banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 23:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2008, 15:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
na ovoj temi sam stvarno procitala takvih idiotluka da je to nestvarno. Ne mogu da vjerujem, da skoro svi cvjetaju zbog njegovog hapsenja. Mada postoji jedan pravicniji sudija koji ceka sve nas....pa cemo onda vidjeti ko je sta prodavao, krao, klao, uzimao, ubijao, radio .......i osudjivao bez opipljivih dokaza i na osnovu americke propagande...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 15:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2007, 22:15
Mamma:) je napisao:
Ma jel' bogat'.. sta smo mi sakati pa ne moze u Bosni da se sudi svim ratnim zlocincima i profiterima?! e pa, da znas, da takvi ispadamo.. vecina nas (bio to srbin il' musliman) brani ovaj ljudski otpadak tako da je van svake pameti da se sudi ovdje.. a hag ili beograd.. nama su se stvari uvijek nametale.. jebajiga..

За све си у праву али си одавде скроз застранила. У БиХ овакој а и суду БиХ какав је има само политичких процеса и то само против два народа и зна се која. Осталима или се не суди или се проглашавају умно и психички растројени у моменту извршења злочина, те им пресуде и нису по дјелима ратног злочина, већ се суде за обичне злочине.
Једино се слажем са тим судом да сви ти нису умно и психички своји, јер то и јесу радили монструми, али то је друга тема. А Хаг је само због Срба и тамо се суди Србима јер нису хтели погнути главу пред новим светским поретком.

A to se vama vise ne dogadja
ni kad svadbujete ni kad, vam se radja!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
OVIM STO SE RADUJU.
Prebacite malo na CNN ili neki drugi strani medij pa cet vidjeti kako Silajdzic poziva na "rusenje Rs nastale na genocidu"! Ovo im je doslo samo tako...FTV i BHT raspirivace mrznju narednih dana...vec su poceli. Nije ovo dobro sto je uhapsen bas iz tih razloga.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Харе укида РС?
Има ли овде неки подфорум за научну фантастику?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
MuskoBre je napisao:
Mali smo mi narod, koliko velike izdajice imamo.

Mnogo jako!

Mali smo i to nije problem, al sto smo toliko bijedni :(

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://de.youtube.com/watch?v=liuPklxGrRg

Обратите пажњу на задње стихове.Нека буде тако свакоме по заслугама.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
http://de.youtube.com/watch?v=liuPklxGrRg

Обратите пажњу на задње стихове.Нека буде тако свакоме по заслугама.

Дефинитивно хит дана!
Излудио сам комшилук са гуслама! :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad gledam ove po Federaciji kako se raduju drago mi je samo zbog tog sto ce se za nekoliko dana osvijestiti i shvatiti da im to nista nece pomoci da izadju iz minusa u budzetu niti ce im pomoci na bilo koji drugi nacin da se izvade iz broda koji finansijski tone. Politicari su im dobijali izbore na ovu temu a sad kad se zatvori...sta onda?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Kad gledam ove po Federaciji kako se raduju drago mi je samo zbog tog sto ce se za nekoliko dana osvijestiti i shvatiti da im to nista nece pomoci da izadju iz minusa u budzetu niti ce im pomoci na bilo koji drugi nacin da se izvade iz broda koji finansijski tone. Politicari su im dobijali izbore na ovu temu a sad kad se zatvori...sta onda?

Ne boj se, smislice drugu.
Pa bar su tu majstori.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ljudi ljepše ćete se osjećati, ako ne gledate njihovu fudamentalističku propagandu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
filozof sa vrbasa je napisao:
Ljudi ljepše ćete se osjećati, ako ne gledate njihovu fudamentalističku propagandu.

I ja sam to skontao, ali jednostavno ne mogu da ne gledam. Jbt razboleo sam se od muke kad gledam TV, *ebo imja sve po spisku i njima i njihovoj propagandi

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Meni je savrseno normalno sto se oni raduju. Ja bih se prvi radovao da je Naser osudjen na dozivotnu. Ni ne cudi me sto su se sad uspalili da ukidaju RS, ili sta vec. Na stranu, sto se se malo preracunali, pa od drveta ne vide shumu, da ce RS sada biti samo jacha.

Mene brinu ovi domaci izdajnici. Dabogda im djeca, za Partizan navijala.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
skuba je napisao:
ma jasno k'o dan, naravno.
samo sto se ja za tog orica, izetbegovica ili slicne nikad ne bih brinula, kukala, a kamoli zaplakala..

Mozda ti ne brines ali brine 90% onih u federaciji...docekuju ih kao heroje. Sta to znaci? To znaci - da sutra izbije rat treba ciniti ono sto su oni cinili. Eto to je poruka od vecine muslimana, a sa kojima treba kao zajedno da zivimo. Pa nazivaju ulice i trgove po Aliji, alooo? Gdje je tu mozak?

