banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Razvod braka
PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jun 2008, 14:45
emeritus je napisao:
meni se cini prijatelju da ti nisi jos emotivno zreo za razvod...

jeste pokusali potraziti pomoć u porodicnom savjetovalistu, da radite malo na vasim odnosima na komunikaciji, besplatno je ...

Sta cu da radim na nasim odnosima kad mi niko pa cak ni u savjetovalistu, nemoze osjecaje promjeniti.Ma u principu njoj je samo bitno da je udata, posto nisam bio zadovoljan u braku moram priiznati da sam cesto lutao ona je to znala al joj nista nije smetalo,bitno joj bilo da ja uvijek dodjem kuci. Ma nerazumijes ti to, to je bilo prepiravanje po dzepovima ,kontrolisanje mobilnog, a kad bi nasla zensko ime ond bi je nazvala i snjom se nalazila i pricala protiv mene, ocrnila me kod te druge i onda se svaka jednostavno otkaci,(mislim na te neke avanture).

E sad ti meni reci dal si jos misljenja da trebamo u savjetovaliste :x

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
da je tebi stalo bilo do te osobe ne bi je varao... ne znam kako te uspjela zeznuti da je ozenis, morali ste se zabavljati prije braka...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2008, 21:15
bnp je napisao:
emeritus je napisao:

jeste pokusali potraziti pomoć u porodicnom savjetovalistu, da radite malo na vasim odnosima na komunikaciji, besplatno je ...

Sta cu da radim na nasim odnosima kad mi niko pa cak ni u savjetovalistu, nemoze osjecaje promjeniti.Ma u principu njoj je samo bitno da je udata, posto nisam bio zadovoljan u braku moram priiznati da sam cesto lutao ona je to znala al joj nista nije smetalo,bitno joj bilo da ja uvijek dodjem kuci. Ma nerazumijes ti to, to je bilo prepiravanje po dzepovima ,kontrolisanje mobilnog, a kad bi nasla zensko ime ond bi je nazvala i snjom se nalazila i pricala protiv mene, ocrnila me kod te druge i onda se svaka jednostavno otkaci,(mislim na te neke avanture).

gluho bilo :confused5:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
bnp je napisao:
emeritus je napisao:

...dir gad...
ne,nikako,sacekaj do sutra,imamo mi ginekologa na forumu.on sve zna,sigurno ce imati dobar savjet za tvoj "slucaj"

..nekad je stvarno tesko povjerovati,al eto,zarad' teme....

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:44 
Početnik
Početnik

emeritus je napisao:
da je tebi stalo bilo do te osobe ne bi je varao... ne znam kako te uspjela zeznuti da je ozenis, morali ste se zabavljati prije braka...

pa meni i nije vise stalo do tebe osobe, vec odavno, pa zato se i razvodim,al neki forumasi imaju smao dobre namjere i savjetuju da pokusamo u porodicnom savjetovalistu,ma nista od tog

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako imaš imalo želje zašto da ne pokušaš spasiti brak, nisi ti nju oženio što ti je neko naredio...mislis da ces bolju naci...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 21:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
@emeritus

Kako nece, znas koliko je danas udavaca... :lol:
Treba samo otvoriti oci, i ukljuciti skener...

Evo npr, ovo kukanje odmah mozes protimaciti i kao ponudu :lol:

XIX century je napisao:
pa zamislite kako meni sole pamet, moj brat se oženio u 24-oj godini, a još je muško :lol: al prestali su malo u zadnje vrijeme, shvatili da bez veze troše glasne žice. :evil3: :confused2:

P.S. Sram nas bilo; co´eku je do guse, a mi se zezamo... Kaznice nas Bog... :oops:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
XIX century je napisao:
zamislite kako meni sole pamet, moj brat se oženio u 24-oj godini, a još je muško :lol: al prestali su malo u zadnje vrijeme, shvatili da bez veze troše glasne žice

