banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2008, 23:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Izuzetno popularni kanal u srpskim kafićima Fashion TV od kraja ovog leta počeće da emituje program specijalno za države bivše Jugoslavije!

Ugovor o osnivanju zajedničke kompanije u ponedeljak su u Beogradu potpisali vlasnik TV Pink Željko Mitrović i vlasnik Fashion TV Mišel Adam, prema kojem će udeo Pinka biti 75 procenata, a FTV ostalih 25 odsto.

Nova TV stanica počinje da radi polovinom septembra, a emitovaće program u šest zemalja bivše Jugoslavije: Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, BIH, Makedoniji i Crnoj Gori i to će biti jedini Fashion kanal koji će se emitovati na pomenutom prostoru.

Trideset odsto programa proizvodiće se u regionu, u već postojećim TV centrima Pink International Company, dok ce ostatak od 70 procenata biti preuziman sa Fashion International Chanela, sa titlom na srpski jezik.

Vlasnik Pinka Željko Mitrović izjavio je da će procenat programa koji se proizvodi u regionu rasti sa rastom gledanosti televizije.

"U planu je i otvaranje Fashion cafea, Fashion restorana...reč je o jednom dugoročnom projektu, jednoj desetogodišnjoj projekciji i prosto ne vidim razlog da jedan takav projekat ne bude uspešan", izjavio je Mitrović.

Prema rečima Mitrovića, sav domaći materijal emitovan na novom kanalu biće na lokalnim jezicima što će program učiniti bliskim našoj publici, a biće i titlovan na engleski.

Domaću produkciju emitovaće i medđnarodni kanal u drugim delovima planete pa je to, kako je rekao Mitrović, prilika da se promovišu domaći modeli, kreatori i fotografi.

Vlasnik FTV-a Mišel Adam izjavio je da se raduje saradnji sa Pink televizijom i Željkom Mitrovićem, rekavši da će na taj način region bivše Jugoslavije na najbolji način biti prezentovan svetu. "Primetili smo veliku ambiciju i želju dizajnerske zajednice u celom regionu da se razvija. Ova saradnja sa Pink TV će im upravo to i omogućiti, okupićemo ih i izvesti na globalnu scenu".

Osim toga, želimo da promovišemo lepote ovog podneblja u turističkom smislu, izjavio je Adam.

Vlasnik FTV je najavio i da će, uz novu televiziju. biti organizovana mnoga dešavanja poput izbora za Miss FTV, zatim FTV Awards i slično.

Prema rečima Željka Mitrovića, u planu je da dva televizijska giganta osnuju Parti TV sa sedištem u Londonu koja će program emitovati na globalnom nivou.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2008, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Sjajna vijet za neafirmisane mlade kreatore, ali ne vidim razloga za poseban kanal na našem prosotru kada se samo gledaju modne piste a nema nikakvih komentara!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 07:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
jeeeee super jos jedan kanal bez gledljivog programa
znao sam da nam nesto nedostaje
brainwash

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
ne bi ulazlio mitrovic tu da nece biti para i da se nece razvijati. sad ce u kaficima biti ftv sa srpskim titlom :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
otkad je sliku potrebno titlovati? :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
nisam odavno upratio kanal ali cesto budu revije pa onda neki razgovori sa kreatorima i manekenkama. ne znam jesu li i oni imali neki "reality show" i sl. uglavnom nesto malo programa sa titlom, npr kao sa MTV adria

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2008, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Hm...zasto li se u ovom tekstu ne spominje ona jahta ili brod ili sta li je vec :D :D :D
Ko zna sta li je sad Ruzicasti Baron smislio... :-?
Mozda bi bilo bolje da se pozabavi situacijom "u kuci" gdje mu je Pink konacno izgubio lidersku poziciju i ponovo je RTS 1 na broju 1... :notworthy: Nakon duugoo vremena...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nije li FTV kanal za gledanje? 8) Kakvi crni titlovi, ko će to još čitati.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 15:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2008, 11:27
Drug otkud tebi informacija da PINK nije najgledanija tv stanica u Srbiji? Ako nisi u toku otidji na www.pink.co.yu

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 15:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Drug otkud tebi informacija da PINK nije najgledanija tv stanica u Srbiji? Ako nisi u toku otidji na www.pink.co.yu