jesi i ti smijesan :) kao da je u republici srpskoj situacija bolja?! pa i tu se Raso uzdize u nebesa, Ratko Mladic.. moras da shvatis jednu stvar, nas narod je skupina divljih pasa.. samo da se ide uz nos.. sto to ne rade slovenci? je*e se njima, njima nek lipe i euri zasuskaju - ne treba im nista vise, kakvi heroji..
jednom mi jedan svicer rece, nema te zemlje sto bi uradila za svog gradjanina, a sto bi taj isti gradjanin uradio za nju.. pametno zbori, ha? Evo iskreno mi odgovori sta je to tebi Republika Srpska dala? Po cemu zivis bolje nego prije rata`?
Laze svako (osim ratnih profitera i raje sa brda i planina koji se spustise u gradove) ko kaze da je sad zivot ljepsi..
svi su nesto u tom patriotskom fazonu.. a drzava saka jada :roll:
kod nas nema 5% stvarnih vjernika, svi se nesto furaju na krstove i mjesece sa zvijezdama, a napsuju se Boga 500 puta na jedan dan, nalazu se jedno svaku drugu recenicu svaki dan, nakradu, napiju, prevare itd itd.. sve je to dragi mojî jedna velika farsa, lazemo sebe jer nam je valjda tako lakse.. biramo papke za predsjednike jer nam je komotnije da stvari uzmemo u svoje ruke i trazimo nekog mladog kojem je puna kapa nestasice, kradje i lazi.. al ipak je nama komotnije da nas neko nas slaze nego da trpimo tamo nekog srbina, hrvata il muslimana - ipak smo mi tu za svoju drzavu i dacemo opet hiljade nevinih zivota za te iste Harise, Radovane, Milorade i Tudjmane koji uzivaju i tokom a i poslije rata u svojim zlatnim kavezima.. svi smo mi isti, samo sto malo ko to sebi hoce da prizna..

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Kad gledam ove po Federaciji kako se raduju drago mi je samo zbog tog sto ce se za nekoliko dana osvijestiti
i shvatiti da im to nista nece pomoci da izadju iz minusa u budzetu
niti ce im pomoci na bilo koji drugi nacin da se izvade iz broda koji finansijski tone.
Politicari su im dobijali izbore na ovu temu a sad kad se zatvori...sta onda?

И ја се питам...какав ли ће шупљак Харе и екипа сад смислити само да скрену тему са Федерације која је у банкроту...

Вјероватно ће му сад бити крива РС зато што је он имао двојку из математике у основној,
ал је зато "клањ'о свих пет намаза" па постао премијер и предсједавајући предсједништва...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sta ocekivati od covjeka koji kaze da je Gavrilo Princip bio terorista? Covjeku neshvatljivo da neko moze umjesto priklanjanja i promjene vjere, da se bori protiv okupatora, pa brze bolje, proglasi ga teroristom.

A taj bankrot, to su ionako sve cetnici (sa sve mekim c) krivi.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
samo sto se ja za tog orica, izetbegovica ili slicne nikad ne bih brinula, kukala, a kamoli zaplakala.. nisu ni oni plakali kad smo mi gubili rodbinu na mucki nacin.. eh, da je Bog dao da se kazne mogu zamjeniti..
meni je Hag oduvijek vic bio. Izvini molim te, vic je i da se sad gleda u Srbiji hoce li Karadjic biti prepusten Haskom sudu ili ce mu se suditi u Beogradu.
Ma jel' bogat'.. sta smo mi sakati pa ne moze u Bosni da se sudi svim ratnim zlocincima i profiterima?! e pa, da znas, da takvi ispadamo.. vecina nas (bio to srbin il' musliman) brani ovaj ljudski otpadak tako da je van svake pameti da se sudi ovdje.. a hag ili beograd.. nama su se stvari uvijek nametale.. jebajiga..

Slazem se Mamice :)
Kakav Haag, kakvi bakraci....kakav sud u Beogradu....

Jedinu postenu presudu bi mogao dobiti od majki iz Srebrenice!
NJIMA ga treba predati :angry4:

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Poslednji put menjao bORGqUEEN dana 22 Jul 2008, 18:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Upravo gledam Silajdzica kako kaze da ovo nece nista znaciti dok se ne poniste rezultati Karadziceve politike!
Koji debil!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bORGqUEEN je napisao:
samo sto se ja za tog orica, izetbegovica ili slicne nikad ne bih brinula, kukala, a kamoli zaplakala.. nisu ni oni plakali kad smo mi gubili rodbinu na mucki nacin.. eh, da je Bog dao da se kazne mogu zamjeniti..
meni je Hag oduvijek vic bio. Izvini molim te, vic je i da se sad gleda u Srbiji hoce li Karadjic biti prepusten Haskom sudu ili ce mu se suditi u Beogradu.

Slazem se Mamice :)
Kakav Haag, kakvi bakraci....kakav sud u Beogradu....

Jedinu postenu presudu bi mogao dobiti od majki iz Srebrenice!
NJIMA ga treba predati :angry4:

Hm...kakav je sud u BiH odavno je pokazano. Tuzbe protiv muslimana se rijeto podizu iako se podnose dokazi dok se srbi hapse svaki dan. Toliko o sudu...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Стани, тек ми сад ништа није јасно:
да ли је окупаторска власт Отоманска империја или Аустроугарско Царство?

Или су по Харету и компанији обе ове војне силе "пријатељске и домаће",
а комшије Срби који су се борили против окупације "терористи"?

Значи за власти у Федерацији је Абу Хамза "патриота", а Гаврило Принцип "терориста"?
Јој лудила..... :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
Ma sve u svemu, smijurija...kao trebalo im 13 godina da uhapse jednog od najtrazenijih zlocinaca na planeti koja je vec zagazila u 21. vijek. Jadno...

Mislim sta reci?
Da je hapsenje njegove osobe uzrok neke moje radosti?

Moralna satisfakcija u smislu "ipak ima pravde"?
Gluposti. Bit ce u udobnoj celiji i imat ce sva tri obroka dnevno.
Imat ce krov nad glavom, nece ga tuci, silovati.

Jadovane, dobro si prosao.
Na zalost :-?

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]