banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 17:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Ma, i ne zove se vozic... Samo ja to nazivam tako, jer me podsjeca na vozic... Mislim upravo na ono kad je troje jedno iza drugog...
A Gang bang je izraz koji ne koriste samo homo, vec i heteroseksualci...
Nego, da li je na tim grupnjacima, obavezna upotreba kondoma...???
P.S. Bilo bi zanimljivo negdje iz prikrajka posmatrati te vase orgije... :lol: 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 18:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2003, 11:53
Kod mene je upotreba kondoma APRIORI, nema tog frajera kojeg bi kresnuo ili pustio da me kresne bez kondoma (osim mog djecka, s kojim zivim 4 godine) No, postoje posebni separei pripadnika tzv. gay BAREBACK grupacije, tamo (nazalost) niko ne koristi kondome, te je vjerovatnoca zaraze HIV-om enormna.

:evil:

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Uhh, nisu normalni... Kako samo mogu da se tako igraju svojim zivotom...
Doduse, sva sreca stop HIV ovdje nije toliko prisutan, inace bi i medju homo i medju heteroseksualcima, bilo dosta zarazenih, s obzirom na to koliko je upotreba kondoma mala...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 18:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Jan 2003, 11:53
Bilo mi je ugodno caskati s pojedinima, ali posao zove. Ujutro u 5 ustajem i imam 16 sati leta pred sobom :angel: + :o . Radujem se Bogoti! Tek u ponedeljak sam ponovo sa vama.
Pozdrav

:evil:

flightatt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Srecno na poslu...
I, zguzi nesto, u vazduhu... :wink: :P 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 18:46 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
nisam ni rekao da se moras zamonasiti....drago mi je sto shvatas taj grijeh, da to na sto si odlucio nije po Bogu...takodje se slazem sa tobom u vezi kurvarstva....onog drugog gijehe..da li iz pozude...ili iz neceg drugog...mislim da pred Bogom , ta dva cina su na istoj razini...i da ne nabrajam, ostale stvari koje si ti vec naveo....
upravu si ti kad kazes na priznanje, samo ima jedan tu problem..nemozes svaki dan reci Bogu, ok...priznajem...priznajem...mislim da sa tim nisi nista ucinio....pored priznanja..da si svjestan da nije po volji...i da nije uredu..da je Bog dao zenu...mora doci do promjene..prestanka..moras da sagledas i tu stranu...nemam ja nista protiv priznanja...samo ono ostaje na papiri...a papir svasta trpi...to ocu da ti kazem....ali vidim da si ti svjestan kad je u pitanju i ta tema....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nisam mislio ništa komentarisati ali kad sam vidio neke stvari moram malo...da ne bi oni manje upućeni ostali toliko ili još manje upućeni.

flightatt je napisao:
Koliko je homoseksualnost zastupljena i medju Srbima ili uopste u Hriscanstvu pokazuju najupadljiviji primjeri muske istopolne ljubavi tj. parovi David i Jonatan u prvoj i drugoj knjizi Samuilovoj (Zao mi je za tobom, brate Jonatane; bio si mi mio vrlo; veca mi je ljubav tvoja od ljubavi zenske.2 Sam. 1:26) i Isus i Jovan, njegov 'ljubljeni ucenik' iz Jevandjelja po Jovanu (A jedan od ucenika njegovih, koga Isus ljubljase, bijase naslonjen na narucje Hristovo. Jov. 13, 23. Upor. i Jov. 19:26; Jov. 20:2; Jov. 21:20).

Prvo pominješ homoseksualnost a onda kao primjer za to pominješ mušku istopolnu ljubav (!). Pa gdje to ima veze jedno sa drugim?!?!? Zna se šta je homoseksualnost i zna se da ona nema veze sa ljubavima između oca i sina, između braće, između prijatelja i sličnim ljubavima između istih polova.
Ovi stihovi sa Davidom i Jonatanom i Isusom i njegovim milim učenikom nemaju apsolutno nikakve veze sa homoseksualnosti. Pa si kasnije rekao:

Citiraj:
Citatom iz Knjige Samuilove, nisam htio da dokazem da je Isus imao homoseksualne sklonosti (Boze sacuvaj) vec prvenstveno da dokazem da homoseksualni momenat nije izostavljen ni u svetim knjigama

U tom slučaju si trebao koristiti dijelove Svetog Pisma koji govore o homoseksualnosti a ne neke koji nemaju blage veze sa tim pri čemu bi manje upućeni po onome kako si napisao mogli pomisliti da su Isus i David, dve duhovno najveće ličnosti Svetog Pisma, bili homoseksualci.

