banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 21:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2008, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Prvo izvinjavam se što koristim ovaj forum za ovo obavještenje ali potez Aneksa nije ni malo kulturan te bi molio sve korisnike koji su koristili wireless usluge firme B2Tel a sada prešli na Navigo SC d.o.o. da pročitaju.

--------------------------------------------------------------------
Obavještavamo sve korisnike koji su do sada koristili wireless Internet kod B2Tel-a a koji su prešli na Navigo SC d.o.o. da mogu raskinuti ugovor sa firmom Aneks d.o.o. kako im ne bi stizali računi za usluge koje ne koriste. Prema informacijama koje smo dobili od nekoliko korisnika, osoblje Aneksa je tvrdilo kako su koristici vezani ugovorom na 12 odnosno 24 mjeseca što kod većine korisnika nije istina.

Ugovor ne možete raskinuti sa firmom Aneks jedino u slučaju da ste zaista potpisali ugovor na 12 ili 24 mjeseca te je potrebno da proučite sve članove ugovora.

Ukoliko ne postoji član ugovora koji Vas ograničava na neki vremenski rok, ugovor možete slobodno raskinuti bez posljedica ili novčanih naknada.

Važno je napomenuti da ukoliko nemate namjeru koristiti usluge firme Aneks d.o.o. ne potpisujete nikakve dodatne ugovore ili anekse ugovora sa pomenutom firmom jer su pojedini korisnici pozivani telefonom i uvjeravani da moraju doći potpisati nove ugovore ili anekse postojećih ugovora.

U slučaju da potpišete novi ugovor sa firmom Aneks mi Vam ne možemo pomoći da ga raskinete i ukoliko smatrate da ste prevareni možete se obratite odgovarajućim institucijama koje su za to namjenjene. (Sud, Policija, Agencije za zaštitu potrošača itd.)

Ugovor sa Navigom nije vremenski ograničen i svim korisnicima koji posjeduju svoju opremu daje maksimalnu slobodu u izboru Internet provajdera.

Napomena: Još jednom se izvinjavam što korisim ovaj forum za ovu vrstu obavještenja.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Ej... koja stoka... ne mos vjerovat.... ako su to stvarno radili ljudima :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 10:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2008, 22:22
Ma treba ih tuziti jebo te idiota.
Pogledajte im samo cjene 80 maraka za ono sto je do 1.9 na teolu bilo 50 km a od 1.9 nesto sitno ma looooool.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jul 2006, 06:45
Za Anks/Blic se više ne zna da li su samo nevjerovatno bezobrazni ili i nevjerovatno nesposobni. Biće da je oboje u pitanju. Cijelo jutro su AP-ovi ("stari" wireless) na neboderu bili isključeni. Ovo se ponavlja neć drugu nedjelju. Prestao sam i da brojim slučajeve kad je PPPOE koncentrator bio van pogona. Zaista ne mogu da shvatim toliki stepen nesposobnosti!!! Izgleda kao da žele da promijene djelatnost pa tjeraju korisnike. Mene od sutra definitivno gube, a od mene ionako imaju samo negativnu reklamu.
Nemojte molim vas spominjati neiskusan kadar. Neiskusnije od ovoga ne može!
Da li neko slučajno zna postoji li mogućnost dobijanja javne IP adrese na Navigu? To je ionako jedina stavka koja me dosad držala na BLIC-u.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
ned123 je napisao:
Cijelo jutro su AP-ovi ("stari" wireless) na neboderu bili isključeni. Ovo se ponavlja neć drugu nedjelju. Prestao sam i da brojim slučajeve kad je PPPOE koncentrator bio van pogona

I meni jutos net nije radio, isto je AP neboder ali nije stari wireless već WADSL.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 13:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Kod mene isto WADSL ali nije neboder vec klinicki centar...uostalom, vrlo cesto u posljednje vrijeme imam problem sa izlaskom na net zbog nerada...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ned123 je napisao:
Da li neko slučajno zna postoji li mogućnost dobijanja javne IP adrese na Navigu?

Postoji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]