jasno ( sem da se radi o pranju love) ta cifra od 21m funti, a koliko se sjecam u tom prelaznom roku preplatio je makar jos 3 igraca. ne znam koliko je anderson placen, valjda ne previse. ono, mozda ce vrijediti(vratiti, isplatiti) za par godina jer je bas mlad ( a mozda i nece)...
i da, cini mi se da za jasniju procjenu lige trebe jos 5,6 kola-ovako na pocetku djeluje kao da su svi ravnopravni i da favoriti pobjedjuj na iskustvo(silu)(osim arsenala)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Meni kod Fergusona nije jasno forsiranje Browna.
Sto se tice Teveza i Anersona. Tevez je radnik, savrsen drugi napadac, njemu (a i Rooneyu) treba visok, jak napadac. Kao sto je Ruud bio i kao sto ce mozda Berbatov biti. A Anderson ce postati odlican srednji vezni, vec je sad tehnicki vrlo dobar. Treba mu samo malo iskustva i mirnoce. Brz je, svjestan okoline i trudi se. Bice od njega odlican nasljednik Scholesa. Isto kao sto ce Nani odlicno preuzeti Giggsovu ulogu.
Manchester nije napravio glup transfer jos od vremena kad su doveli Verona. I za razliku od Liverpoola i Chelsea ne dovodi besciljno 10ak igraca po sezoni, upropasti ih i salje dalje.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
o andersonu nemam bas nikakvo misljenje..ali dobro, on to bolje vidi.

Anderson je vjerovatno najbolji mlaidi igrač na svojoj poziciji! Pod mladim mislim ispod 20 godina, tek mu je 19! Najbolje se snalazi na poziciji iza dva napadača, produkt Porta, koji je u zadnjih 5 godina na toj poziciji izbacio Deca, Diega pa sad Andersona! Pored toga što je nevjerovatno brz, ima dobar pregled igre, mlad, dobar tehničar i izvođač prekida, Anderson je i nevjerovatno uporan i koristan u defanzivnim zadacima. Replika Paula Scholesa, poboljšana na polju brzine i driblinga! Kako je samo izveo penal u finalu LŠ sa 18 godina, nevjerovatno!

manitu uci da svira je napisao:
ne znam koliko je anderson placen, valjda ne previse.

Plaćen je 30 miliona evra.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
za jasniju procjenu lige trebe jos 5,6 kola

Slažem se...a evo i parova sledećeg kola:

Bolton v WBA
Everton v Portsmouth
Hull City v Wigan Athletic
Middlesbrough v Stoke City
West Ham Utd v Blackburn
Arsenal v Newcastle

Chelsea v Tottenham
Sunderland v Manchester City
Aston Villa v Liverpool

Dosta zanimljivih utakmica....a Man Utd i Fulham ne igraju jer Manchester igra SuperCup u petak sa Zenitom.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_Felix_Moses_ je napisao:
Meni kod Fergusona nije jasno forsiranje Browna.
Sto se tice Teveza i Anersona. Tevez je radnik, savrsen drugi napadac, njemu (a i Rooneyu) treba visok, jak napadac. Kao sto je Ruud bio i kao sto ce mozda Berbatov biti. A Anderson ce postati odlican srednji vezni, vec je sad tehnicki vrlo dobar. Treba mu samo malo iskustva i mirnoce. Brz je, svjestan okoline i trudi se. Bice od njega odlican nasljednik Scholesa. Isto kao sto ce Nani odlicno preuzeti Giggsovu ulogu.
Manchester nije napravio glup transfer jos od vremena kad su doveli Verona. I za razliku od Liverpoola i Chelsea ne dovodi besciljno 10ak igraca po sezoni, upropasti ih i salje dalje.

da, nanija sam zaboravio a spada u istu grupu.dobro si me shvatio, nisam napisao da anderson ne'a veze nego, da li ce cekanje da oni stasaju kostati titule ove ili sledece sezone. placati te mladice toliko novaca pa ih za tri godine zbog nezadovoljstva prodavati dvostruko i trostruko jeftinije je stvar greske u menadzmentu i logistici ljudi koji su zaduzeni za "lov". jasno je da je i abramovich polako naucio da bahacenje sa parama i ne znaci LS i premiership...i cinjenica je da neke lige ne "leze" svim igracima, ti si spomenuo verona a ja cu baptistu. meni se uvjek svidjao,dobar u spaniji, nije prosao u engl. ali sam ga gledao u subotu u superkupu inter-roma i odlican je igrach i ima "normalnu" cijenu (sad, a mislim da je real isto "grunuo" veliku lovu za njega
Sondri je napisao:
Plaćen je 30 miliona evra.
)

nisam siguran dali je to malo,optimalno ili mnogo za njega- vrijeme ce pokazati. kadkad veliki klubovi zbog glupe utrke sa drugima i menadzerovog prokletstva stvarno pretjeraju

