banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2008, 17:30
Izvinite ljudi sto se mijesam, ali da li neko moze biti toliko ljubazan da mi odgovori zbog cega se vi a i vecina ostalih likova na ovom forumu samo prepucava?????
Svi samo nesto pljuju po drugim ljudima,a za sebe govore da su Bogom dani.
Ja ovdje (na forum) dosla neupucena pa sad kad sam vidjela kakav je raspad sistema malo se zapitah sta, kako i zasto :confused2: I naravno, ne dobih odgovor. Pa vas molim, ako nije problem, da me neko prosvijetli i objasni STA SE TO OVDJE DESAVA

Unaprijed zahvalna! :)

Vrh

Tema posta: Re: Knjiga žalbi
PostPoslato: 13 Jul 2008, 14:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Da je sto ljudi sto cudi, jasno je.. Da ne razmislja svako/niko isto, jasno je.. Da skoro svi dozivljavamo neke stvari na razlicite, subjektivne, nacine; jasno je... i onda dodje do konflikta razlicitih teorija i razmisljanja, sto je u zivotu sasvim normalna pojava, pa tako i na forumu.. E sad, tok tog konflikta je ustvari snaga samih nas... i tu dokazujemo koliko smo zreli da odrzimo taj neki "zdravi razumi" tj, da debatujemo, i to sa argumentima (ili bez njih,- cisto povrsinsko vidjenje), a da u nedostatku istih ne krenemo sa vrijedjanjem...! dok neki, i pored price koja vodu nosi na njegovu rijeku (teoriju), jednostavno ne mogu podnijeti "razlikost"... i povrh svega tu je i nacionalna nestrpljivost...

Vrh

Tema posta: Re: Knjiga žalbi
PostPoslato: 13 Jul 2008, 18:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Zar je Blacky toliko strasan? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Blacky je duša od čovjeka.. ;)

U prirodi je forumaša da se svađaju i prepiru. Na zadatu temu postoje svako postuje svoje mišljenje u prvom postu, a u ostatuku postova nastoji da dokaže suprostavljenoj strani da je on u pravu.. Na to se svodi 50% tih prepucavanja. S druge strane imaš trollove, koji upropaštavaju svaku temu na koju dođu i normalne korisnike koje to nervira i onda obasipaju paljbu po tim istim trollovima. Ruke divnih, krasnih, jedinstvenih, neponovljivih i nezamjenljivih moderatora su manje - više vezane u takvim situacijama.. jedino što im ostaje je da brišu offtopic i psovke. Tu ti je ostalih 50%

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Razlozi forumskih svadja:
1. Nepostivanje tudjeg misljenja, zivota, stava, odabira... Ukratko: nerazumjevanje.
2. Odgovor na provokaciju.
3. Pogresno shvacena izjava, odnosno, izjava shvacena kao provokacija (slicno tacki 2.)
4. Kao sto nas divni, krasni, jedinstveni, neponovljivi i nezamjenljivi moderator Black rece, trollovi koji svaku temu upropaste, koji se ne pridrzavaju teme i koji lupaju gluposti, i oni koji na to odgovore.

Eto.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Nema starosnog filtera.

Nije isto kad imaš 18 i 28, npr.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka

dzabaleban je napisao:
Nema starosnog filtera.

Nije isto kad imaš 18 i 28, npr.

Pardon, jel to nesto na moj racun?

E to se zove provokacija na koju ja necu odgovoriti. :P

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Bojim se da nije do godina.........

mislim da je spamovanje u smislu dolaska na neku temu i pričanju o tome kako je ta tema glupa, ipak, najpogubnije. :cat:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Uvijek postoje likovi kojima nikako nije jasno da nisu u pravu, a sto je jos gore, ne mogu nikako da prihvate tudje misljenje

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka

XIX century je napisao:

mislim da je spamovanje u smislu dolaska na neku temu i pričanju o tome kako je ta tema glupa, ipak, najpogubnije. :cat:

Slazem se. Kog vraga dolazis na temu i ostavljas komentar ako ti se tema ne svidja i ako nemas nista za reci? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
e ovako sas cut pravu istinu.........kad neko ustane na ljevu nogu i onda nesmije svoje hirove prospat nigdje drugo fino dodje ovdje i onda ozeze po svemu i svacemu...a sa druge strane sve fina gospoda :roll: umjetnici i ostali se krenu bunit pa se spuste na taj nivo da postanu jos gori od ovog/ove sto se istreso/istresla na forumu.......i tu ti nastaje opsto ludilo gdje neznas ko koga handri i ko kome prebacuje...i na kraju jadni moderatori moraju trositi svoje dragocjeno vrijeme :roll: da brisu svo to smece i da uklanjaju otpad sa foruma....na kraju ko ih je prozvao moderatorima nji treba zvati forumskim smecarima,pa ljudi smakinju sve i svasta odavde.......