A ako ti je do iznošenja stihova Svetog Pisma koji govore o homoseksualnosti onda si na vrlo opasnom terenu.
Prosto da čovjeku ispadnu oči kad vidi da neko brani homoseksualnost Svetim Pismom!!!
Pročitaj ono što ti je spavac preporučio (3. Mojsijeva 18. poglavlje pa onda 1. Korinćanima 6. poglavlje). A ja bih te uputio na razlog uništenja Sodome i Gomore (1. Mojsijeva 19. poglavlje) a kad smo kod svetih spisa nećemo izostaviti ni Kur'an pa zato zaviri i tamo pa vidi šta se kaže za homoseksualnost, a usput tamo se takođe opisuje razlog uništenja Sodome. A ne bi bilo loše da pored onih dijelova Svetog Pisma pročitaš čitavo Sveto Pismo i Kur'an pa da u krupnoj slici pogledaš tretiranje homoseksualnosti po svetim spisima.

Sveti spisi govore o homoseksualnosti samo sa strane velike osude.

Citiraj:
ja ako ne cijenim kretene na ovoj diskusiiju, ne znaci da se ne bojim Boga i sile njegove- samo njega i nikog drugog !

:o :o :o :o :o

Jel' ovo topic "Ko će reći najveću provalu?" ili možda topic "Ko će izreći najveću kontradikciju?" ili neki sličan kad se ovde mogu pročitati ovakvi komentari?!? Ma ne, ovo je ozbiljna tema koja samo pokazuje dokle je svijet došao.

Citiraj:
ne koristim sveta pisanja kako bih vodu naveo na svoju vodenicu

Pa to se iz ovog gore jasno vidi, ti radiš baš suprotno, ukopavaš se.

Citiraj:
Medjutim zaboravljas na fenomenologiju priznavanja grijeha

I? Šta s tim, tj. na šta misliš?

Citiraj:
a ako cemo po svetim pisanjima- onda ni muskarac sa zenom nebi trebao da ima sex osim u prilikama reproduktivnog karaktera, dakle ukoliko karas ribu iz zadovljstva, nadobude i sexualne zelje - onda si i ti gresnik

Molim citate koji će ovo potkrijepiti.

Citiraj:
Prema tome mala je razlika izmedju nasa dva grijeha

Koja je razlika vidi se iz Svetog Pisma.

E pazi sad. Ne bih volio da sve ovo shvatiš kao neku moju želju da te vrijeđam, ja se na ovoj temi ne bih ni javljao da ti nisi prvi pomenuo neke citate iz Svetog Pisma kojima si želio braniti homoseksualnost. Ovo što sam napisao je da razmisliš o tome kako ćeš ubuduće gledati na vezu svetih spisa i homoseksualnosti.

Rosy,

Citiraj:
Homosexualizam je nemoguce niti iskorijeniti niti promijeniti! Nesto poput prostitucije, nemoguce je to sprijeciti!

Moguće je ali ne ljudima nego Ocu Nebeskom. I biće iskorijenjeno, piše u Svetom Pismu.
Ja vas inače uopšte ne bih gnjavio sa svim ovim ali kad se već pominju sveti spisi i to još u pogrešnoj interpretaciji morao sam...

U skladu sa hrišćanskim zakonima ne mislim da je u redu tući, ubijati, maltertirati homoseksualce ali mislim da je u redu objasniti im kako stvari stoje sa strane učenja svetih spisa, pogotovo kad počnu braniti homoseksualnost koristeći svete spise.
To je što se tiče Novog Zavjeta i hrišćanskog nauka, a što se tiče Starog Zavjeta ako se ne varam homoseksualce su po Božijem Zakonu kamenovali. Na sreću za homoseksualce na snazi je Novi zavjet.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2003, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ultra: misli ti shta oces ja znam da sam hetero :D ali nije ovde prica o meni vec o pederima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 01:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Dec 2002, 05:14
za Spavaca,zivim u Zapadnom Londonu

za domacina posta; buduci da imas stalnog partnera i da si snjim 4god. istovremeno imas i odnose sa drugim momcima...Da li i tvoj partner ima takva iskustva? Pricate li o tome, ima li ljubomore...[/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Kao prvo zelim da pozdravim sve ucesnike teme. :P
Napokon malo zivosti na forumu,bilo je bas mrtvo...