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada poredim Andersona koji je placen nesto ispod 30M eura i Henrya koji je placen 32M eura, meni je daleko bolji posao napravio Man Utd nego Barcelona. Neću ni komentarisati transfer Shevchenka. Man Utd ne žali novac kad se radi o mladim biserima, s obzirom da je sve ove igrače Ferguson izbrusio. Natežu se oko tih "tričavih" 30M za Berbatova iako im očajno treba napadač, ali smatraju da ima previše godina za te pare, iako je Berbatov relativno mlad igrač. S druge strane Nani i Anderson imaju mogućnost da još 10 godina igraju na vrhunskom nivou, pa i poslije toga jedno 2-3 sezone da pruže dobru igru.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2008, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Kada poredim Andersona koji je placen nesto ispod 30M eura i Henrya koji je placen 32M eura, meni je daleko bolji posao napravio Man Utd nego Barcelona. Neću ni komentarisati transfer Shevchenka. Man Utd ne žali novac kad se radi o mladim biserima, s obzirom da je sve ove igrače Ferguson izbrusio. Natežu se oko tih "tričavih" 30M za Berbatova iako im očajno treba napadač, ali smatraju da ima previše godina za te pare, iako je Berbatov relativno mlad igrač. S druge strane Nani i Anderson imaju mogućnost da još 10 godina igraju na vrhunskom nivou, pa i poslije toga jedno 2-3 sezone da pruže dobru igru.

to stoji, ali henry je svoje najbolje dao arsenalu. svakako da ce se anderson isplatiti manU ako bude od 21 do 26-7 ko henry jer je za mene licno ( iako sam manU fan) jedno 4 sezone( prije one zadnje u arsenalu) bio neprevazidjen igrach, brz, vrhunska tehnika, apsolutno svjestan sebe (dovoljno drzak i arogantan da ne .ebe 2 % nikoga a to je npr. u "gostima" pola psihicke pripreme). licno sumnjam da bi anderson mogao biti manUov henry ali je i moguce jer ja nisam gledao sve ono sto su vidjeli klub i ferguson.

i da dodam: naravno da 32m. za henrya izgleda mnogo sa fudbalskog aspekta ali mislim da je tu ulogu odigrao i marketinshki momenat( suveniri,dresovi...). jbg. kupujesh dokazanu zvijezdu a to koshta

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2008, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Natežu se oko tih "tričavih" 30M za Berbatova

Možda se i ne bi natezali da su u pitanju evri, ali Tottenham neće ni da čuje ništa ispod 30M funti a mislim da je realna cijena nekih 15M funti :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
Citiraj:
Quote:
Natežu se oko tih "tričavih" 30M za Berbatova

Možda se i ne bi natezali da su u pitanju evri, ali Tottenham neće ni da čuje ništa ispod 30M funti a mislim da je realna cijena nekih 15M funti :roll:

u danasnjem nogometu nema realnih cijena !!!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolton - WBA 0-0
Everton - P'mouth 0-3
Hull - Wigan 0-5
Middlesbrough - Stoke 2-1
West Ham - Blackburn 4-1

Arsenal - Newcastle 2-0 (ht)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

celsi- totenhem 1:1, odlicna utakmica u prvom poluvremenu, u drugom negumo skontati da je vanderamos toliko skarao skolarija a da to ovaj nije ni pokusao promjeniti. zachepio jw celsi totales. inace, vec druga utakmica celsija koju gledam u kojoj prvo poluvrijeme razbija a drugo ispod prosjeka- da sumnjam u kondiciju ili godine nekih igraca kao sto je deko nije opravdano...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Polako, tek je početak sezone.... :wink:

a jes onaj Luka Modrić očajan...a koliko ga platiše? 16M funti, bolji je Huddlestone od njega :lol: :lol:
najveći uspjeh danas mu je bio kad je dobio dres od Lamparda :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sunderland - Man City 0-3

Shaun Wright-Phillips 2 gola 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čelzijeva škola..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]