_Felix_Moses_ je napisao:
Meni kod Fergusona nije jasno forsiranje Browna.
Sto se tice Teveza i Anersona. Tevez je radnik, savrsen drugi napadac, njemu (a i Rooneyu) treba visok, jak napadac. Kao sto je Ruud bio i kao sto ce mozda Berbatov biti. A Anderson ce postati odlican srednji vezni, vec je sad tehnicki vrlo dobar. Treba mu samo malo iskustva i mirnoce. Brz je, svjestan okoline i trudi se. Bice od njega odlican nasljednik Scholesa. Isto kao sto ce Nani odlicno preuzeti Giggsovu ulogu.
Manchester nije napravio glup transfer jos od vremena kad su doveli Verona. I za razliku od Liverpoola i Chelsea ne dovodi besciljno 10ak igraca po sezoni, upropasti ih i salje dalje.
da, nanija sam zaboravio a spada u istu grupu.dobro si me shvatio, nisam napisao da anderson ne'a veze nego, da li ce cekanje da oni stasaju kostati titule ove ili sledece sezone. placati te mladice toliko novaca pa ih za tri godine zbog nezadovoljstva prodavati dvostruko i trostruko jeftinije je stvar greske u menadzmentu i logistici ljudi koji su zaduzeni za "lov". jasno je da je i abramovich polako naucio da bahacenje sa parama i ne znaci LS i premiership...i cinjenica je da neke lige ne "leze" svim igracima, ti si spomenuo verona a ja cu baptistu. meni se uvjek svidjao,dobar u spaniji, nije prosao u engl. ali sam ga gledao u subotu u superkupu inter-roma i odlican je igrach i ima "normalnu" cijenu (sad, a mislim da je real isto "grunuo" veliku lovu za njega
Sondri je napisao:
Plaćen je 30 miliona evra.
)
nisam siguran dali je to malo,optimalno ili mnogo za njega- vrijeme ce pokazati. kadkad veliki klubovi zbog glupe utrke sa drugima i menadzerovog prokletstva stvarno pretjeraju