banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Avg 2008, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
klasa

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Bilo ko ako je reprezentativac Engleske je klasa, bez obzira sta ja ili ti "mislili" :)

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Gareth Barry je odličan igrač koji može igrati na bar 5 pozicija u timu. Na početku karijere je igrao na lijevom beku da bi se kasnije pomjerao sve više naprijed po lijevoj strani. O'Leary ga je prvi pomjerio u sredinu gdje igra odlično, kako na poziciji centralnog veznog, tako i na poziciji zadnjeg veznog. Izborio se za dres reprezentacije Engleske u ekipi kakva je Aston Villa, ali je krajnje vrijeme da proba u "ozbiljnijioj" ekipi da se vidi da li stvarno vrijedi koliko ga svi manageri hvale.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 08:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2008, 20:53
pa nije dzabe bio kandidat za kapitena engleske reprezentacije!ko god kaze da on nije klasa od igraca on stvarno nema pojma o cemu prica!kao prvo benitez i wenger ga ne bi trazili,kao drugo ne bi igrao za reprezentaciju i kao trece aston villa bi ga odma prodala da je on los igrac!a svi koji gledamo eng.ligu znamo da je on covjek koji drzi villu u gornjem dijelu tabele!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam htjeo da kažem da on nije igrač koji može donijeti titulu na Anfield i još uvijek stojim iza toga :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 09:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ni jedan igrac sam ne moze donjeti titulu ni jednom klubu. Nekad je bitnije naci "slabijeg" igraca da se uklopi u cjelinu, nego obrnuto.

Kao recimo sto je Chelsea upropastila bisera kao sto je Wright Phillips.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Wright-Phillips ima odličnu minutažu s obzirom na konkurenciju.
Citiraj:
Chelsea upropastila

aj ponovi gramatiku malo...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 13:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Za tu "minutazu" mogli su da uzmu nekog "slabijeg", a bisera poput WF puste da igra u nekom drugom klubu.

A to za Chelsea - Chelsea je inace zensko ime u Engleskoj, a ja vise volim zenski rod :)

Poslednji put menjao 2Fast2Furious dana 23 Avg 2008, 15:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 14:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
2Fast2Furious je napisao:
Chelsea je inace zensko ime u Engleskoj

Tačno tako, kao i Zvezda u Srbiji. Zvezda je savladala, upropastila, napravila,...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Za tu "minutazu" mogli su da uzmu nekog "slabijeg", a bisera poput WF puste da igra u nekom drugom klubu.

Možda baš zbog toga nisu samo prosječan klub poput Liverpoola :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 15:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ja neznam po cemu ti vjecito svrstavas Liverpul u prosjecan kluba a Celzi dizes u visine kao da je kluba sa istom traduicijum zasnjih 100 a ne 4 godine. Ti si sve mi se cini poput nekih klinaca koji su poceli navijati za Celzi onog momenta kad je Rus kupio klub, do tad ste culi za Celzi smo zbog Zole. Postujem trenutni uspjeh Mancestera Arsenala Celzija ali nikad nebih mogao nazvati Mancester prosjecnim klubom cisto iz postovanja prema osvojenim trofejima kluba.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Prošlost bi trebala biti odskočna daska, a ne ležaljka."

Edmund Burke

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

FT Blackburn R. 1 - 1 Hull C.
FT Liverpool 2 - 1 Middlesbrough
FT Newcastle U. 1 - 0 Bolton W.
FT Stoke C. 3 - 2 Aston Villa
FT Tottenham H. 1 - 2 Sunderland
FT West Bromwich A 1 - 2 Everton

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Fulam - Arsenal 1:0

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2008, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Oni su barem posteno izgubili, a oni supci iz Liverpoola se izvlace u zadnjih 5 minuta vec dvije utakmice. Ko da su talijani, cigani.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, prvo onaj 'nafakaški' gol Carraghera a poslije toga ono....igramo dok Liverpool ne pobijedi :roll:

a da je samo ušao onaj šut Tuncaya kad je okrenuo Carraghera :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
enc0re, smorio si više i Boga i narod sa svojim postovima o Liverpoolu. Svi znamo da se diviš Čelziju do imbecilnosti, ali od sada pa nadalje tvoje upadice će biti momentalno obrisane i neću se truditi da korigujem post i ostavim one stvari koje zaista imaju smisla i odnose se na temu. Ono što ti radiš je u stvari provociranje istih rasprava već po ko zna koji put. Navijaj čovječe za svoj klub i ostavi druge na miru, smješan ispadaš kad pljuješ klub poput Liverpoola ili igrača poput Barrya.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tema je Premiership, zar ne? Liverpool igra u Premiershipu....citiraj me gdje sam otišao u offtopic!? A to što moj post nekog smara nije moj problem i puca mi nešto zbog toga :roll: :fist:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Tema jeste premiership i niko ne kaže da si otišao u offtopic, ali ja kažem da ne vidim nikakve potrebe da se na svakoj strani pljuje po Liverpoolu, kojeg čak ne volim, ali jednostavno gdje god se spomene fudbal ti počneš priču o Liverpoolovim promašajima i uspjesima velikog kluba Čelzija. Samo kažem da ohaneš malo s tim jer pokrećeš bespotrebne prepirke u kojima se uvijek iznose iste stvari.. "Liverpool je klubčina sa toliko i toliko trofeja, Čelzi je hir ruskog milijardera", itd, itd, itd.. Dosta offtopica.

Hull je za mene iznenađenje, očekivao sam još jedan Wolverhampton ili Leichester koji je došao da odigra tu jednu sezonu u Premiershipu i vrati se gdje mu je mjesto, ali vidim da su sasvim solidno startali. Pobjeda nad Fulhamom kod kuće, uzeli bod Blackburnu u gostima, mislim da obećavaju.

Arsenal nastavlja svoju tradiciju loših startova sezone, jedva neka pobjeda protiv WBA, da bi već u narednom kolu kiksali protiv Fulhama, a u goste im dolazi nezgodni Newcastle, tako da se tu ne bih baš kladio na njihovu pobjedu.

Dosta dobar početak Premiershipa, vidjećemo šta će vrijeme donijeti, ali mislim da nikada u svijetu nije bilo konkurentnije lige od ovogodišnjeg Premiershipa..

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OK, shvatam...nisam ja kriv što se volim prepirati :lol: , pokušaću malo 'oladiti :fadein: ....što ne znači da se neću smijati ako ispuše u sledećem kolu :lol:

back to the topic.....

Citiraj:
Hull je za mene iznenađenje

što se mene tiče, iznenadili su samom pobjedom u playoff-u ali očigledno ne planiraju biti kao Derby prošle sezone jer već imaju 4 boda, isto koliko je Derby imao tamo oko Božića :lol:

Napokon jedan dobar start i za Newcastle ali opet ne vjerujem da će uraditi mnogo bolje nego prošle sezone....

Iako je možda offtopic, treba se spomenuti i odličan start Birminghema u Championshipu sa trećom uzastopnom pobjedom u kojima je sva 3 puta bio strijelac vremešni ali odlični Kevin Phillips.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]