banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 22:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2008, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da zvuči stvarno neverovatno, nasamreno je oko 50 000 pretplatnika i nijedan ne doalzi na ovaj forum! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Ja sam alergican na te lance, a inace nisam dobio poruku.

Inace bio ja kod prijatelja navece i svako toliko uzme mobilni u ruke, pitam sta je, a on ce treba mi dopuna doci :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 21:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2007, 22:22
_doNNa_ je napisao:
foxlady je napisao:
...

Nego je li zna iko koliko me kosta razgovor dok sam u Crnoj Gori? Valjda su dolazni pozivi besplatni, a odlazni?

nemam pojma kako to mtel radi ali ako rade kao i ostali onda placas i dolazne .... a tek odlazne :lol:

Pa cini mi se da sam dobila neki dan od m:tela poruku kako su dolazni pozivi dok sam u C.G. besplatni. Jedino ako i to nije bila neka prevara! :P

Ali evo ja cu priznati! Da nisam bila u romingu mozda bih i poslala tih 5 poruka. Iako mi je bila cudna ta akcija, mislim da bih ih poslala, jer racun svejedno na gluposti potrosim.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 07:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
Macr0 je napisao:
Ljudi, nije sala!!!
Ja sam poslao 5 poruka i stvarno sam dobio 10 KM na racun!!!
Ko ne ucestvuje ne moze ni dobiti.

Daj ne kenjaj majke ti!!!

Inace u Rusiji je postojao neki servis (naravno koji se placa) gdje mozete da napisete da je onaj ko je slao poruku "m:tel" i tako Vam dolazi na mob. Nema nikakvih oznaka da se radi o poslanoj poruci sa net-a. Sada je to valjda aktivno u Africi...

Pozdravljem m:tel i OVCE koje koriste m:tel usluge!!! /*I ja sam nazalost, njihov korisnik*/
Pa zar Vi mislite da ce Vam oni nesto dati dzaba?
Nema seme. Samo plati i imacete sve sto zelite.

Dobio sam i ja dvije poruke i ubio se preko wadja.com objasnjavajuci ljudima da ih neko zajebava.
Oni ni dan danas ne vjeruju!!!
OVCE OD NARODA, SAMO TO!!!

Pozdrav

Poslednji put menjao djdralebl dana 11 Jul 2008, 07:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 07:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
XIX century je napisao:
Macr0 je napisao:
Nenad Karola mi je rekao da cu dobiti kredit na racun tacno u 12 sati.

ja sam, da prostiš, u ponoć dobila proliv. A dopune nigdje. 8)

hahahaha
KRALJICA

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 19:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
Ispao sam glup. Bio sam u romingu, i ne samo sto me je duplo skuplje kostalo slanje tih 5 poruka nego ko zna koliko ljudi sam prevario i sad me sramota da im pogledam u oci, a nista nije moja krivica. Ali zato znam kad sad dobijem poruku cak i pravu da necu vjerovati. U interesu mtela bi bilo da istrazi ko je poslao tu prvu poruku i da ga kazni za lazno predstavljanje i narusavanje ugleda firme, naravno ako to sve nije njihova mucka.
Ali ako je njihova mucka, vise ce izgubiti nego sto ce dobiti jer im sad niko nece nista vjerovati pa cak kad bude i pravo. :angry4: :evil:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
wilderness je napisao:
Ispao sam glup. Bio sam u romingu, i ne samo sto me je duplo skuplje kostalo slanje tih 5 poruka nego ko zna koliko ljudi sam prevario i sad me sramota da im pogledam u oci, a nista nije moja krivica. Ali zato znam kad sad dobijem poruku cak i pravu da necu vjerovati. U interesu mtela bi bilo da istrazi ko je poslao tu prvu poruku i da ga kazni za lazno predstavljanje i narusavanje ugleda firme, naravno ako to sve nije njihova mucka.
Ali ako je njihova mucka, vise ce izgubiti nego sto ce dobiti jer im sad niko nece nista vjerovati pa cak kad bude i pravo. :angry4: :evil:

pa nećemo im puno naškoditi, jer su lepo zaradili oko 50 000 KM u jendom danu, taman za dodatak na plate svojim radnicima, sad u sezoni godišnjih odmora.

a što se tiče naivnosti mtel korisnika, ne brini se, ponovo će biti naivni. :) To ti garantujem, 100 %.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 19:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
XIX century je napisao:
wilderness je napisao:

pa nećemo im puno naškoditi, jer su lepo zaradili oko 50 000 KM u jendom danu, taman za dodatak na plate svojim radnicima, sad u sezoni godišnjih odmora.

a što se tiče naivnosti mtel korisnika, ne brini se, ponovo će biti naivni. :) To ti garantujem, 100 %.

Kako znas da su zaradili 50000km?

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
wilderness je napisao:
XIX century je napisao:
wilderness je napisao:

Kako znas da su zaradili 50000km?

javili su da je prošlo cirka 300 000 poruka preko ove happy mreže, pošalji 5 za 10 KM :lol: , a pomnoži sa cijenom poruke. S tim što računam da su dali minimalne cifre na dnevnik, sigurno je još iznad, pa cijenim oko 50 000, al 30 000 minimalno.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 16:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Ista stvar je i na mts-u,mislim da to plasiraju telekom operateri da bi povecali ionako preveliki profit,nema smisla stvarno,posle se izvinjavaju 100% oni to rade,siguran sam.

Dopunite mi racun vama ce se dopuniti dupli iznos koji dopunite meni,ne cekajte javite se da vam dam broj. HA HA HA...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]