banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2008, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
laoce je napisao:
Stvarno je jadno kad se ljudi pocnu hvaliti svojim avanturama,te ovu sam ,te onu sam , nju sam i njenu sestru...
Cuo sam tih prica puno,ai sam uvijek ostajao bez komentara,jer da sam samo otvorio usta ,izbacio bi bujicu psovki i uvreda na racun doticnog. Najgore mi je bilo slusati o avanturama jednog tipa ciju i zenu jako dobro znam;nisam znao kako da odreagujem ,pa sam samo ocutao, nadajuci se da ce on prestati,ali to je islo unedogled-prevrnuo je pola grada,a onu drugu polovicu nije jer nije htio :roll:
Moj je stav da ko ne misli biti vjeran,ne treba ni da ulazi ni u vezu ,a kamoli u brak.
Moze se desiti,ponavljam,desiti da se prevara dogodi;u tom slucaju je jako vazan izbor tog drugoga,tj. da se nikada ne sazna i da ta druga osoba nikada ne dodje u kontakt sa nekim ko zna partnera,a kamoli partnera samog.

moj je stav da ako mi se to ikad desi (u sta cisto sumnjam), da je bolje priznati, posto se takve stvari redovno saznaju.
sto se tice hvaljenja...taj balkanski primitivluk mi na jedno uho udje, na drugo izadje - iako sam ljubitelj fantastike ne da mi se to slusati, a svoju intimu inace ne dijelim ni sa kime :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 11:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Jun 2008, 11:47
prica je dobra, potpuno je istinita, i cini mi se da se radi o iskrenosti prema sebi i prema partneru... recimo ona bi morala voditi racuna o tome da privuce, mislim sexualno njega, i da mu ne "ronza", a on da prihvati nju .... bolje je biti iskren cini mi se jer ako dodje do tih stvari poslije to je bas bezveze....

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 14:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Pade mi na pamet jedna "izreka": Koja je razlika izmedju kurve i kucke?
Kurva da svima, a kucka da svima, samo meni ne. ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Svakakvih nebuloza ima...

Elem, nije u tome problem, nije teško ostati veran samo u braku, samo što tek u braku to shvataju... Ko je veran, veran je bez obzira na relationshipp stanje. MIslim, nije iz ličnog, da se razumemo...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Zavisi i od toga gdje covjek zivi, valjda je lakse ostati vjeran u nekoj zabiti gdje je stalno snijeg i led, nego u BL u proljece, kad se covjek zaljubi na svakih petnaestak minuta, makar bio i gay :)

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Popokatepetl je napisao:
Zavisi i od toga gdje covjek zivi, valjda je lakse ostati vjeran u nekoj zabiti gdje je stalno snijeg i led, nego u BL u proljece, kad se covjek zaljubi na svakih petnaestak minuta, makar bio i gay :)

pa čuj, ovde i ima istine i nema. Prije je na kojoj si frekvenciji u glavi. Oko mene može biti milion zgodnih momaka, al ako sam se ja predodredila da budem vjerna, šta, pogledaću u njih ko u lijepo umjetničko djelo, i produžiti dalje svojim putem, tj. svojoj kući i svom momku. Ili neću ni gledati, jer sam samoapsorbirana u svoju priču i život. Al neko je takav rasut u glavi i samo zvjernja okolo - cijeli život. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 12:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
XIX century je napisao:
Popokatepetl je napisao:

pa čuj, ovde i ima istine i nema. Prije je na kojoj si frekvenciji u glavi. Oko mene može biti milion zgodnih momaka, al ako sam se ja predodredila da budem vjerna, šta, pogledaću u njih ko u lijepo umjetničko djelo, i produžiti dalje svojim putem, tj. svojoj kući i svom momku. Ili neću ni gledati, jer sam samoapsorbirana u svoju priču i život. Al neko je takav rasut u glavi i samo zvjernja okolo - cijeli život. :D

Kako mislis predodredila?
Bices vjerna ako to zelis, odnosno ako si u potpunosti ispunjen/a u vezi sa osobom. Ako nisi, onda tu nastaju nevolje. Samo sto u tom slucaju ljudi koji nemaju dovoljno hrabrosti da se suoce sa problemom, ne prekidaju vezu vec pocinju svrljati okolo.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
BSE je napisao:
jest` al` ako previse gledas moglo bi se desiti da i pozelis ;)
slazem se sa onim sto je XIX napisala

Zar to nije najveca ljudcka greska.....sto uvjek zeli imati vise nego sto ima !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jbga proklestvo je zajebana stvar,al staces takoje kakoje :oops:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 22:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Zasto je tesko biti vjeran u braku?

A ko kaze da je tesko?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
XIX century je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Pa dobro, jesi li takav stav imala oduvijek, ili su bile potrebne godine da do njega dodjes? Mislim da frekvencija u glavi nije neka default kategorija, mada moze biti. Ja sam prosto htio da podcrtam osobinu koja je svojstvena vecini ljudi - cednost je lakse odrzati u okruzenju u kojem smo suoceni sa manje iskusenja.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
XIX century je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Pa dobro, jesi li takav stav imala oduvijek, ili su bile potrebne godine da do njega dodjes? Mislim da frekvencija u glavi nije neka default kategorija, mada moze biti. Ja sam prosto htio da podcrtam osobinu koja je svojstvena vecini ljudi - cednost je lakse odrzati u okruzenju u kojem smo suoceni sa manje iskusenja.

