WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:
Akcija dugo planirana? Rusi planirali blickrig gruzijske vojske, ubistvo preko 2000 ljudi i totalno unistenje jednog grada i oko 20 sela????
planirano je da se pokupi naoruzanje,ne sam vojni udar. samo su cekali neki povod da napadnu. rusi su zauzeli vecinu gruzijske teritorije.
zanima me ko je sledeci u tom regionu da dobije po pic..
kakvo naourzanje,kakav povod?po pichci treba da dobije svako ko sere.najbolje da amerikanci postavljaju kojekakve stitove po ruskim granicam a rusi da aplaudiraju.bogu hvala , rusija nije srbija a sad je i dovoljno ojacala.dosta je vishe americki picki.jednom narusheno medjunarodno pravo je zauvjek narusheno pravo. ne mozes suverenu drzavu bombardovati i otkinuti joj dio teritorije...zasto bi to bilo ekskluzivno pravo nato-a,amerike i eu? ako moze kosovo,moze svaki region u svijetu.dace bog da se raspadne belgija ,shpanija i svi koji to mogu...mirno,"demokratski"

i sad da takvi kreteni drze predavanje rusiji o moralu i pravu,koja je k tomu,za razliku od njih, cak i u pravu.oni su bili u mirovnoj misiji i u osetiji i u abhaziji a trecu oblast adzariju nisu uspjeli spasti na vrijeme i njih je gruzija ladno primorala da ostanu u njenom sastavu iako su referendumom bili odlucili da zele samostalnost(1991).uostalom, o ovome nemam zivca vise pisati,gotovo je sve receno a neki forumasi se prave kao da nista nije napisano.mislim, ne moras voliti rusiju ali trebas biti objektivan.pro-americka propaganda je totalno deplasirana i degutantna a namjenjena samo apsoltnim debilima koji ne misle nista svojom glavom.sve sto rusi urade naknadno i sto prekrse medjunarodno pravo imaju pravo podvesti pod pacifikaciju ili pod bilo sta sto je nato i eu radio srbiji,potpuno jasno.
a vezano za najnovije besposlene fore oko raketnih stitova i nuklearnih bojevih glava: dakle,rusi bi trebali skrstenih ruku cekati da u poljskoj,ceskoj ,ukrajini, gruziji,baltiku amerikanci postavljaju stitove? a uz kakva opravdanja? da se upisas od smijeha. to je kao da pet,sest komsija ogradi jednog i kaze : ne boj se komsija, necemo stalno pustati struju u ogradu, ne ogradjujemo se mi zbog toga sto si ti nama pretnja i sl.--maloumno,kao i kompletna globalna americka politika koja uziva u stvaranju konfliktnih zona e kako bi oni prodavali oruzije,izvlacili sirovine i time podrzali vlastitu industriju i ekonomiju.to sto je evropa,glupa,slijepa i puna dupeuvlakacha njih ne interesuje.nisu oni krivi zbog toga.zivjela rusija,zivjela kina,zivio treci svjetski rat u koji nepogresivo srljamo,za deset ili pedeset, nebitno, covjecanstvo(i to ono razvijeno

) je na isuvishe niskom nivou svjesti da bi zasluzilo bolje.
zaboravio sam o naftovodima i plinovodima koji vode preko gruzije,o njima drugi put..