banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Avg 2008, 11:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2004, 13:21
imas tamo na hisetama, iza ninona ima ona plava pumpa, e uz pumpu imas lika koji radi muziku i daljinsko zakljucavanje,meni je radio na citroenu 140KM ugradnja i 2 daljinska kljuca, i dobro me sluzilo... Mislim da se radnja zove Audio Electronics ali nisam siguran, otidji pa pitaj tamo ne kosta te nista...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 15:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Idemo ponovo,znaci skakavac kljuc kupisu Auto Stil-u za 70KM,odes u onaj auto-elektro servis kod zelenog mosta (ispod skole bivse MUP-a),nece ti uzeti vise od 30KM za ugradnju.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 20:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2008, 19:16
Nije skakavac 70 vec max 40KM i ugradnja mora da ude vise od 30KM koje si naveo iz razloga ako nemas postojeci modul za centralno moras motoric postaviti koji je 10KM pa ako i imas moras postaviti rele koji je 5KM a negdije i dva kod novih auta tako da se nikako neisplati i niko nije toliko lud da radi to za 20KM. Posto pitas za skakavac vidi dali pase duzina skakavca i tvog orginalnog kljuca jer je skakavac poprilicno kratak, isto tako obrati paznju dali ti je kodiran kljuc. U tom slucaju bi morao da izvadis a da spulu i prebacis kako bi mogao upaliti auto.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 07:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma gde je to skakavac daljinsko 70KM,to si ti sigurno gledao cenu u Eurima.Ako ima za 40 napisi gde si video,forum za to i sluzi.Najjeftinije su za koje ja znam 65KM u Djurdjevicu,motoric i ja mogu naci za 10KM.

Ja i jesam govorio o ceni za slucaj da imas ugradjenu fabricku centralu.Ne znam sta ce ti relej?Hajde reci mi,ako mislis za spajanje zmigavaca na modul centralne,potrebna ti je dioda a ne relej.Razlog za to je taj sto su u vecini slucajeva namenjeni za montiranje na poziciju.

Skakavce kao sto sam ja kupio mozes nabaviti i namenske,koji na sebi vec imaju uradjeni blanco kljuc,odnosno prazni kljuc koji je potrebno da kljucar iskopira prema tvom originalnom.Ne znam zasto je problem spajanja kod novijih automobila,ona koja imaju malo jacu elektroniku koja ide preko te brave,ona u vecini slucajeca imaju i fabricki daljinsko zakljucavanje,a koja nemaju,imaju fabricki motorice na svim vratima tako da nije potrebno uopste ni skidati tapacirung sa vrata.

Sto se tice kodiranog kljuca,tu si u pravu,ali posto sam otvarao ovaj skakavac koji trenutno imam,video sam da ima mesto iznad plocice na koje bi se mogao postaviti kod.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Skakavac je onaj fazon da kad pritisneš dugme, izleti ključ iz onog kućišta? Buraz ima takav, ali je morao sjeći ključ i ubacivati ga u to kućište, a to mi se baš ne radi jer imaju ti neki kodovi pa da se nešto ne uzjebe. Da li je moguće ubaciti daljinsko, a da oni dugmići za otključavanje i zaključavanje budu na privjesku za ključ, odvojeni od samog ključa? Da li bi onda bio problem kod kodiranog ključa? Nešto ovako.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Naravno da nije problem,imas priveske koji su mali i sluze samo kao privezak na kojem se nalaze dugmici za daljinsko,to ti je cak i jeftinija varijanta.
A mozes i na skakavce okaciti obicni kljuc pa i njih koristiti u istu svrhu,a fabrickim kljucem normalno verglati.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 00:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2008, 19:16
Da skratimo malo ovu pricu. Ostavicu broj svoj i ako neko zeli daljinsko neke se javi. 065 194 194. Ozren

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]