banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 07:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2004, 12:51
Ovo je ponuda koju sam ja dobila pa ti mozda moze pomoci

Apartmani RADIC
Kamena 1a
Tucepi 21325 – Croatia
385-21-623750 / 385-98-6237511
http://www.tucepi.com/radic

Opis

Apartmani su novo izgradjeni i opremljeni u 2007 godini. Svaki apartman ima vlastito kupatilo sa tusem, umivaonikom i WC. Ukljucena u svaki apartman je mala kuhinjica sa stednjakom i friziderom uz cjelokupnu opremu za pripremu i serviranje hrane. Apartmani imaju klima uredjaje, TV u boji, balkon sa pogledom na more, kao i mjesto za parkiranje automobila. Jadranska obala je na 50 koraka od ulaza u kucu, odvojena sa setaonicom uz liniju borova i plazu. Radnje za obskrbu sa hranom, picem, kao i ostalim potrepstinama su na 200 m, a centar sa marinom na 500 m od kuce.

Cijenik

Apartman za 2+2 (jedan dupli krevet, jedan klik kauc koji se otvara na dupli krevet) u glavnoj prostoriji 80 E po nocenju

Apartman za 2+2 (dva dupla kreveta, jedan od njih u odvojenoj prostoriji)
100 E po nocenju

Apartman za 2+2 (jedan dupli krevet, dva klik kauca na rastvaranje, kuhinja sa jednim klik kaucem u odvojenoj prostoriji) 120 E po nocenju

Popusti

Popust od 10% za niz nocenja za vise od 7 dana.
Popust od 10% u polu-sezoni (Maj 1 do juni 15, Sept 15 do Okt 31)

Dodatci

Nocenja za 1 do 3 noci se naplacuju uz 30% dodatak na cijenu nocenja.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sad tražila svuda po netu nešto da idem s drugaricom. Sve zauzeto... Mi smo se nadale smještaju do 15€... Nije bitno mjesto, samo da se ima gdje izać i da nije MAkarska.
Ako imaš šta, venti...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 15:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
da se ima gdje izaci i da nije makarska i da nije preko 15 eura...ne verujem da ces to igdje naci...mozda neko selo...ma da i oni su digli cjene kreveta...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 15:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
Hrna je napisao:
simplicity je napisao:
macor je napisao:
Kako sam naslov govori tako nesto mi treba,al da nije bas dosadno kao za penzionere vec da ima malo svacega necega al opet ne previse ljudi,e sad i ja puno trazim al ako nko zna za takvo mjesto..... :roll:

evo recimo, Brela

brela.hr

lijepo
romanticno
cisto
plaze extra
profiltrirano :)

potpisujem,veoma ljepo mjesto...............romantika na nivou :cat:

i moras doci u 8h da zauzmes mjesto na plazi...hehe...i to moras na plazi biti sklupcan nema sirenja ili noaga zavrsi u ustima...hehe...katastrofa...ma samo otoke treba ganjati ili gore dio od trogira prema zadru....ili peljesac extra destinacija ko voli nek izvoli

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imas li kakav kontakt za Peljesac?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 20:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ajmo ovako, po vasim iskustvima koje je mjestasce najmanje krcato na makarskoj rivijeri (ako sada uopste postoji tako nesto), dakle nocni provod i ti fazoni uopste ne trebaju

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Ih pa Brela su krcata u centru oko Marine,kod Arke, ali na plazi Punta Rata kao i Stomarica je recimo manja guzva.
Plaza Cubana-kod Makarske, ali ne tamo gdje svi dodju vec desno preko one neasfaltirane staze, skorz gdje se okrece vozic, imaju tusevi , kabine, voda cista a poluprazno, cak ima i uvalica za nudizam .. :wink:

Brist je jako malo a lijepo mjesto.
Mali Drvenik takodje.
Mala Duba ima super kamp i plazu.