Vise puta se pisalo na ovu temu,ali opet se iste stvari ponavljaju.Malo je tolerancije,a puno uvreda i zloupotrebe nekih osnovnih cinjenica...

Nakon svega napisanog na ranijim temama tesko je napisati nesto novo,ne ponavljati se...pa se unaprijed zbog toga izvinjavam...

Sto se tice homoseksualnosti u ovom gradu to je jos uvijek tabu tema.
Medjutim treba napomenuti da se bitno razlikuje reakcija na musku i zensku homoseksualnost!!!
Ali i zenska i muska razmisljanja o homoseksualnosti!!!

Muskarci ce sa gadjenjem i mrznjom,cak i veoma agresivno (u vecini slucajeva) reagovati na musku homoseksualnost,ali na zensku gledaju uglavnom sa odobravanjem.
To me navodi na zakljucak da njihova reakcija nije proizvod gnusanja prema homoseksualnosti kao takvoj,kao sklonosti ka istom polu,vec da su ta mrznja i agresivnost rezultat nekog nepotrebnog straha i reakcija za koju oni smatraju da je ocekivana i normalna za heteroseksualnog muskarca (jer vidi se iz nekih ranijih postova da oni muskarci koji ne napadaju homoseksualce najcesce bivaju optuzeni za prikrivene homoseksualne sklonosti).
Dakle,kad se radi o dvije zene - onda je to vauuuu,super,da se kako pridruziti...A muskarce treba na lomacu...Kakvo licemjerje...

Zene uglavnom imaju neki umjeren stav prema homoseksualnosti,pokusavaju je sto bolje razumjeti ili bar ne shvataju cak i sam razgovor na tu temu kao atak na svoju seksualnost (sto je,cini mi se,slucaj sa vecinom muskaraca).
U svakom slucaju,ako neka zena ne odobrava homoseksualnost,nema potrebu da dalje produbi sukob,tj. da se fizicki obracunava,sto je opet cest slucaj kod muskaraca.
Oni prosto kao da misle da se moraju braniti - pa zato reaguju ostro,okrutno,agresivno,sadisticki,primitivno,da bi (mozda?!?) otklonili svaku sumnju u svoju vlastitu muskost i sexualno opredjeljenje.

Vidim ovdje ima i onih koji se bune protiv propagiranja homoseksualnosti.
Ne gledam na ovu temu tako,ali cak i da jeste tako zasto heteroseksualci mogu uzeti sebi tu slobodu i pravo da mogu biti takavi kakvi jesu,uvjeravati druge u to,smatrati to boljim na neki nacin,ponositi se tim,a onima koji se razlikuju to isto pravo uskracivati.Ne lici li to na diskriminaciju,egoizam i osjecaj vece vrijednosti u odnosu na druge/one koji se razlikuju?!?

Sto se tice polozaja homoseksualaca kroz istoriju,to je ranije bila sasvim uobicajena pojava (stara Grcka i Rimsko carstvo,recimo),ali sa pojavom velikih monoteistickih religija na homoseksualnost se pocinje gledati kao na psihicki poremecaj i grijeh koje se kaznjavao cak i smrcu.
Napomenula bih da su nekada crkveni 'autoriteti' smatrali epilepsiju (padavica) znakom da je djavo zaposjeo odredjenu osobu,pa su primjenjivane drakonske mjere u tom slucaju...
Crkva se bori za jednoumlje radi sopstvenih interesa,tako da su njeni stavovi po nekim pitanjima diskutabilni...
Naravno,jacanjem nauke u odnosu na religiju i dolaskom do novih spoznaja,homoseksualnost je skinuta sa liste psihickih poremecaja.

Porediti homoseksualnost sa nekrofilijom,silovanjem i pedofilijom je smijesno.Ne da mi se sad traziti ko je to potegnuo...
Uglavnom neko je toj osobi do sada trebao vec objasniti razliku izmedju seksa dvije punoljetne osobe koje svojevoljno pristaju na sexualne odnose i seksualnog zlostavljanja maloljetnih lica,kao i seksa sa osobama i zivim bicima (a i mrtvim) koja nisu u stanju svjesno rasudjivati i pristati na nesto ili odbiti (time mislim na retardirane osobe,mrtvace,zivotinje...).

