banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 19:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: EXIT FESTIVAL 08
PostPoslato: 15 Jul 2008, 04:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
evo sad udjoh u kucu krsili smo se po busu 9 sati uf.
dakle manje vise ono sto sam ocekivala
Pistolsi, uf... nekako poslije svirke me zabolila glava bas sam ispizdela, bila sam spremna na tptalno tezgarenje ali ono sto sam tamo vidjela me totalno dotuklo. U jednom trenu sam cak pozelila da odem na edu majku ... ma .... zakljucak da pistolsi imaju najboljiu propagandu, najbolji logo i dizajn majica
/Patka jako sam zadovoljna malo previse fensi ...
/Paul Weller smor
/Gogol Bordelo, malo sam vise ocekivala, dosta plesno i cice su lude ..
/Kudovi odbili uf jedva cekam 21. kod nas sviraju bas bas svoj koncert jee
/Gtz, mislim da je to svirka na kojoj sam skakutala svih 20 min koliko sam bila
/Ringispil, preostalih 10 min nako nekako utuceno
/Marky Ramone, to sam prelezala, odspavala ili sta vec... super je zvucalo
/Lost Propelleros. PREJAKO AAAAAAAA
/Sham uf extra svirka inace ih nesto ne slusam, ali ima da pocnem mmmm cistih 4 plus

Bjesovi,block out, Jinx, ChBS,E_play,Disciplin A Kitschme,Lira Vega, Strip sasvim fini koncertici

poseba pohvala Zion Crew, nemam pojma ko su ali je svirka bila tako, tako, tako.............. ma ako ne i d best Smile
E da Manu Chao..... bonbonica, faca.. dovoljno reci da je probio termin 35 min i da je bilo malo
E da Bad Copy, ono je bio odlazak velikom stilu

jedva cekam sledecu godinu

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
:lol: hah molim,zasto._?..Sta nije bilo u dire sa Pistolsima.?..Masa je bila ocjna..Rotten je jedva malkice uspio da ih isprovocira da se mrdnu...Cak i ja sam bila preumorna i hipnotisano sam gledala na binu...Molim te objasni mi u cemu je fora.._?Redoslijed pjesama im je fenomenalan...I reci mi ko je jos izlazio na bis na Exitu..ja se ne sjecam..A oni su 2x...ne kontam sto si se razocarala...publika je bila krsh!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 17:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Sassy je napisao:
:lol: hah molim,zasto._?..Sta nije bilo u dire sa Pistolsima.?..Masa je bila ocjna..Rotten je jedva malkice uspio da ih isprovocira da se mrdnu...Cak i ja sam bila preumorna i hipnotisano sam gledala na binu...Molim te objasni mi u cemu je fora.._?Redoslijed pjesama im je fenomenalan...I reci mi ko je jos izlazio na bis na Exitu..ja se ne sjecam..A oni su 2x...ne kontam sto si se razocarala...publika je bila krsh!

Ma MINISTRY je za sve kriv , ahahahahahahahahhh , raja pocrkala

Nisam na boljoj przani bio ne pamtim, jebo pistolse

I ko je propustio Zbogom Brus Li, bez obzira sta gotivi, unesrecio se

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 18:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Sassy je napisao:

Izlazio je Manu Chao koji je bio zakon, jos samo da malo manje prasine bilo taj dan bilo bi super.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
:lol: Ijao..prašina..užas....Ciganče sam bila...ladno...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
pistolsi su se stvarno ladno provalili i tu price nema..pored svega ostalog prejzd alah u po srbije/? come on! :confused2: a pjesme su ima ipak nekako smor skontala sam zasto ih nisam nesto ni gotivila i u vrijeme kad sam bas pank slusala... :fadein:

ukratko o exitu 08 s moje strane - u kampu mi je bilo super sve podnosljivo, na exitu mi je sve bilo super osim PRAShINE (taj se problem def treba rijesiti u buducnosti!!), najvece iznenadjenje i svirka koja mi je ostavila naj utisak je julliete and the licks, al stvarno pooojma nisam imala da to tak izgleda i zvuci :o :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]