banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 07:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2008, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Japanese_rose je napisao:
XIX century je napisao:
Koliko direktni i iskreni ljudi uštede i sačuvaju vremena, to je čudo...

:wink:

Tema je prava manituovska...on ocekuje da cemo mu mi naci odgovor na to da li treba opet pokusati s bivsom ? :lol: :lol:

Slijedi svoje srce - to ti je odgovor.

:D odgovor je u boci.....

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hoces reci, tamo negdje pri dnu :D

E manitu, vidi vremena a ti lupas glavu bivsom... Ajde da je jesen ili zima pa da te covjek shvati, ali sada... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
ronny_legenda je napisao:

Mladje-sladje uvjek bilo :D ;)

Naravno :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 17:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Čovjek nauči svašta vremenom, i možda pomisli da stvari nekada nisu bile tako loše kakvim su se činile. Možda je zaista sjajna djevojka u pitanju.
Ja sam se zeznuo više nego jednom, al' ko me .... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 22:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Bivsa... a cija? :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:

E manitu, vidi vremena a ti lupas glavu bivsom... Ajde da je jesen ili zima pa da te covjek shvati, ali sada... :D

:D ne lupam bivsom........bivsima....eci,peci,pec,.... :lol: :lol: salim se ,postao sam aseksualan :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
ja sam jednom prije nekoliko godina odlijepio toliko., hmm kakav početak...to je bila maligna zaljubljenost.
mislim da sam bio i anoreksičan kolika je to opsesija bila.
ta nazovi veza je trajala samo nekoliko mjeseci...tih nekoliko mjeseci su najluđi period mog života...totalni gubitak kontrole nad stvarima i događajima.
to nije bilo zemaljski...to se nikom ne događa. to je bila moja zasebna dimenzija, moja zasebna vjera i božanstvo...bio sam si "izgradio idola, rezanog lika"...
prošlo je skoro 9 godina od tad...ne znam da li je ukupno prošlo 10 dana da nisam pomislio na nju.
No, nikad se ne vraćam na staro, ne u istom životu i nemoguće je da više ikada budemo zajedno, što zbog mene, što zbog nje. hiljade stvari su ostale nedorečene između nas.
ponekad pomislim da bi imali toliko toga reći jedno drugome nakon toliko vremena...ali kad bolje razmislim znam da bi i dalje mogli samo da šutimo jedno pored drugog, kao onda kad je moja soba bila tamna oaza, a sav vanjski svijet daleka gomila ljudi iz nekog drugog svijeta.

iz toga sam eto, dobio ogromnu količinu kreativne energije za pisanje i komponovanje muzike.
sad sam u vezi koja traje više od 2 godine...ta veza je dosta stabilnija i prebrodila je one početne, "dječije bolesti"
da se razumijemo, ne patim, samo se sjećam.

Hvala na pažnji.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 10:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
dzabaleban je napisao:
ja sam jednom prije nekoliko godina odlijepio toliko., hmm kakav početak...to je bila maligna zaljubljenost.
ta nazovi veza je trajala samo nekoliko mjeseci...tih nekoliko mjeseci su najluđi period mog života...totalni gubitak kontrole nad stvarima i događajima.
to nije bilo zemaljski...to se nikom ne događa. to je bila moja zasebna dimenzija, moja zasebna vjera i božanstvo...bio sam si "izgradio idola, rezanog lika"...
prošlo je skoro 9 godina od tad...ne znam da li je ukupno prošlo 10 dana da nisam pomislio na nju.
No, nikad se ne vraćam na staro, ne u istom životu i nemoguće je da više ikada budemo zajedno, što zbog mene, što zbog nje. hiljade stvari su ostale nedorečene između nas.
ponekad pomislim da bi imali toliko toga reći jedno drugome nakon toliko vremena...ali kad bolje razmislim znam da bi i dalje mogli samo da šutimo jedno pored drugog, kao onda kad je moja soba bila tamna oaza, a sav vanjski svijet daleka gomila ljudi iz nekog drugog svijeta.

iz toga sam eto, dobio ogromnu količinu kreativne energije za pisanje i komponovanje muzike.
sad sam u vezi koja traje više od 2 godine...ta veza je dosta stabilnija i prebrodila je one početne, "dječije bolesti"

Hvala na pažnji.

Dzabalebane...mene to tako rastuzuje :cry: ...ma morati cu sad trgnuti jednu :fadein:
E ma super je to, i ja sam bio vise od 2 godine u "transu" ...just she, she i ponovo she...svaki dan, svaki dan ali sam uspio doci sebi...uh
Sad sam u novom transu(nekompletiranom) ovaj put vise na zemlji i guess...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
dzabaleban je napisao:

Hvala na pažnji.

vau. Katrina i Hitklif. :confused2: :confused3:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
dzabaleban je napisao:

Hvala na pažnji.