Po meni svi imaju pravo na slobodu izbora (bilo cega,bilo koga...) i da je dozvoljeno sve sto ne ugrozava druge ljude i njihova prava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
kakve gadosti fuj! ti vozici i slicne odvratnosti bljak! ja sam mislio da je art NORMALAN peder (a ne perverznjak) jer ima normalnih pedera ko sto ima normalnih hetero.... ovo je odvratno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Eto, ja opet dezurni krivac. Ma kakvi vozici, kakve ludosti...i ko ce sad reci da si ti normalan? Ma daaaj...ovo su perverzije prave. I Ultra, sto se tice flashe, bilo je ludilo! Ma otkidanje zivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
SiCkNeSS:
Citiraj:
Ma vi ste za mene gamad, treba vas sve istrijebiti. Trujete mlade ljude svojim bolesnim sklonostima, govorite kako je to normalno. Kad vidim 2 zivotinje istog pola kako se guze, onda cu promjeniti misljenje.

Onda je krajnje vrijeme da promijenis misljenje. :lol:
I da pocnes da gledas!

Citat:
"Primećeno je da oko su 3% nojeva zainteresovani za druge mužjake zato su dobri za odgajanje na farmama.
Takođe je primećeno da oko 10% jarčeva nema volju za razmnozavanje posto vole da seks s drugim jarčevima.
Morski prasići imaju specijalne "ljubavne navike" da partnera "zavedu" mrdanjem svoje zadnjice, koji naucnici zovu RUMBA-igra.
Oko 3/4 delfina ima sex sa svojim istopolnim prijateljima s kojima zajedno plivaju i štite se od napada ajkula.S perajima i ustima stimuliraju svoje genitalije kod istopolnog partnera.
Kod delfina je primećeno i da upražnjavaju oralni seks i prouzrukuju jake krikove pri ejakulaciji.
Muzjaci zirafa pre seksualnog odnosa trljaju se i obavijaju vratovima.
Kod mužjaka slepih miševa je primećeno da vise jedan pored drugoga okrenuti stomak na stomak i međusobno se ližu sve dok ne dođe do erekcije.
Homoseksualnost je najizraženija kod bonobos-majmuna.
Naučnici pričaju o igrama koje upražnjavaju mužjaci bonobos-majmuna. Mužjaci udaraju jedan drugoga penisima u erekciji, sedaju jedan drugome u krilo pri čemu dolazi do penetracije i sve vreme se gledaju u oči.
Naucnici su zabeležili slučajeve homoseksualnosti kod sledećih vrsta životinja:sisara,ptica,reptila,riba,insekata..."
Autor:Marianne Oertl

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 13:04 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
za millu richmond..ili..?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Eh sad...nemam obicaj da virkam, al eto...oticu jednom u parkic neki i zaviriti ispod dve dzukele pa da vidim i to, cisto da ugodim ventilatoru :mad: A i da ima toga, jebiga, opet mi se to gadi i ide mi na k. Bilo da se radi o ljudima, ili zivotinjama. A za razliku od zivotinja, koje su poprilicno glupave, covjek je razumno bice, pa samim tim i sposoban da razlikuje sta je u redu, a sta ne. Nas je u ovih 10-ak godina sredina naucila da se tako ophodimo prema pederima. Nek neko misli da je to ok, al da se mene pita, ja bi njih sve poklao. Ili nabio na kolac debeli, njima fino zato sto im je nesto zabodeno u shupak, meni fino jer ih vise nece biti, tako da ce umrijeti laganom smrcu sa osmjehom na licu. Svi sretni na kraju.

Aj zdravo!

Upozorenje: Cuvajte se Kastela po mraku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
UF, pa vi ljudi stvarno nemate pametnija posla nego da pricate o necemu prezvakanom?? :o
Mene homoseksulaci nerviraju samo ako pocnu da ugrozavaju neku moju slobodu kretanja i zivljenja.... do tada me zaboli ko koga, kako koga, zasto koga...
Ne znam sta ti flightatt hoces od nas??? Neko priznanje ili nesto slicno? Znas kod nas ti je ovako... mi, uslovno receno normalni ljudi, zivimo na ovom trulom Balkanu zivotom autisticnog djeteta. To znaci da je jako tesko usvojiti neke nove stvari (eh bas nove stvari... mislim nove stvari za nas). Ne znam... po meni homoseksualizam nije normalna stvar... zasto? pa cilj i smisao zivota covjeka kao i svake zivotinje je u reprodukciji tj., razmnozavanju. Fizicki nije moguce da dve osobe istog pola imaju potomke, osim ako ih ne usvoje.. E sada je problem u odgoju. Kako ce sve to uticati na razvoj mlade osobe ne znam... sigurno ne vidim nista dobro u tome..
pih... sada sam malo prelistao i skontao da ja nisam rekao nista novo... zato povlacim ovo sve sto sam rekao...
Pozdrav svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 16:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Iako nisam planirao da učestvujem u diskusiji, ipak ću to učiniti da pomognem ljudima u boljem shvatanju homoseksualnosti, mada se bojim da će biti uzaludno. Na ranijim diskusijama sam rekao sve što ću i sada reći, dakle - ponavljam se.

