Citiraj:
S obzirom da se radi o jednom 1. modernom moderatoru, 2.svjetskom čovjeku širokih shvatnja, odlučeno je da idemo u korak s vremenom i po ugledu na podforum Politika v2.0 otvorimo knjigu žalbi iz jednostavnog razloga što je vama PP i "Prijavi post" postalo nedovoljno, te ste počeli na svakoj temi da pišete svakojake žalbe jedni na druge, od sad ćemo to raditi ovde.
Bez vrijedjanja, samo sam iskrena kao i ti:
1. Moderan nisi - kaskas jos u 20-om vijeku.
2. Ne znam da li si svjetski covjek ali sirokih shvatanja, zaista, nisi.
3. Ako je ovo knjiga zalbi, zasto ih brises.
Citiraj:
Kao što je u uvodu napisano "Pobjednici pišu istoriju, vi o njoj raspravljate ..." Ovdje ćemo raspravljati o istorijskim događajima i činjenicama, voditi zrele diskusije bez nepotrebnih "začinjavanja" politikom. Zamoljavaju se svi posetioci podforuma Istorija da se pridržavaju sledećih pravila:
S obzirom da nigdje nikog nisam vrijedjala, psovala i nigdje odstupila od bilo kojeg pravila - zasto su obrisani svi moji postovi?
Mogao si obrises komentare clana(iz reda 60%) koje nisu nicim doprinijele diskusiji vec nastojanju da se tema obrise. Da je nekim slucajem clan(iz reda 40%) otisao na neku drugu temu i pisao takve komentare, ti bi ga odmah banovao, kao sto ces to sad na lijep nacin, i mene.

Hvala, unaprijed.
Citiraj:
BlackHand je prvo napisao:
Uvredljive poruke kao i poruke korisnika sa uvredljivim avatarima biće [u]momentalno obrisani bez daljnjih objašnjenja.
A zatim:
Ipak je ovo Banja Luka i Republika Srpska u kojoj ljudi Ratka, kao srpskog generala doživaljavaju kao heroja. Ljudi u avatare obično stavljaju svoje heroje, tako da niko nema pravo zabraniti extravaganci da drži Mladića u avataru.
Po nekoj mojoj logici, za uvrijedljivo se treba smatrati ono što bar 60% populacije nalazi za uvrijedljivo, a ja iskreno smatram da je mnogo više ljudi na ovom forumu kojima bi smetao avatar s likom Nasera Orića, nego avatar sa likom Ratka Mladića.
Po nekoj mojoj logici niti se radi o modernom moderatoru niti covjeku sirokih shvatanja.
Za modernu osobu/moderatora i svjetskog covjeka sirokih shvatanja je uvrijedljivo sve ono sto nekog vrijedja, bez obzira odnosilo se to na 60% ili 40% populacije.
I ipak zaboravljas, da je ovo Banja Luka, RS, Bosna i Hercegovina. Kaskas u vremenu. I u shvatanju. Nije bitno sto vecina smatra, vec sto je ispravno...zato si ovdje i postavljen ako se ne varam.
Tips(da ne bi doslo do zabune slijedeci put)

:
1. Zabranjeno psovanje!100%
2. Zabranjeno vređanje drugih članova!40%
3. Zabranjeno pisanje isključivo velikim slovima CAPS LOCK.40%
4. Preterana odstupanja od teme (Off Topic).40%
5. Precizno i uredno definisanje teme (bez upotrebe CAPS LOCK).60%
6. Nastojte da pozitivno doprinesete "diskusiji" jednoumlja. 60%
7. Zabranjena diskusija, pisanje, smaranje, pojavljivanje etc. 40%
A sad, zavrni rukave...