Nije K3 ali ima veze sa temom. Evo sta su ljudi koji su zvali dobijali za odgovore u slicnim emisijama:
"kada ce da se ozene/udaju - odgovori: 3 meseca i 23 dana, 4 meseca i 46 dana, 3 godine i 17 meseci -da li ce dobiti na lotou- odgovori: da 4 broja pa kaze da zovete ponovo i dace vam jos 3 broja, kaze da za 7 dana u Vranju kupite dve table lozova i dobicete mercedes SLK -zdravlje - rekao je zeni da pere sudove destilovanom vodom posto voda sa cesme ima kamenac - da li veza prerasta u brak - kaze da nece, vec ce za 8 dana sresti Marka Petrovica ispred pekare koji je elektroinzinjer"
"Da li cu da se ozenim? Kaze za 7 meseci, dolazim na svadbu i picu viski Civas u regalu.
Da li cu resiti stambeno pitanje? Nemojte da uzimate novi stan, ne valja mu kanalizacija.
Ko mi je prosle godine zapalio kamion? Kaze, tarot je izbacio dva imena, pa zovite posle jedan da ne govorim javno, i dacu vam brojeve licnih karata tih ljudi.
Brojevi lotoa 16,8,22,27. Za dalje zovite kasnije kako neko nebi odigrao te brojeve, pa posle svi da imaju sedmice.
Pita zena za zdravlje, a on kaze zdravlje kravlje, zdravi ste kao dren, a zena kaze kako zdrava kada me sve zivo boli i prekine se veza.
Da li cu da se udam? Udacete se za druga Petra Maksimovica zvanog Pirke, bice velika svadba, prelazite kod njega da zivite. Srecan brak uz pesmu Udaj se cero, udaj. "
"Da li prodajem kucu? Kucu prodajete sutra, ali ce naplata biti za 13 dana.
Onda prica o Vejderu, Crvenkapi, vuku, da li Silja ima zenu i kako se zove.
Da li ce dobiti proces? Tek po zalbi, tada dobija, resice Visi ustavni sud(????)
Ljubav starije cerke? Ona je ranije zafrkavala muskarce, ostace sama. To je karma.
Kada cu prodati kucu? Za 87 dana. Kuca je crvene boje.
Ljubav cerke. Neka ceka princa.
Kaze zena da je ostala u dobrim odnosima sa bivsim musem i pita zbog cega joj se ne javlja u poslednje vreme. On joj kaze da se on sada vidja sa mladjim devojkama, sinoc su bili u piceriji i jeli su Kapricozu, a kada nema pare, vodi je na mesano meso."
"Zena pita za zdravlje sestre Odgovara: Pre deset dana pogorsanje, za sedam dana zna ce se sve.
Da li ce dobiti penziju U 11 idete na komisiju, u utorak i bice odobrena.
Zblizavanje sa bivsim deckom Jos 7 dana, 18. dan strahovi, obmane i sumnje nestaju.
Nasledstvo Za deset dana dobija nasledstvo
Ljubav Steva ulazi u vas zivot
Da li ce da se ozeni sin Za 2 godine i 4 dana
Da li ce da zatrudni? Odgovor: Za 10 dana!
Imate tri resenja kada gledate ovu emisiju. Prvo, gledate. Drugo, gledate i javite se. Trece, promenite kanal. Cetvrta grupa je za psihijatriju, kaze da to nije zabavna emisija. Znaci ja sam za psihijatriju.
Zenu zanima ljubav sa covekom koji zivi u inostranstvu. Kaze, dolazi u utorak i ponovo se vraca, a onda ona ide tamo i zivece zajedno"
U pitanju je Milan Radonjic. I za kraj slag na torti: zove zene i pita sta je bila u proslom zivotu a on mrtav ladan: ovca. Sledeci!
|