U svijetu homoseksualaca/muskaraca je najgrublja podjela na dvije grupacije AKTIVNE (oni koji daju

) i PASIVNE (oni koji primaju

)
Postoji i ona grupa koja preferira i jednu i drugu stranu (tzv. univerzalni). Medjutim, posljednih decenija homoseksualci su razvili sopstvenu i samo njima razumljivu tehniku sporazmuijevanja tzv. Hankycodes (henkikodovi) na osnovu kojih se na ulici i javnim mjestima putem odredjenih boja, znakova, marama koje izviruju iz zadnjeg dzepa na hlacama, prstenjem ... signaliziraju jedni drugima sexualnu opredijeljenost pa cak i sexualne praktike koje vole. Takav vid interne komunikacije pospjesuje upoznavanje. Danas je internet jedan od glavnih mediuma putem kojeg se vecina homoseksualaca i lezbejki mogu upoznati. U vecini svjetskih metropola postoje gay clubovi u kojima se organizjuju NAJBOLJE zurke na svijetu. Mnostvo heterosexualaca dolazi u gay klubove, neki se cisto iz radoznalosti ohrabre i probaju sex s istim polom, mnogo ih takav vid sexa praktikuje i poslije prvog puta i smatra da su do tog trenutka propustili mnogo.
Sto se AKTIVNIH homosexualaca tice, to su najcesce tipovi muzevnog izgleda i muskih manira - tesko je provaliti da su uistinu pederi. Vecina feminiziranih muskaraca je pasivna, te ih je na osnovu zenskih manira i stila oblacenja mnogo lakse prepoznati. U svijetu danas veci broj sacinjavaju pasivni homoseksualci, tako da je u pojedinim predjelima veliki problem pronaci aktivnog partnera.
Ono sto je poslednji HIT su bisexualci ili muskarci koji se vrlo kasno opredijele za experiment sexa s istim polom. To je moja omiljena ciljna grupa
Inace mi nedostaju nasi frajeri koji su u mnogome ludji od zapadnjaka. Mada su Spanci, Portugalci i Grci takodje moja omiljena ciljna grupa. Ono sto kod mene ne dolazi u obzir ni po koju cijenu su : Turci, Italijani i Albanci - no chance !!! Cist princip i nacionalni ponos
Gazdarice, svidja mi se sto otvoreno caskas o ovoj temi koju mnogi krembili smatraju necim strasnim. Kad bi oni samo znali koliko nas je u svijetu, pa mozda i njihovi prijatelji koji tucaju ribe i glume machoman-e
a ovamo ga primaju ko ludi i to s vecom radoscu nego bilo sta drugo...
Pitaj sve sto te interesuje!
flightatt