Takodje na otoku Murteru plaza Slanica, gdje jeste guzva ali ako se krene od palze lijepo prema kampu, pa iza kampa, mmmm extra za kupanje, s pogledom na Kornate,polustjenovito, raj za jahte, isto polunudisticka... :wink:
Na otoku Hvaru imaju fantasticne uvale...urbanizovane a poludivlje :wink:
Ove mis ada padaju na pamet...
Istina , ko ide busom teskod a moze drumskim putem postici da sve ovo obidje, znaci jedino autom skoknuti do ovih udljenijih lokacija, pa onda malo pjehe...avanturizma :)
ILi josh bolje vodenim putem..dakle podici sidro i zaploviti. :P
U svakom slucaju , sve je to bar za mene opis turizma i pojam odmora, za razliku od tih krcatih javnih , nadzidzanih plaza koje smaraju..... :roll:

Ima smjestaj za 80 eu za 2+2 i u Brelima. i sa klimom...
Surfaj netom..imas more telefonskih brojeva i kontakata, mada i krenuti dole i pronaci smjestaj je josh najbolje, jedino ako niste sa djecom,tad je malo otezavajuce krenuti na taj nacin...a moze se naci uvijek smjestaj...nije too bas kao sto se prica...vuku oni za rukav josh uvijek...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Romanticno mjesto - preporucujem Malinsku na ostrvu Krk. Prelijepo malo mjesto, svo u cvijecu i zelenilu. Plaza isto lijepa, mjesta na njoj ima, ima hlada...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 10:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
EiLeen je napisao:
Imas li kakav kontakt za Peljesac?

imam ja jedino za kamp, u orebicu

ima li ko kakav kontakt za pag, novalja, vikend, puno osoba :), mjesto maltene samo za ostaviti stvari i prespavati na par sati, nista napucano :)?

btw kakve su plaze na pagu? neko preporucuje neku posebnu?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Def ti ne treba druga plaza sem Zrce.. Ima ljudi ali nije ludnica. Ako bas hocete da se povucete, malo nize Ski lifta pocinju fine plaze.. Pjesak + sitni kamen..

I mene interesuje Pag ( ne moram biti u Novalji) i Hvar pa ako ko ima informacije ili preporuku unaprijed zahvaljujem :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ja sam mislio ici na Pag za vikend, prevoz je 80 km, samo sto se meni ne svidja ideja da moram jos i smjestaj da trazim
zato sam se odlucio da za 75km idem u Marusice kraj Omisa :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 12:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za vas dvoje i nije Pag. Vama treba nesto mirno i romanticno :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
E drug, ja cu ti pomoci....

Otok Pg, mjesto Mandre...prelijepo, mirno...cisto.

Na 5 in voznje od Zrca. :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 12:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Za vas dvoje i nije Pag. Vama treba nesto mirno i romanticno :wink:

ko kaze da nas je dvoje :P
ide nas malcice vise, a trebala je i sekica da ide, al` izgleda zbog posla nece moci :(

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sekica ceka mene :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
I mene interesuje Pag ( ne moram biti u Novalji) i Hvar pa ako ko ima informacije ili preporuku unaprijed zahvaljujem :wink:

Ja idem 1. u Split, a onda 5. na Hvar :D Nisam nikad bila, nadam se da je predivno kao što pričaju... :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Sekica ceka mene :wink:

bwahahahaha ma svakako :P

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
ajkula je napisao:

a onda 5. na Hvar :D Nisam nikad bila, nadam se da je predivno kao što pričaju... :iconbiggrin:

Hocu i jaaaa :cry:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da samo znaš kako će me jeftino izać, pojela bi se... :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2008, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Da samo znaš kako će me jeftino izać, pojela bi se... :lol:

Ne izazivaj da vam se ne bi utrpala kao slijepi putnik :P (A koliko je to jeftino?! Kontam da na Hvaru ne mozes naci nesto da valja ispod 50 Eu. Ako i to nije premalo?! Pricam o apartmanu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]