banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jul 2008, 14:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
Ruku na srce, znamo da je dobro auto jako dobar afrodizijak za ribe, govorio sam u tom kontekstu.

Iz iskustva kazem da si u pravu ;) hehe

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 14:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
ronny_legenda je napisao:
A sto se riba tice ti ribu mozes i sa Yugom pokupit ako znas znanje ;) :)

Ili ako prodjes na crveno :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
stopa kradenih auta je u prilicnom padu, uz savremene metode zastite se jednim okretajem kljucica imobilise auto i jednini nacin je da ga se natovari na kamion. Osim toga, karaces dobre ribe i bices primjecen.

Ako uzmes nesto od ova dva, imaces autic cija vrijednost ce veoma pasti, ako ga neko uopste bude i htio kupiti, a ribe ce karati neki drugi :D

Extra receno....!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 14:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Macr0 je napisao:
Moze se reci i ovako:stopa kradenih auta je u prilicnom padu, uz savremene metode zastite se jednim okretajem kljucica imobilise auto i jednini nacin je da ga se natovari na kamion.

Da, ali ne primjetim da su crne hronike dnevnih novina ofalile ne temu krađa vozila. A nepotrebno je govoriti i o kojim markama vozila se radi (Audi/BMW/VW/Mercedes). Ne sjećam se kad sam pročitao da se radi o nekoj drugoj marki (osim možda u slučaju auta iz 80-ih, koje ljudi pošteno ni ne zaključavaju)

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Za 11-12 000 evra na Zapadu ne mozes kupiti nista sto je staro dvije-tri godine i da je regularno ocuvano, sa minimalnom kilometrazom itd.

Ako vec imas toliko love, kupi Kia Ceed. OK autic, cak i za najljepse curice...

Edit: Nategni jos malo novcanik...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
The_new_Statesman je napisao:
Za 11-12 000 evra na Zapadu ne mozes kupiti nista sto je staro dvije-tri godine i da je regularno ocuvano, sa minimalnom kilometrazom itd.

Upravi si... Ta njemacka auta koja dole stizu su u 90% slucajeva ili lupana ili previse presla...
Osim toga, ja licno nemam nikakvo povjerenje u Njemacko auto... kvarljivo je kao ni jedno drugo.. samo sto to rijetko ko zeli da prizna...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stalle je napisao:

Upravi si... Ta njemacka auta koja dole stizu su u 90% slucajeva ili lupana ili previse presla...
Osim toga, ja licno nemam nikakvo povjerenje u Njemacko auto... kvarljivo je kao ni jedno drugo.. samo sto to rijetko ko zeli da prizna...

Ja imam ML-a 2005 godiste i sem redovnog servisa nikad nista nisam dodatno zamjenio

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 15:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
A kakvih gluposti se stigne napisati za pola dana. Covjek ne kupuje auto da bi ga prodavao nakon godinu dana, nece se baviti preprodajom kola. Kupis polovan golf, samo 100 000 presao i crkne mu turbina nakon dva mjeseca i puknes 3000+ maraka. Ko da ja nisam kupovao polovnjake pa ne znam kako to ide. Malo ko prodaje auta da ga mijenja, sve ima svoj razlog.

Moj savjet ti je, kupi novo auto pa kakvo god bilo. Ja meni je stigao megan sedan, platio sam ga 26300KM do registracije. Super je auto, razmisli i o tome...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 15:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I30 care kosta 35 000 km

i30 1.4 16v 109ks sa poprilično dosta opreme, od koje je najbitnije:

el. podizači stakala na sva 4 prozora (tonirana stakla)
daljinsko zaključavanje sa alarmom
klima
trip kompjuter
cd+mp3+usb
maglenke
...

23.967KM

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 16:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Sondri je napisao:
I30 care kosta 35 000 km

i30 1.4 16v 109ks sa poprilično dosta opreme...

23.967KM

+ PDV = 28.041KM, što je na nivou Cee'd-a, samo što ovi iz Kie daju nekakav popust od 3.000KM

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 16:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
A kakvih gluposti se stigne napisati za pola dana. Covjek ne kupuje auto da bi ga prodavao nakon godinu dana, nece se baviti preprodajom kola. Kupis polovan golf, samo 100 000 presao i crkne mu turbina nakon dva mjeseca i puknes 3000+ maraka. Ko da ja nisam kupovao polovnjake pa ne znam kako to ide. Malo ko prodaje auta da ga mijenja, sve ima svoj razlog.

Moj savjet ti je, kupi novo auto pa kakvo god bilo. Ja meni je stigao megan sedan, platio sam ga 26300KM do registracije. Super je auto, razmisli i o tome...

Pa znas kako ima u ovom tvom i istine slazem se ja,ali pazi da li se isplati uzeti novu Daciu ili ovog nazovi ga Chevroleta i nakon 2 godine raditi kompletan remont...jer on duze nece izdrazti...a uzmi Golfa,Passata,Merca,BMW-a,Audia 4-5 godina starog i imas maltene novo auto e sad fazon je naci naravno ocuvano polovno auto....jedno je polovno auto naci pa uzeti a drugo je naci ocuvano polovno auto...zato moras imati nekog ko zna sta radi tj. ko uzima od provjerenih ljudi i autokuca u Njemackoj,Austriji,Svici......btw ja u Njemackoj i Austriji samo uzimam auta od 3 covjeka(autokuce) imam s njima neku vrstu dilla i oni tek kad me nazovu i garantuju za auto ja tek onda idem po njega...ovako na pamet je jako tesko naci ocuvano polovno auto....!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne da je tesko vec je skoro nemoguce. A zasto to? Pa zato sto ni u Njemackoj ne cvjetaju ruze kao nekad, sada se auto koje sluzi svojoj svrsi ne prodaje samo da bi se uzelo neko novije. Pogotovo u klasama koje se najvise uvoze kod nas, to jest tzv. radnickim klasama.

