banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: demofest
PostPoslato: 23 Jul 2008, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Zar nije cilj da se prije svega odabere bend koji se najvise posvetio muzici (zrtvovao se najvise u proslosti), najbolje savladao tehniku i nabolje prezentuje svoje pjesme?
Zar nije to najbolji bend na festu? Bilo kojem?
NE znam, sve je meni jasno osim da Beware nije prosao dalje, to mi nije jasno!!!! Nije morao pobijediti ako ne moze zbog politike, ali MORAO JE ICI DALJE JER JE BIO NAJBOLJI SINOC ... jednostavno.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
UH, stvarno, nije bilo ok nikako...
Endorfin i Somborlije, su stvarno prosli samo i iskljucivo na dopadljiv sirokonarodni zvuk. Beti blu ima sjajnu ekipu, ali su uprskali sa falsanjem pri pjevanju, takodje jos neki bendovi nisu nikako mogli stati rame uz rame sa sinocnjim bendovima koji nisu prosli: East Time, Beware, a neki takvi su nazalost prosli, to je sramota za ljubitelje muzike i zhiri.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
MA znam ja sta je, prosla je Magma vec .. a Rambu i onom Nevernom se ne slusa dva metal benda ponovo u polufinalu ili ne daj Boze u finalu.
Ali nije to bitno, bitno je da ... samo malo sta je bitno?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Molotov, naravno da si u pravu - cilj svega bi trebalo da bude da pobijedi bend koji se najviše trudio, ima najbolju muziku i najbolje svira i ima scenski nastup - ukratko, jedan kompletan bend. Ali, s obzirom na to da je ovoliko novca uloženo, tu neće (vjerovatno) pobijediti najbolji bend, već nečiji interesi - u ovom slučaju valjda interesi Aquarius-a.

Poslednji put menjao Frieda dana 23 Jul 2008, 11:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ja sma se pomirio sa cinjenicom da metal bend nece pobjediti, mislim, ni ne pogadja me ta cinjenica, ali boli nepravda da onakav bend bude iskuliran, eto, da je prosao East Time (Focha), ne bi toliko tesko palo, ali paparapapa prodjose, pa dovraga, ovo na momente slici izboru za miss RS, dodje chopo lopata i krampova i par finih cura, i zna se ko prodje... :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ne mozes na ocigled svih ljudi koji su tamo gurat bendove koji realno nemaju sta da traze ni na samom takmicenju a kamoli tek u polufinalu....nit imaju ideje nit imaju scenski nastup nit imaju nekakvu extra dobru svirku.....onda se jednostavno moramo zapitat na osnovu cega su ti bendovi prosli....gdje tu neko vidi bilo sta zanimljivo....
Ja se samo nadam da ce se trece takmicarsko vece nesto promjenit pa da ce u polufinalu ipak bit bendovi koji su tamo zasluzili da budu....inace ce finale bit Izolier, Boje i Lakovi, POP-UPS...a onda ne vjerujem da ce doc ni ovo ljudi sto je bilo prethodnih dana....

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
jedna anegdota iz backtage: dolazi onaj voditelj, sav umotan u onu kabanicu, a jos pozabadao i bedzeve po njoj, i prilazi nama i nesto promrmlja: Dje hashis?? Mi se ono zagledali, wtf? Na kraju smo skontali da je trazio clanove benda HUSH , Jbt, ni on ni ona voditeljica neznaju pricati...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 12:41 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Jul 2008, 03:09
Najiskrenije cijenim vaše mišljenje, i moji lični stavovi vezani za plasman bendova su često dosta drugačiji od žirija.

Dakle, sve je subjektivno, i ne postoji neki univerzalno korektan način da se bendovi izaberu a da svi budu sretni. Zato je taj posao povjeren žiriju koji će glavom i bradom odgovarati za pobjednike. A vjerujem da Rambo, Koja, Bane i drugi neće svoj potpis staviti na bend koji je "katastrofa". Toliko o tome.

Plus, svi mi imamo šansu da direktno izaberemo jednog finalistu, putem glasanja publike na http://www.demofest.org. Bend koji bude imao najviše glasova publike plasira se u finale automatski, bez obzira da li je prošao u polufinale. Kako vidim ovdje se dosta pominje Beware, pa sugerišem da svi koji ih podržavaju idu na sajt i daju im glas.