Hm... Ako zaista ne patis, nego se samo sjecas, onda je to jedno dobro iskustvo, i idemo dalje. Licno mrzim ostavljati stvari nedorecenim. I cesto sam trpila posljedice u takvim slucajevima, jer je to za mene psihicki neizdrzivo, ne mogu zivjeti sa cinjenicom da nekoj osobi imam nesto za reci. Cesto mi se desi da mi se odnosi s ljudima zakomplikuju. Onda imam zelju da vrisnem koliku potrebu imam da razgovaram s tom osobom, a iz nekog razloga ne mogu. Najcesce jer se plasim, pa kazem sebi da od toga nece biti nikakve svrhe. Tako to zna biti sa prijateljima, ljubavima...
Ali imala sam jednu veliku zaljubljenost. Mogu reci i da ona jos uvijek traje. Da, traje. U pocetku je islo jako dobro, i na kraju smo zavrsili kao obicni prijateji. Reklo se dosta stvari, ali nikad se nista nije reklo u potpunosti. I nesto manje od godinu kasnije sam napokon razgovarala s njim o svemu. I bila sam zadovoljna kasnije. Ali ipak, sad, nakon jos nekih pola godine-godinu, to mi opet nije dovoljno. Sve sto znam je da ta knjiga jos nije zatvorena. Jednostavno, ne dozvoljavam joj da se zatvori, barem ne zasad. Samo odmara koju godinu, otvorena tako na nekoj stranici prvog-drugog poglavlja.

Eto, kad se vec ispovijedamo :D . To je dakle vise jedno staro, usljed mnogih prepreka, propalo muvanje. Ali mislim da stare ljubavi mogu da se obnove. Nekad to jednostavno prvi put bude pogresno vrijeme. Takav je bio moj slucaj. Samo, nekad je previse stvari komplikovano pa to kasnije ne bude isto. Ipak, sve se moze kad se hoce.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Mislim da je to nemoguce. Nisam nikad probala, al znam da niko ne raskida bez razloga. Ocito da nije islo. Znaci, ponovo ce da pukne iz istog razloga... A i uvijek je bolje zaljubiti se ponovo i osjecati leptire u stomaku nego vracati se na staro....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
zbog toga vjerujem u reinkarnaciju :D
vjerujem da ćemo se opet sresti u nekom drugom životu.
možda u nekom drugom odnosu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
dzabaleban je napisao:

Sta ako ona nema iste zelje? :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
dzabaleban je napisao:

Koji je razlog prekida? Ako niste bili smoreni i ako su vas sprijecavale "vise sile" (imam jedan mali spisak istih) i ako se i dalje volite... Ne znam... Mozda moze... Al nastaviti gdje si stao je malo teze.... Govorim iz svog ugla. Ne bih se vracala....
Al zanima me sta je bilo s tobom... Zaintrigirao si me :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 17:34 
Veteran
Veteran

Ako bi djevojka htjela, i ako bi momak htio, najgluplja stvar za uraditi je odustati zbog principa tipa 'ja se ne vraćam na staro'. Kakav je to samo težak promašaj... uffff.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Ako bi djevojka htjela, i ako bi momak htio, najgluplja stvar za uraditi je odustati zbog principa tipa 'ja se ne vraćam na staro'. Kakav je to samo težak promašaj... uffff.

meni su svi govorili da se ne vraćam. ja sam mislila da su glupi i principijelni.

ja se, međutim, vratila. Jer sam htjela. kako je to samo glupo bilo. Kakav težak promašaj. ufffffffff

Mnogo gore nego prvi raskid, jer se stvarno osjećaš retardirano kad već drugi put napraviš istu grešku. A niko ne voli da se osjeća retardirano.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
manitu uci da svira je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

:D ne lupam bivsom........bivsima....eci,peci,pec,.... :lol: :lol: salim se ,postao sam aseksualan :D

Nego ozbiljno, cemu ta ogranicenja bivsi/bivsa? Pa svi smo mi nakon godinu (a tek vise) drugi ljudi, sa drugim iskustvima itd. Doduse nisu to velike promjene ali one postoje...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 18:03 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Mnogo gore nego prvi raskid, jer se stvarno osjećaš retardirano kad već drugi put napraviš istu grešku. A niko ne voli da se osjeća retardirano.

Ne kažem da imam konačno rješenje, ali imam svoje razloge za mišljenje koje sam iznio ranije.

Osnovni razlog zbog kojeg ne bi trebalo da se to propusti je dobra volja obje strane. Bar meni je takva situacija velika rijetkost.

Greške su svakako moguće, ali ako izuzmemo patološke veze onda su te greške mala cijena u odnosu na propuštenu priliku.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ako ćemo već o tome šta je rijetko, onda je to obostranost u nekom ekvivalentu ( bilo da je u pitanju voljnost ili nevoljnost).

Ti imaš previše matematički pogled na ove stvari. Ne funkcioniše to baš tako.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ljudi ne možemo se napucavati sad, može li ili ne može, hoće li uspeti ili neće, da li ili ne.... Sve zavisi od osobe i situacije... Meni konkretno nije uspelo a i velikoj većini koju poznajem... I da se ne ponavljam sad u celini ali zaista kad tad ispliva razlog nesuglasice prvog prekida.... A ima tu nešto i do godina, u stvari ima mnogo... Sa godinama čovek počne da ceni neke druge stvari i lakše prelazi preko razlika... i na kraju krajeva zna da prepozna šta je dobro, i najbolje za njega...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]