Druga prica su luksuzne limuzine, ali i tu se nabije poprilican broj kilometara za veoma kratko vrijeme pa ni tu nema nekog cestitog izbora.

Dakle, za 11-12 hiljada evra je jako, jako tesko naci polovan auto oko kojeg neces morati cackati.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 06:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
stalle je napisao:

Ja imam ML-a 2005 godiste i sem redovnog servisa nikad nista nisam dodatno zamjenio

E jebiga jaro zar bi trebo nesto mjenjat na tom autu,mislim 2005 hem merdjan...................

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 07:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
E jebiga jaro zar bi trebo nesto mjenjat na tom autu,mislim 2005 hem merdjan...................

Da sam uzeo Daciu to godiste do sad bi motor morao mjenjati....i bas zato sam to i rekao ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 07:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne da je tesko vec je skoro nemoguce. A zasto to? Pa zato sto ni u Njemackoj ne cvjetaju ruze kao nekad, sada se auto koje sluzi svojoj svrsi ne prodaje samo da bi se uzelo neko novije. Pogotovo u klasama koje se najvise uvoze kod nas, to jest tzv. radnickim klasama.

Druga prica su luksuzne limuzine, ali i tu se nabije poprilican broj kilometara za veoma kratko vrijeme pa ni tu nema nekog cestitog izbora.

Dakle, za 11-12 hiljada evra je jako, jako tesko naci polovan auto oko kojeg neces morati cackati.

Pazi tesko jeste nema sta,ali nije nemoguce samo trebas imati dobrog poslodavca,ozbiljnog i naravno od povjerenja!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 13:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 13:31
S obzirom da sam i ja u fazi kupovine auta, mozete li mi preporuciti koje su to auto kuce od povjerenja, gdje da gledam polovne aute, ko uzima od provjerenih auto kuca po Evropi itd? U Banjaluci bas i nije neki izbor, sve sto znam sam obisao, ali nema vise od par dobrih auta. Znaci dolazi u obzir i preporuka za neke druge gradove.

Inace, sto se tice originalnog pitanja, i ja sam pristalica polovnih auta, bas zbog velikog pada cijene u prvih nekoliko godina. Imao sam do sada 6 polovnih automobila, i bas nisam imao problema koje opisujete da sve sve raspadalo (dobro, osim malo sa Fiestom RS Turbo, koja je toliko specificna, da je niko ne zna popraviti niti ima dijelova). Drugo, jako je tesko prodati auto, a korejske aute jos i teze. S druge strane, mislim da ni KIA ni CHEVROLET nisu toliko nekvalitetni, naprotiv, mislim da su znacajno podigli kvalitet posljednjih godina.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

VM je napisao:
S obzirom da sam i ja u fazi kupovine auta, mozete li mi preporuciti koje su to auto kuce od povjerenja, gdje da gledam polovne aute, ko uzima od provjerenih auto kuca po Evropi itd? U Banjaluci bas i nije neki izbor, sve sto znam sam obisao, ali nema vise od par dobrih auta. Znaci dolazi u obzir i preporuka za neke druge gradove.

Inace, sto se tice originalnog pitanja, i ja sam pristalica polovnih auta, bas zbog velikog pada cijene u prvih nekoliko godina. Imao sam do sada 6 polovnih automobila, i bas nisam imao problema koje opisujete da sve sve raspadalo (dobro, osim malo sa Fiestom RS Turbo, koja je toliko specificna, da je niko ne zna popraviti niti ima dijelova). Drugo, jako je tesko prodati auto, a korejske aute jos i teze. S druge strane, mislim da ni KIA ni CHEVROLET nisu toliko nekvalitetni, naprotiv, mislim da su znacajno podigli kvalitet posljednjih godina.

Gledaj sto se Njemacke tice jednostavno ti je jako otidji na mobile.de i gledaj auta ali gledaj samo auta koja se prodaju iz auto kuca ona su ti najsigurnija i ako nesto nadjes nazoves/kontaktiras i vidis...eto to ti je prvi moj savjet!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali upamti i da su u tim auto kucama premazani sa najcrnjim katranom ;)

Ronny ja imam i Ladu Kalinu 2006. g. i uopste se ne raspada, iako stari sa njom ide u lov i tako te zajebancije. Ok, nije puno presla, tek 40.000...

Znam, da se to nikako ne moze porediti sa jednim ML-om, ali pogledaj o kojim mi novcima pricamo :D A i svrhama, jer tesko da ce neko kupovati auto od 10.000 da svaki cas putuje po Evropi.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 08:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali upamti i da su u tim auto kucama premazani sa najcrnjim katranom

Ronny ja imam i Ladu Kalinu 2006. g. i uopste se ne raspada, iako stari sa njom ide u lov i tako te zajebancije. Ok, nije puno presla, tek 40.000...

Znam, da se to nikako ne moze porediti sa jednim ML-om, ali pogledaj o kojim mi novcima pricamo A i svrhama, jer tesko da ce neko kupovati auto od 10.000 da svaki cas putuje po Evropi.

Opet ti kazem zavisi s kakvim auto-kucama radis...sve to moras ici na provjereno nista na pamet inace si ebao jeza u bodlje....!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ok, neke sasvim sigurno drze samo ok auta dok onaj sav krs sto im dodje rasporede po okolnim turskim placevima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 40 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]