banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 23:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2008, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
da je tebe ugrizao jedan, pitao bih te ja.
jesi se to nasla u provokaciji?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 14:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Pa, mislim, da si citirao mene?
Inace, nemam psa, tako da se ne branim...

poz

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
jesam, citirao sam. malo sam neurozan danas, izvini na provokaciji.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Bice prije da se psi prepadnu tebe.

Dobro. I...? Sta onda pas uradi...kad se prepadne? Mozda pobjegne...moguce? Ja imam neagresivne pse....stvarno su ljupki i privrzeni ljudima,ma da ih mazis po cjeli dan, mogu skoro garantovati da ne bi ugrizli,ali kad se boje grizu....Pas u strahu (u vecini slucajeva) grize.

Citiraj:
Po vasem bi najbolje bilo da samo ljudi zive na ovoj zemlji, a zivotinjama onesposobiti sve moguce funkcije.

Ma nije to niko rekao. Meni psi u parku najmanje smetaju, naprotiv, veoma volim pse. Ali ne mozes samo sebe gledati. Postoji odredjena kultura, neki red. Red da se covjek stavi prije psa.
Kod mene komsije kad izvode psa....pas malo pišne u haustoru, malo meni pred vrata pa onda ispred zgrade na livadu sere...ma daj...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
Анакине за неког ко има пса, страшно си ми анти-псећи настројен...... не знам какве ти проблеме имаш са комшијама, какви год да су, то ријеши са њима...
мој пас је културан и фино се понаша :D :D .... и не знам какви су ти то неагресивни а какви су агресивни пси... и што је он јадан ако га изведем једном дневно?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
WinstonWolfe je napisao:
jesam, citirao sam. malo sam neurozan danas, izvini na provokaciji.

Ok je! I ja sam, kao sto napisah.

Citiraj:
Dobro. I...? Sta onda pas uradi...kad se prepadne?

A zasto ga se prepadne? (moja recenica je bila upucena Winstonu :wink: )
Covjek je u 80% slucajeva kriv da li je njegov pas agresivan ili nije. Poznajem ljude koji su svog psa tukli slaufom za vodu da bi on bio agresivan. I zaista, kad su ga setali pas se trgao, a to je njih cinilo ponosnim gazdama. Sjecam se, kako se jednom otkinuo i prisao mi. Necete vjerovati, da sam lanac drzala sa dva prsta i dovela ga kuci. Sve je do gazde, pa i ta "kaka" pred tvojim vratima. Ne treba se covjek staviti prije psa, to bi znacilo da ti mozes uci u njegovu kucicu i pokakiti se. :D To je u pitanju kultura njegovog gazde. Prvo trebamo ljude prevaspitati da bacaju smece gdje treba, kad puse cigaretu da ne duvaju ulicom u prolaznike, da i oni vrse nuzdu gdje treba i takva osoba ce pocistiti iza svog psa. Meni je u svemu ovom krivo sto psi smetaju a ljudi prave mnogo gore stvari kao i djeca. :cry: Bas kao sto ti kazes "ne mozes samo sebe gledati". Eto, to mi ovdje bode oci i ja moram prokomentarisati. :o :confused3:

Poz

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Duffman je napisao:
Анакине за неког ко има пса, страшно си ми анти-псећи настројен...... не знам какве ти проблеме имаш са комшијама, какви год да су, то ријеши са њима...
мој пас је културан и фино се понаша :D :D .... и не знам какви су ти то неагресивни а какви су агресивни пси... и што је он јадан ако га изведем једном дневно?

Anti-pseci nastrojen....znao sam da ce neko tako razumjeti. I ja nemam jednog psa, vec tri. Inace jedno vreme bio uzgaivac Epanjel Bretona. Toliko o mom nastrojenju.
Moje komsije su ljudi sa psom, isto kao i ti. A ovde i jesu tema ljudi i njihovi psi i njihovo ophodjenje i ponasanje.
Nisi nikad cuo za agresivnu vrstu pasa...tebi su sve rase neagresivne???
Jadan je iz jednog osnovnog razloga, sto je vjerovatno ostatak dana zavezan ili zatvoren....vec kad ga volis toliko izvedi ga nekoliko puta dnevno bice mu drago :) a ioni u parku ce se obradovati :P ako imas uslove za to...

Citiraj:
A zasto ga se prepadne? (moja recenica je bila upucena Winstonu )
Covjek je u 80% slucajeva kriv da li je njegov pas agresivan ili nije. Poznajem ljude koji su svog psa tukli slaufom za vodu da bi on bio agresivan. I zaista, kad su ga setali pas se trgao, a to je njih cinilo ponosnim gazdama. Sjecam se, kako se jednom otkinuo i prisao mi. Necete vjerovati, da sam lanac drzala sa dva prsta i dovela ga kuci. Sve je do gazde, pa i ta "kaka" pred tvojim vratima. Ne treba se covjek staviti prije psa, to bi znacilo da ti mozes uci u njegovu kucicu i pokakiti se. To je u pitanju kultura njegovog gazde. Prvo trebamo ljude prevaspitati da bacaju smece gdje treba, kad puse cigaretu da ne duvaju ulicom u prolaznike, da i oni vrse nuzdu gdje treba i takva osoba ce pocistiti iza svog psa. Meni je u svemu ovom krivo sto psi smetaju a ljudi prave mnogo gore stvari kao i djeca. Bas kao sto ti kazes "ne mozes samo sebe gledati". Eto, to mi ovdje bode oci i ja moram prokomentarisati.

Slazem se i smatram da si upravu. ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
Анакине,
мој пас је проводи читав дан у дворишту, тако да мислим да му је доста да га изводим једном дневно....
а то за агресивне расе, не знам шта би ти рекао... изгледа да ти имаш другачији поглед на псе него ја...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]