banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 07:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2008, 16:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Slazem se sa tobom u potpunosti,cesto i jedno crevo od vakuma spadne ili nije dobro prikaceno pa auto nenormalno lose ide.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 16:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2008, 19:16
Drug koje ti auto imas?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 16:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2008, 19:16
S kojim imas problem, mozda ti mogu pomoci.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ko jel ja?

Nemam ja tih problema, u mene sve na benzin. I bez turbina ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
imam saaba, benzin, bio sam kod majstora, uglavnom dimi nevjerovatno, bjeli dim, vidi se ulje na izduvu, bila je dijagnostika ili gumice na ventilima ili turbo, ispostavilo se da je turbo... nasao mi je mehanicar jednog sto radi turbine samo neznam gdje, uglavnom ostace samo moje kuciste od turba, a unutra ce sve izmjenjati, cijena ce biti izmedju 300 i 400 eura... imate li kakav komentar na cijenu ?? puno ili malo volio bih znati, podrav

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 17:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ako se to rijesi za te pare to je super bar po onom sto sam ja dozivio. Morao sam da mijenjam turbinu i nova u servisu (narucili bi je iz njemacke posto u okruzenju u servisima nije bilo) bi bila oko 3000 maraka. To je definitivno najskuplja moguca varijanta bila, ali ipak ta cijena koju ti spominjes je mnogo manja...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 06:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
smucek je napisao:
Ako se to rijesi za te pare to je super bar po onom sto sam ja dozivio. Morao sam da mijenjam turbinu i nova u servisu (narucili bi je iz njemacke posto u okruzenju u servisima nije bilo) bi bila oko 3000 maraka. To je definitivno najskuplja moguca varijanta bila, ali ipak ta cijena koju ti spominjes je mnogo manja...

3000km za turbo wauuu......skupo u pm...ja sam mjenjao turbo na audiju u Sveckoj i izasao me je malo manje od 2000km...dok su mi u Danskoj trazili oko 5000km,mamu im jebem grebatorsku :fist:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mogu li i ja da kukam? :oops: Verano nema djelove, ni Jovic ni Ric.. Ko jos u ovom gradu radi sa pezoom? Ili da gurnem ovu kantu u Vrbas i pjeske idem kuci? :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Mogu li i ja da kukam? :oops: Verano nema djelove, ni Jovic ni Ric.. Ko jos u ovom gradu radi sa pezoom? Ili da gurnem ovu kantu u Vrbas i pjeske idem kuci? :cry:

Ovo zadnje ti je najbolja opcija........samo sto ni Vrbas vise neprima takav otpad
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 11:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Auto servis - ZIKA
Auto servis - BRKIC
Auto servis - AUTO STAR
...

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 11:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
ajkula je napisao:

Ispod ONE cifre limara neces naci....to se ne nadaj....dalje ako moras narucivati dijelove narucuj...sta ces sad...nikakav Jovic i ostali ti ne dolaze u obzir ako ti motor zvekece i ako se moraju narucivati dijelovi GONI u Verano...ostavi auto...i lagano stanica,sajsabu i ostalo :)

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A o cemu se konkretno radi,nisam u toku.

Ako ti trebaju karoserijski delovi,a zelis jeftinije proci,onda Velas,mada je po meni bolje otici na otpad i kupiti polovne,ali originalne delove (tipa blatobran,hauba,branik),lakse ce ti se uklopiti i zazori ce biti minimalni.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 11:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
zex-tuning je napisao:

Ako ti trebaju karoserijski delovi,a zelis jeftinije proci,onda Velas,mada je po meni bolje otici na otpad i kupiti polovne,ali originalne delove (tipa blatobran,hauba,branik),lakse ce ti se uklopiti i zazori ce biti minimalni.

Ma moli se bogu kakvi karoseriski dijelovi....to je bar najlakse i najmanji problem....motor je u pitanju lave....ko zna sta je tu sve stradalo!!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 11:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa ne verujem sad da je isla 300.
Kakvi su simptomi?Kakvo rucanje?
Mozda je samo pukla izduvna grana (narocito ako je gusana) pa je to njoj "rucanje".Valjda je ugasila automobil nakon sto je udarila,jer ako je probila hladnjak a automobil radio i nakon sto je iscurila sva voda... :-?

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nije valjda udes?

Ako si clan ADAC-a, onda auto na slep sluzbu i pravac D. Ako imas kasko (skoro novo auto, ne?) tamo ce ti pokriti sve troskove. Ove troskove odavde - cisto sumnjam, osim ako mozda nije u pitanju ovlasteni servis. Najbolje ti je da nazoves svoje osiguranje i da vidis sa njima. Savjetujem ti da trazis pokrivanje troskova rent a car-a (osiguranje), ili zamjensko auto(ADAC). S tim da BIHAMK posjeduje ta zamjenska auta, a imaju ugovor sa ADAC-om, onda...

A ako ces auto sastavljati u BL, racunaj u najboljem slucaju na izgubljenu sedmicu. Ako je Pezo u pitanju jedan clan foruma ti mozda moze pomoci, ali neka se sam javlja :) A opet, mozda je covjek negdje na odmoru...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
zex-tuning je napisao:

Ma moli se bogu kakvi karoseriski dijelovi....to je bar najlakse i najmanji problem....motor je u pitanju lave....ko zna sta je tu sve stradalo!!!!

Ma nek je sve otislo u PM samo nek ajkulici nefali dlaka sa glave,to je vazno a za ostalo cemo lako...ako treba skupicemo se i pomoci nasoj drugarici,a jesmoli drugari ili nismo?? :cat:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
zex-tuning je napisao:
Pa ne verujem sad da je isla 300.
Kakvi su simptomi?Kakvo rucanje?
Mozda je samo pukla izduvna grana (narocito ako je gusana) pa je to njoj "rucanje".Valjda je ugasila automobil nakon sto je udarila,jer ako je probila hladnjak a automobil radio i nakon sto je iscurila sva voda... :-?

Hladnjak nije. Bila sam u Veranu ( i kod Jovica i kod Rica) i rekli su mi da sumnjaju na nosac motora, spominjali su i neke zupcanike.. Mogli su spominjati sta hoce kad se ne razumijem u mehaniku :roll: Sutra imam termin pa nek mi je Bog na pomoci :oops:

Hoce li ko da kupi pezoa? :D Def cu se rjesiti tog auta jer mi samo maler donosi :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Hoce li ko da kupi pezoa? :D Def cu se rjesiti tog auta jer mi samo maler donosi :-?[/quote]
i kupi stubice
nista neka te dragi nam nas forumas poveze kad krene u Ulm bijese hahhaahhahahah :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 22:03 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ooo ajkulo, ne diraj mi pezo. dobra je to masina samo treba znati voziti. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
@AfroMan

Koji saab, model i godina, molim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]