nisam oduvijek bila... samo hoću da kažem da je više stvar izbora, nego okruženja.. dakle " šta biram da radim u ovom mom okruženju, bilo ono selo ili krcati city il bilo šta"... a i za izbor treba sazreti, u pravu si... :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 16:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2008, 11:48
pa najlakse je udariti po filozofiji,izvini molim te kad se odlucis zeniti izvoli malo bolje upoznati svoju dragu-dragog,pa ces vidjeti sta ti odgovora a sta ne,mislim da nema potrbe da sami sebe lazete,ako ces tako cepati nesto sa strane bolje se razvedi pa opleti koliko ti volja,meni je preljuba nesto tako odvratno a jos odvratnije kad je cinis kad god ti se ukaze prilika,za mene to nisu nikakvi ljudi al nazalost kako ovaj svjet postaje svakog dana sve ludji toga je sve vise.A tesko je biti vjeran u braku samo onima koji previse vole sebe a za druge ih nije briga. :whdat:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
macor je napisao:
pa najlakse je udariti po filozofiji,izvini molim te kad se odlucis zeniti izvoli malo bolje upoznati svoju dragu-dragog,pa ces vidjeti sta ti odgovora a sta ne,mislim da nema potrbe da sami sebe lazete,ako ces tako cepati nesto sa strane bolje se razvedi pa opleti koliko ti volja,meni je preljuba nesto tako odvratno a jos odvratnije kad je cinis kad god ti se ukaze prilika,za mene to nisu nikakvi ljudi al nazalost kako ovaj svjet postaje svakog dana sve ludji toga je sve vise.A tesko je biti vjeran u braku samo onima koji previse vole sebe a za druge ih nije briga. :whdat:

u jebote sta ti naprica,sad ce se ronny naci uvrijedjen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 22:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2007, 14:16
Mislim da je najlakse nekoga prevariti, ali je uspjeh kada u braku sacuvas i vjernost i ljubav i strast, najlakse se stalno okretati necemu novom kada ti to staro dosadi, ali onda moras shvatiti da ce na kraju i tebi neko okrenuti ledja i da ces ostati sam. Pogotovo ako postoje djeca tada se treba zapitati kako bi se ti osjecao da su tvoji roditelji, ukoliko su imali dobar brak, radili slicne stvari, za brak se treba boriti i graditi svoju ljubav a ne biti podlozan niskim strastimsa

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 09:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Jun 2008, 18:21
vijeran? jel to ono kad moras biti samo sa svojom zenom? tesko, a i ona mora znati da nije jedina na svijetu. a ona meni mora biti vijerna ili neka bude nevijerna ako to moze da sakrije uopste---to je jos teze ali neka pokusa. mene su nesto ljudi naucili zena se postuje a ljubavnica se voli, nek mi neko kaze da nije tako.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sucobl je napisao:
vijeran? jel to ono kad moras biti samo sa svojom zenom? tesko, a i ona mora znati da nije jedina na svijetu. a ona meni mora biti vijerna ili neka bude nevijerna ako to moze da sakrije uopste---to je jos teze ali neka pokusa. mene su nesto ljudi naucili zena se postuje a ljubavnica se voli, nek mi neko kaze da nije tako.

Iz ove priče mogu da zaključim da ti voliš i poštuješ samo sebe. Moje saučešće tvojoj ženi :) Najblaža kazna za ovakvo ponašanje je sifilis + da te obje ostave. 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
LOL. LOOOOL.

LM, možeš ti i u Sen Tropeu ostati veran, a tek u BL... Stvar je koliko voliš osobu s kojom si. Ako voliš dovoljno, onda je ne bi prevario ni saa... Jbg, koja god da je san svakog muškarca, ne razumijem se baš u te plastikanere...
I zaljubiti na svakih 15min. Čiva, mislim da gadno brkaš zaljubljenost i seksualnu privlačnost.

I, ja mislim da ako hoces da budes sa jednom osobom, prvo ostavi ovu sa kojom si trenutno pa onda idi kod te druge, niko ne zasluzuje da bude necija rezerva ili druga rupa na svirali mislim da nije fer ni prema kome.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
a vas dvije to iz iskustva :lol: :lol: :lol: :lol:

pa ja ne bih mogla o sifilisu nikako iz iskustva, jer imam visoki stepen alergije na penicilin.. a koliko mi je poznato, sifilis se liječi peniclinom, isključivo? Tako da bih ja vjerovatno mogla da biram.. : da li da me ubije penicilin ili sifilis? :lol: :cat:

:confused2:

Euroth je napisao:
I, ja mislim da ako hoces da budes sa jednom osobom, prvo ostavi ovu sa kojom si trenutno pa onda idi kod te druge, niko ne zasluzuje da bude necija rezerva ili druga rupa na svirali mislim da nije fer ni prema kome.

kralj, svaka čast. e kad čujem da muško ovako kaže, odmah vidim kako je iz kulturne porodice, i nema šanse da su mu roditelji neki rokani. :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
sucobl je napisao:

Mene su naucili da tako razmisljaju nezreli kreteni.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 15:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
Grof Ratkaj je napisao:
Japanese_rose je napisao:
"Izleti" izmedju dvije odrasle osobe se - ne dogadjaju, mislim da je to znak da je vezi/braku dosao - K-R-A-J.

Ne mora znaciti da je kraj. Ako se pametno izvede, "izlet" moze da znaci tek malo osvjezenja u uspavanom braku...

a sta mislis da se malo osvjezis sa svojom zenom kroz razgovor u kojem cete vidjeti sta kome nedostaje i smeta?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]