Jes sad skontala :cat:

I da jos dodam,nedirajte mi Blekija.....dobar je to coek :cat: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:
e ovako sas cut pravu istinu.........kad neko ustane na ljevu nogu i onda nesmije svoje hirove prospat nigdje drugo fino dodje ovdje i onda ozeze po svemu i svacemu...a sa druge strane sve fina gospoda :roll: umjetnici i ostali se krenu bunit pa se spuste na taj nivo da postanu jos gori od ovog/ove sto se istreso/istresla na forumu.......i tu ti nastaje opsto ludilo gdje neznas ko koga handri i ko kome prebacuje...i na kraju jadni moderatori moraju trositi svoje dragocjeno vrijeme :roll: da brisu svo to smece i da uklanjaju otpad sa foruma....na kraju ko ih je prozvao moderatorima nji treba zvati forumskim smecarima,pa ljudi smakinju sve i svasta odavde.......

Jes sad skontala :cat:

I da jos dodam,nedirajte mi Blekija.....dobar je to coek :cat: :evil3:

Hvala na opširnom ali vrlo efikasnom objašnjenju :)

A ko to dira Blacky-a? :-? Ma dobar je on, zna se to već odavno :P

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jedan dio prisutnih ne shvata forum kao mjesto za razmjenu misljenja, gdje se nesto moze nauciti ili se prosto zabaviti i nasmijati.
Cak naprotiv, oni ovdje lijece neke svoje frustracje ili vole da namecu svoje misljenje drugima.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Acrobatico je napisao:
Jedan dio prisutnih ne shvata forum kao mjesto za razmjenu misljenja, gdje se nesto moze nauciti ili se prosto zabaviti i nasmijati.
Cak naprotiv, oni ovdje lijece neke svoje frustracje ili vole da namecu svoje misljenje drugima.

potpis

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Forumasi se svadjaju zato sto je to ostalim forumasima zanimljivo da gledaju (citaju)...imas neke epske svadje na ovom forumu tipa Blackhand - Draco, Antidope - All2human, Antidope - Tiki....XIX, Japanese Rose - Ostatak forumasa (najcesce neki od moderatora koji je trenutno tu)....ako sam neki duel zaboravio slobodno dopisite, ni ja se sad ne mogu sjetit svega....poenta je iz svadje izac kao pobjednik da bi cijeli forum vidio da si ti najpametniji......
Al u principu sve se svodi na isto....svaki put neko vidi uvredu i nadje se prozvan i onda na to odgovara bez da uopste procita ostatak posta....i za sekund svadja....i naravno ima offtopica i chata al to ne doprinosi svadji nego ubija svaku zelju za diskutovanjem na zadanu temu.....cesto se desi da se krene sa nekim internim salama i chatom bez ikakve svadje sto je isto tako lose kao i da se svadjamo na zadanu temu......

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Meni je za istoriju kad je Lisi neko maznuo pass-ove, pa je optuzila Draca za to, onda na to sve nekako dolazi Drigi, i na kraju su jos neki bili umjesani, ne mogu se sada svega sjetiti..Trazio sam skoro taj thread, nea nidje:)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...svadjamo se da bismo u vecini slucajeva zadovoljili onaj nas mali ego...jebiga valjda nam je to u prirodi...ovo je pomalo i i filozofsko psiholoska tema tj. pitanje na kojeg nema lakog odgovora...je se recimo svadjam ovde kad neko pocne da kenja nesto u smislu kao pametan sam , a vi ste ovce...takvi mi likovi idu na zivce...da, nerviraju me i promoteri bezveznih vrednosti...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
svađamo se jer se volimo. Mi smo jedna velika forumska familija !!

:argue:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nekima je pak potrebna jeftina reklama i da se dokažu, kao da su sutra izbori. :lol:

Sve u svemu ja sam protiv bilo kog oblikovanja javne svijesti, forum i služi da se iznese sve što ti je na srcu i duži.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 01:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2008, 16:31
Acrobatico je napisao:

Upravo tako. Kod mnogih ne postoji:" ja smatram da..." ili "nisam istog misljenja jer...." etc. Vecina predje na vrijedjanje, ali zaista.
Uglavnom nepostivanje tudjeg misljenja, zivota, stava, odabira te pogresno shvacena izjava, odnosno, izjava shvacena kao provokacija. (tacke 1. i 3.) :lol:

BlackHand je napisao:
Blacky je duša od čovjeka.. ;)...... Je.:crybaby:

U prirodi je forumaša da se svađaju i prepiru.
:badgrin:
Ruke divnih, krasnih, jedinstvenih, neponovljivih i nezamjenljivih moderatora su manje - više vezane u takvim situacijama.. :toothy2:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 70 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]