Ne budali bez potrebe sa tim linkom, ali s obzirom da je u Srbiji ogroman broj neobrazovanih majmuna i seljačina , koji svršavaju gledajući medijski otpad zvani pink, čiji intelekt ne seže dalje od Zvezda Granda, onda me i ne iznenađuje zašto je Pink u vrhu gledanosti.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 20:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
...draga PINKGIRL nemam bas obicaj da lupam gluposti... :D
ali covjeku kad otvori pomenutu veb stranu Pink televizije i uprati rezultate gledanosti bode oci podatak - do 55 godina...kao da u Srbiji nema zivog stvora preko te starosne granice..cista manipulacija...na slican nacin se manipulise i kod nas ali to je vec druga tema...
a evo kakvo je stanje bilo tokom 2007: izvor je BETA

"Najpopularniji RTS, Pink i B92

Novi Sad - Najgledanija televizija u Srbiji tokom 2007. bio je Prvi program RTS sa udelom gledanosti od 26,5 odsto, pokazuju rezultati istraživanja agencije AGB Nilsen medija riserč, koje je juče predstavljeno u Novom Sadu.
Direktor agencije Darko Broćić kazao je da elektronsko merenje gledanosti piplmetrom pokazuje da je TV Pink tokom prošle godine gledalo 23,5 odsto populacije, dok je na trećem mestu bila TV B92 sa udelom od 9,3 odsto. Drugi program RTS pratilo je 6,8 odsto populacije, Foks je imao udeo od 4,7 odsto, Avala 3,6 odsto, televizija Hepi tri odsto, dok su Studio B, Košava i Prvi program TV Vojvodine imale udeo od po jedan odsto.

- Borba između RTS 1 i Pinka vođena je tokom čitave godine, a Pink je bio najgledaniji tokom jula i avgusta. B92 je najveću gledanost imao u maju, novembru i decembru zbog serijala Veliki Brat - naveo je Broćić.
Najgledanije emisija u 2007. bile su serija "Selo gori, a baba se češlja" sa 33,6 odsto rejtinga, serija "Bela lađa" imala je 28 odsto, fudbalska utakmica Srbija-Portugal 26,7 odsto, finale muzičke emisije "Zvezde granda" 25,6 odsto, a serija "Ono naše što nekad bejaše" 25,2 odsto rejtinga. Beta"

A evo i rezultata iz maja 2008...metoda peoplemeter...

http://www.mediacenter.org.yu/code/navi ... ntId=41398

Jasno se vidi RTS 1 zadrzao lidersku poziciju u Srbiji, a ni poslije EP u fudbalu nema razloga da ne ostane tako...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
mitrovic danas u zagrebu dogovorio "Fashion TV alpe adria"

procitajte clanak, mitrovic kao jedino nece emitovati na teritoriji rs u kablu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 11141.aspx

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
WTF? Mislim, boli me k... za FTV, ali zašto je izostavljena Republika Srpska?

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2008, 00:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
Nema RS-a?

Recimo na kraju, kako su predstavnici FTV SEE nabrajajući zemlje u kojima će se emitirati njihova televizija namjerno ili ne, zaboravili spomenuti Republiku Srpsku. Naime, spomenuto je više puta kako će FTV gledati samo na području Federacije, a nama ostaje nejasno je li to bio još jedan slučaj povlađivanja Hrvatima ili možda je ipak riječ o njihovim, "istočnim poslima".
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2008, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali ako će puštati one manekenke koje kenjkaju pred kamerama, onda je to još jedan promašaj.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2008, 18:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

bolan filozofe koji si ti namcor

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 14:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2008, 11:27
Konacno je krenulo, sjajan kanal. Jos jedan pravi i dobro osmisljen Zeljkov potez. Sve najbolje i najpoznatije manekenke ce preci na Pink Fashion jer ce imati najbolje uslove za rad definitvno.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam ovo znao. Da manekenke rade za Televiziju, ja sam uvijek mislio da se one trude za kreatore i publiku koja dođe te večeri u salu da vidi te kreacije.

Ali s obzirom da je to PINK group, carstvo poremećenog sistema vrijednosti to je izgleda OK.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]