Shvatili da tebe niko neće :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a šta da radi, bar je iskrena ...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 01:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Ulazak u brak je ozbiljna zivotna odluka. To se ne cini bilo skim , jer se u braku radjaju djeca, djecu treba odgajati, a to ne mogu osobe sa razlicitim pogledima na brak, poroducu, odnose u braku, porodici itd. U ovom slucaju razvod je najbolje rjesenje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Ne mogu vjerovati da ovakvo nesto postoji,da se neko ozeni ili uda jer mama kaze da je to dobra prilika :roll:
Ja sam uvijek za opciju razvod ako brak ne funkcionise,ponekad se vrijedi potruditi da brak opstane ali tu je u vecini slucajeva sizifov posao
isto tako,djecu mogu odgajati i single roditelji i bice i sretniji ako su okruzeni ljubavlju i paznjom nego da odrastaju u porodici s losom komunikacijom ,tj u propalom braku roditelja,vjerovatno ste milion puta culi nesto tipa ostali u braku samo zbog djece,a jeste li se ikad zapitali kako je djeci svakodnevno slusati svadje ili jadikovke jednog a bijes drugog roditelja,npr oca koji pije i skita a majku koja sjedi musava i bezvoljna u kuci?Cemu sve to?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ali djetetu trebaju oba roditelja za pravilan psihofizički ravoj ... ja se divim ženama koje same vaspitaju i brinu se za djecu... mislim da se uvijek može spasiti brak ako ima malo dobre volje i dosta tolerancije...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
jeste,jako tesko je biti single roditelj i pruziti djetetu svu ljubav i paznju,vrijeme a uz sve to i zaraditi dovoljno za sve sto djetetu treba,ali i pored svega i dalje smatram da je za dijete daleko bolje da zivi s jednim roditeljom nego da trpi los brak roditelja ili da neko ostane u braku koji je propao(neke stvari se ne mogu tolerisati i pored najbolje volje)samo zbog djeteta...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 14:02 
Početnik
Početnik

Pa ljudi naravno da djeca netrebaju da prezivljavaju bezvezne stresove zato sto se roditelji nerazumiju, al kad nema djece ,kao u mom slucaju, a ljubavi odavno nema,ma tu je zakon razvod, cemu i zasto se muciti bezveze.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Samo se nadam da si ti a i ostali koji čitaju ovu temu naučio nešto iz svega toga.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Vader je napisao:
Samo se nadam da si ti a i ostali koji čitaju ovu temu naučio nešto iz svega toga.

Ti pises kao da si se 3 puta zenio i razvodio, pa detaljno poznajes ovu problematiku. Mislim da po pitanjima srca nikada ne mozes biti siguran/a.

Respect @azdajica-ny.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Japanese_rose je napisao:
Ti pises kao da si se 3 puta zenio i razvodio, pa detaljno poznajes ovu problematiku

Ne treba biti suviše pametan ni proći 3 braka i razvoda bi znao da ovako nešto ne može izaći na dobro:

bnp je napisao:
kao sto rekoh, bio je pritisak roditelja, znate ono : ma ona je prava za tebe, bolju neces naci....
a covjek mlad i neiskusan i onda povjeruje, uopste nerazmislja o svojim potrebama nego eto .A i ono moji roditelji znaju njene i to je.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Vader je napisao:
Ne treba biti suviše pametan ni proći 3 braka i razvoda bi znao da ovako nešto ne može izaći na dobro:

bnp je napisao:
kao sto rekoh, bio je pritisak roditelja, znate ono : ma ona je prava za tebe, bolju neces naci....
a covjek mlad i neiskusan i onda povjeruje, uopste nerazmislja o svojim potrebama nego eto .A i ono moji roditelji znaju njene i to je.

Eno sad. Bojim sa da ti je promakao jedan 'minorni' detalj...Mi ne znamo kako ova prica zvuci s njene pozicije. Prema tome, svaka lekcija koju bi naucili iz ovog konkretnog primjera, bi bila samo polovicna.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
bnp je napisao:
Ma u principu njoj je samo bitno da je udata, posto nisam bio zadovoljan u braku moram priiznati da sam cesto lutao ona je to znala al joj nista nije smetalo,bitno joj bilo da ja uvijek dodjem kuci. Ma nerazumijes ti to, to je bilo prepiravanje po dzepovima ,kontrolisanje mobilnog, a kad bi nasla zensko ime ond bi je nazvala i snjom se nalazila i pricala protiv mene, ocrnila me kod te druge i onda se svaka jednostavno otkaci,(mislim na te neke avanture).

ovo ti nikako ne treba u zivotu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2008, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
vader, nema pravila. Nije ti ovo matematika, ni logika. Mislim, ima i nema u isti mah. Najgora kombinacija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]