Ja tvrdim da homoseksualnost nije niti prirodna, niti društveno prihvatljiva pojava. Ove tvrdnje ću potkrijepiti dobrim argumentima. Ukoliko uspijete da ih opovrgnete i da me uvjerite u suprotno, biću vam zahvalan, jer će moj um biti "izbavljen iz srednjevjekovnog mraka". Da unaprijed kažem: nisam religiozan tako da na moje mišljenje nisu uticale crkvene knjige. Sve je rezultat mog sopstvenog razmišljanja. Da li vi to možete reći za sebe?

1. Homoseksualizam NIJE PRIRODNA POJAVA
Da biste ovo bolje razumjeli treba da uvidite razliku između ljubavi i seksa. Herman Hese u knjizi "Narcis i Zlatousti" govori o zaljubljenosti Zlatoustog u Narcisa, ali ako pročitate taj dio, vidjećete da se uopšte ne radi o seksualnoj privlačnosti.
Homoseksualizam ne može biti prirodna pojava, jer nema ulogu (podršku) u prirodi. Svrha seksa jeste razmnožavanje i to je jedina uloga seksa. Ukoliko postoje slučajevi seksualnih odnosa između životinja istog pola, to se dešava u prilikama kada ne postoji ženka u blizini. Psima kada dođe žuta minuta skaču i na fotelju i na čovjeka, a kamoli na psa istog spola. Imam na disku video snimak gdje magarac napada čovjeka, jer nema ženke u blizini. U knjizi "Pol i karakter" Vajninger tvrdi da homoseksualizam nije društveno stečena, već urođena osobina, tj. homoseksualci se rađaju, a ne postaju. Međutim, Vajninger se kasnije sam demantuje kada navodi primjer da bikovi koju su duže zatvoreni bez ženke skaču jedni na druge. Kako objasniti činjenicu da i najniži insekti bez problema nađu partnera suprotnog pola? Što je životinja svjesnija seksualnog užitka, sklonija je seksualnim poremećajima (psi -> majmuni -> delfini -> ljudi). A priroda je učinila da razmnožavanje prati veliki užitak (potreba), da bi se živi svijet razmnožavao i u najtežim okolnostima.
Uostalom, nećemo valjda moral učiti od životinja. Vajninger kaže: "Ne postoji nagonska moralnost, već samo svjesna".
Kada seksu oduzmete svrhu, smisao ili kontekst, dolazite do toga da seks može da bude odličan izvor lake zarade - prostitucija ili besplatna zabava - homoseksualizam, orgije i sl.
Što se tiče nekih seksualnih poremećaja kao što je homoseksualizam, često se radi o poremećaju ličnosti - muškarac umišlja da je žena zatočena u tijelu muškarca i obrnuto.
Za one koji kažu da se ljudi (i životinje) rađaju sa homoseksualnim sklonostima, evo kontradikcije: ukoliko postoji gen koji je zaslužan za homoseksualizam taj gen se najčešće neće prenijeti na potomstvo i taj gen će najčešće umrijeti sa svojim nosiocem. Kad smo kod gena, čini mi se da će prije pronaći gen odgovoran za nasilje i kriminal, pa bi s toga trebalo osloboditi kriminalce, jer nisu oni krivi što su se takvi rodili.