Hvala svima i vidimo se na DF.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
pexiedot,

izvini, ali glasanje na sajtu je jedna obicna smejurija npr. otvorim 500 mail naloga bez neke preterane muke, 500 puta se diskonektujem i konektujem sa drugim IP-em ili koristeci proxy i stvar je resena. Sigurno postoji i neki elegantiniji nacin da se ovo uradi, ali eto i ovaj daje rezultate. A pola dana provedenog u otvaranju mail-ova je vredno 3000 KM i direktnog plasmana u finale, zar ne? :wink:

Glasanje se trebalo realizovati na drugaciji nacin.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Jul 2008, 03:09
Uredniče,

otkrij nam tajnu kako otvaraš 500 mail naloga bez pretjerane muke? :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
izvinjavam se što upadam,

al za ovakve festove nagrade uglavnom nisu unaprijed namještene? Žiri je tu samo kao farsa. Pošto je lova u pitanju, bira se najprofitabilniji, a ne najkvalitetniji bend?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
XIX century je napisao:
izvinjavam se što upadam,

al za ovakve festove nagrade uglavnom nisu unaprijed namještene? Žiri je tu samo kao farsa. Pošto je lova u pitanju, bira se najprofitabilniji, a ne najkvalitetniji bend?

:cat:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
pexiedot je napisao:
Uredniče,

Jel ti u saksiji zivis....???

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Večerašnji koncert koji su trebali održati Darko Rundek & Cargo orkestar je pomjeren za sutra u dvoranu Borik, zajedno sa trećom takmičarkom večeri. Uskoro ćemo objaviti i tačan termin početka koncerta i same takmičarke večeri.

http://vikend.rs.ba

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Utopija je napisao:
pexiedot,

izvini, ali glasanje na sajtu je jedna obicna smejurija npr. otvorim 500 mail naloga bez neke preterane muke, 500 puta se diskonektujem i konektujem sa drugim IP-em ili koristeci proxy i stvar je resena. Sigurno postoji i neki elegantiniji nacin da se ovo uradi, ali eto i ovaj daje rezultate. A pola dana provedenog u otvaranju mail-ova je vredno 3000 KM i direktnog plasmana u finale, zar ne? :wink:

Glasanje se trebalo realizovati na drugaciji nacin.

Na http://www.10minutemail.com mozes otvorili majlova koliko hoces ... inace ovakvih sajtova ima mali milion .... Nego za tebe jedna vijest, jel znas da je zavrsen drugi svjetski rat? Najnovija vijest je da su Bugari usli u Sofiju :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Zasto nisu ogranicili glasanje na IP adrese, a ukinuli pristup sa 100 najpoznatijih proksija, i mirna Bosna?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
i ja sam razocarana sto su prosli paraparapa, umjesto njih je trebala proci jedna od one dvije metalurgije ... ai inece P.S. su bili super apsolutno zasluzen prolaz, isto vazi i sa kvazi najtvis iz slovenije, a one tri zenske iz mostara su vise nego zasluzeno prosle , ruku na srce izgledaju kriticno ali imaju najbolje glasove muziku i tekstove..... sve u svemu pogodjena 3 od cetiri na preslusavanje ......

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
pexiedot je napisao:
Uredniče,

http://www.freedownloadmanager.org/down ... _software/

ps. nisam vise urednik :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 15:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Citiraj:
VAŽNO OBAVJEŠTENJE

Kiša pada ali žurka se nastavlja!

Nektar Demofest se seli u dvoranu Borik.

Koncert Darka Rundeka i Cargo Orkestra održaće se sutra, nakon treće takmičarske večeri, sa početkom u 22:30.

Prije toga možeš poslušati 12 jakih takmičarskih bendova već od 20 časova.

Vidimo se sutra u dvorani Borik!

Nektar Demofest

Za više informacija molimo kontaktirajte:
PRESS CENTAR
Aida Feraget
šef press centra
+ 387 65 464 480
aida@aquariusogilvy.com

Извор : http://www.demofest.org

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 16:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
Jedno je sigurno! Zvuk koji je bio na Kastelu nece biti ni blizu dobar onom u dvorani B. niti na bini niti prema publici. Samim tim ce biti teze bendovima a i ziriju da izabere kvalitetniji bend .

razocaran sam odlukom organizatora da se sve premjesti u dvoranu . tamo ni colic ni joksimovic ne zvuce kako treba a kamoli bendovi sa distorziranim gitarama!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]