banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 27 Jul 2008, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Hmm... mozda se sad situacija popravila sto se tice baznih stanica ali prije godinu dana nije bilo tako, cak se desavalo da se i to malo baznih stanica pogasi na sat-dva i za to vrijeme naravno telefon se asocira na mtel ili bht sto me je strasno nerviralo.
Sumnjam da bas svi hercegovci imaju para ;)
Vidio sam da je BHT zakupio poslovni prostor u Vidovicevom hotelu, ima li iko informacija kada ce taj centar proraditi?

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Da to je istina prosle god se desavalo da im iskacu b.s. iz funkcije, dok bht koji iako ima malo ali su dosta stabilne.BHT je zakupio poslovni prostor ima vec vise od pola godine, ali kalkulisu sa otvaranjem(mada oni kazu da im administracija u BL trazi neku papirologiju).Inace odlicna lokacija, onako bas prometna ulica, parking blizu idealno. Nista cudno posto ni mtela nema u Sarajevu, to su se oni dogovorili da tako sljakaju radi monopola, jer bolje im je ovako. Medjutim vjerovatno ce ove god. morati to otvoriti, pogotovo kad bude primjena te usluge zadrzavanje broja.
Nadam se da ce prije toga popraviti prijem kad krenu zvanicno s poslovnicom u BL, za sada je dobro sto recimo EDGE ima na njihovim b.s u gradu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
mislim da je mtel otvorio u sarajevu poslovnicu, bio je prije mjesec dana konkurs za prijem radnika, 10 su primali za kontakt centar u SA

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

na google nisam uspio pronaci da su ista otvorili, kao ni na mtel sajtu, samo imaju dilere kao i prije

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
ma na m:tel sajtu nema nista, evo i forum in ne radi ima 2 mjeseca...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam mislim da su otvorili da bi to bilo medijski propraceno, morali bi znati prije ce biti da je lokal u pripremi kao bht u BL :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Kakva je situacija sa roamingom u Crnoj Gori sad? Je l' se to tretira kao jedna mreza, poruka iz cg u bih 11pf, ili je kao roaming, 70pf? I za pozive isto me interesuje, je l' se tarifiraju kao i ovde, ili su neke vece cijene?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2008, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
lakisat je napisao:
Ljetna ponuda - "Friend 100%" i CD 100% ljetni hitovi

Nova, ljetna ponuda "Friend 100%" paketa uz poklon CD sa 100% ljetnim hitovima, traje do 15. avgusta 2008. godine.

Kupovinom m:tel friend paketa sa prepaid brojem korisnik pored početnog stanja od 10 km na računu, sljedećih 10 mjeseci dobija po 10 besplatnih SMS poruka i 10 besplatnih minuta razgovora u mreži.
Uslov za korišćenje ove pogodnosti je redovno dopunjavanje m:tel friend računa.

Mislim stvarno su bezobrazni, kako ne naprave nikakvu akciju za nas stare korisnike, sve neke povoljnosti za nove...

Ma koje crne povoljnosti... Ako mi je povoljnost 10 poruka i 10 min u mreži, onda nek se gone i s tim... Daaaaj... Mislim ovo je stvarno kao neka za*ebancija.... U inostranstvu dobijaš po 300 minuta i 100 poruka.. Najmanje... Gdje ćeš 10 poruka dijelit... KAko ih nije sramota to uopšte navodit... Užas. :evil:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sto bi ih bilo sramota - bar nesto dijele, ovi ostali ne dijele nista... i jos dobijes cd!!! ;)
Zna li iko gjde u gradu ima nabaviti onih paketa sa telefonom po 35 maraka, hoce li biti novih telefona? Ona nokijica za 35 maraka je bila prava stvar :)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ono za 35 KM ne uzimaj za zivu glavu samsung, imas temu, pa ako stvarno mrzis svoje zivce i zelis da ostanes bez njih, kupi onda...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2008, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Rakun širi dezinformacije po forumu, ja sam kupio taj samsung i telefon je baš QL! jeeee

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2008, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da vidio sam temu, zato pitam hoce li biti nokia u ponudi?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da ona prosla ponuda telefona na mtel je bila bolja jer one dvije nokije od 35 i 65KM su bile vrijedne tih para ovaj samsung nije ni za sta. Epek sta dijele nema danas nista na veresiju. Nude i drugi, samo ne u vidu CD vec u vidu 5KM ili 8KM za registraciju sto je po meni bolja varijanta.
U svakom slucaju korak naprijed, ali opet nista posebno u poredjenju s akcijama u okruzenju. Vlada zestok monopol, pa se zato niko i netrudi da ponudi nesto znacajno bolje od nazovi konkurencije, mada je to daleko od fer trzisne utakmice.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 12:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
cini mi se da kod nasih operatera vlada teska apatija

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

malo je reci evo pola godine niko nije snizio cijenu ni jedne jedine usluge. jednostavno nasli su neku ravnotezu s cijenama i to moze da potraje sve dok neko ne bude iskocio iz kola :lol: a to ce cini mi se biti eronet koji je dezurni za snizenja i to ona drasticna(ipak njima treba zahvaliti sto danas imamo ove dosta jeftinije cijene razgovora i gprs), ali u zadnje vrijeme i oni su se uspavali

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 00:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
mene mtel razocarava,prave neke glupe akcije a u stvari oni bi nesto radili a da im ne udje...
a neshvataju da se prava akcija na kraju vrati bar trostruko...
njima su prioritet novi pretplatnici (mada sa ovim akcijama ce vrlo malo dobiti novih korisnika , pa makar davali i 30 god po 5 km) a nas stare ko yebe-bukvalno

Vrh

Tema posta: Snizenje uskoro
PostPoslato: 10 Avg 2008, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U mtel prepaid ponudi uskoro novi tarifni modeli: zovi-jedinstvena cijena poziva prema svim mobilnim mrezama od 0,24km/min(to je ova postojeca tarifa), salji-najniza cijena sms i mms poruka od 0,05 i 0,09km (pozivi su po 0,28km/min), surfaj-najniza cijena prenosa podataka od 0,05km/100kb (pozivi su po 0,28km/min). Sve cijene su bez pdv-a. Uz to uz svaku tarifu postoje novi tel sa bonus minutama, odnosno sms porukama ili besplatnim megabajtima u surf paketu. Prve 2 promjene tarife su besplatne a poslije 5km

Izvor mtel mondo

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Genijalno je to što ubacuju neke kao nove prepaid pakete nakon što su ljudi mahom prešli na ove postpaid pakete koji su bukvalno fiksirani ovakvi kakvi jesu i ne pada im na pamet da bilo šta snize u L, XL i XXL modelima, a kao busaju se nekom ponudom novih prepaid paketa koje ne koristi ni 0.5% stanovništva..

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovo je dobra stvar, a vjerovatno ce uskoro uslijediti i izmjene i tarifni dodaci na pretplati(dobri su tar.modeli L,XL, ... nego jedino sto nemaju ukljucen GPRS i roaming) tako je u Srbiji gdje isto postoje tarifni dodaci na pretplati.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo i zvanicno novi tarifni modeli na linku http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP...aspx?TabID=157

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]