2. Homoseksualizam NIJE DRUŠTVENO PRIHVATLJIVA POJAVA
Svakom društvu je cilj da ima pozitivan priraštaj. U sociologiji sam učio da je porodica ćelija društva. Ukoliko pojedinac raste u dobroj porodici, biće i dobar član društva. Zakonodavci su u zapadnoevropskom zemljama ozakonili homoseksualne odnose, brakove i usvajanje djece. Svi "liberalni" ljudi kažu da nema razloga da homoseksualizam bude zabranjen, jer dvije odrasle, punoljetne osobe u svojoj kući rade što žele i time ne ugrožavaju nikoga. Ali neka pri tome ne budu licemjerni. Neka dozvole i seksualne odnose između istopolnih rođaka (npr. dva rođena brata), sodomiju, nekrofiliju i dr. dok god se time ne ugrožavaju slobode drugih. Poznati su slučajevi sodomije u prirodi (sjetite se primjera koje sam naveo ranije), pa zašto ne ozakoniti sodomiju? Mnogi će reći da se radi o zlostavljanju životinja, ali zar nije veće zlostavljanje kada životinju zakoljete, oderete i pojedete? Ili uzmimo ovaj primjer: žena prije smrti potpiše da želi seks sa svojim mužem nakon što umre. Ničija prava nisu ugrožena. Nemojte biti licemjerni!

Ukoliko sa gnušanjem čitate ovaj dio o ozakonjivanju sodomije i nekrofilije, sjetite se da bi istu reakciju imali ljudi prije 50-100 godina kada biste im rekli da će za 100 godina biti zakonit brak između dva muškarca ili dvije žene. Budite sada liberalni.

Na kraju da naglasim, nisam agresivan prema homoseksualcima. Ne mrzim homoseksualce, već vladajuće mišljenje o homoseksualizmu. Kada bi moj neki blizak prijatelj rekao da je homoseksualac, vjerovatno se ne bih prestao družiti s njim. Postoji još mnogo stvari u kojima se ne slažem sa svojim prijateljima.

Neosporna je činjenica da je među najvećim genijima naše civilizacije veliki broj homoseksualaca, ali njihov genij nije posljedica njigove homoseksualnosti, niti je obratno. Ne treba suditi o čovjeku samo po tome da li više voli muškarce ili žene. Procenat homoseksualaca ne govori ništa o moralnosti ili prirodnosti homoseksualizma. Kuda ćemo otići, ako sve što postoji u dovoljno velikom broju ozakonimo?

Zbog svega navedenog, mislim da smo daleko ispred zapadnoevropskih zemalja što se tiče zakonske kategorizacije homoseksualizma kao protivprirodne bludi. I ne shvatam zašto uvijek smatramo da je neko drugi pametniji i napredniji od nas i da se ravnamo prema njemu npr. pratimo američke i britanske top liste, jer ako se njima sviđa to mora da je dobro.

Mnogi navode činjenicu da je mnogima prihvatljiviji seks između dvije žene, nego seks između dva muškarca, kao dokaz da se radi o predrasudama. Zbog čega je odvratnost prema muškom homoseksualizmu veća predrasuda od privlačnosti ženskog homoseksualizma? Ni zbog čega! Predrasuda prema ženskom homoseksualizmu je posljedica toga da se djevojčice mnogo više međusobno ljube, drže za ruke i sl. i jer u ovom slučaju nema penetracije. Ja opet ponavljam: ne možemo na osnovu toga da li nam se nešto sviđa ili ne, donositi sud o moralnosti istoga. Ne govorimo o ukusima. Moral je, ako postoji (a ja vjerujem da postoji), iznad naših običaja i simpatija. Zar treba sve što nam se sviđa proglasiti moralnim?

Na kraju, razmislite da li se tu radi o padu sistema vrijednosti. Sve se manje vrednuje porodica, institucija braka, a sve više preljubništvo i poligamija. Veća je faca onaj ko je imao više "riba".

Ukoliko se slažete sa mnom, biću zadovoljan. Ukoliko se ne slažete, biću još zadovoljniji, ako svoje tvrdnje potkrijepite jakim argumentima, a ne time što su zapadnoevropske zemlje ozakonile homoseksualizam, ili time što je više od 10% ljudi homoseksualno.

Toliko od mene.

Nemojte da moj post opet bude posljednji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Not now, John! je napisao:
<sve>

Svaka čast, slažem se u svemu što si rekao, svaka riječ ti je na mjestu Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Sve sto je rekao Not Now John i ja bih napisao,..

interesuje me nesto
ako se muzjak neke zivotinjske vrste nalazi pored zenke i muzjaka iste vrste, da li ce mu se ikad desiti da "naskoci" na muskog pripadnika?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2003, 19:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ako se radi o "žutoj minuti" onda će se vjerovatno desiti ovo :P :
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 240 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]