banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2008, 00:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2007, 12:13
XIX century je napisao:
stigmata je napisao:
sledeci korak je otkup prava za pisanje knjige ... samo gledajte!
isti sled dogadjaja kao i sa natasom.

pa naravno, to ja i govorim.

sa natashom je možda i bilo "real", a ovo je sad opet... milioni EUR i "rupe u scenariju" su me natjerali da pomislim na lažnjak i prevaru. Zaista nisam nijednom do ovog večeras.

Čitajte male nijanse i nepravilnost : kao npr. nema nijedna izjava betine majke, a ima sestre? kakva sad sestra... onda opisuju djecu na psihijatriji " vesela, živahna .. bbbuuuaahhh nakon 24 god tame :roll: :confused2: .. i čitajte dalje, ali između redova. "promijeniće im identitet", pa moraju, ako su u cijeloj priči samo "glumci" :lol: zaštitili se sa svih strana. možda je triler, možda je stvarno, svašta može biti.

Potpisujem!

znaj, tek tad je pocelo...

Milan Mladenovic-EKV

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Šokantno: 6 puta zatrudnila s ocem koji ju je godinama silovao
Britanski tabloid The Sun objavio je šokantnu ispovijest 38-godišnje Britanke Anne Marie Wilson koju je otac silovao više od 800 puta i napravio joj dijete kako bi se domogao novca od naknade za rodilje. Anne Marie je s javnošću odlučila podijeliti svoju priču potaknuta onim što se dogodilo Austrijanki Elisabeth Fritzl koju je otac 24 godine držao zatvorenu u podrumu i napravio joj sedmero djece.
Mora koja je trajala 16 godina počela je kada je Anne Marie imala tek 11. Tada joj je naime, njezin otac John McMillan rekao da mora roditi dijete kako bi on imao pravo na njezinu rodiljnu naknadu i dječji dodatak.

Ostala je trudna čak šest puta. Četiri puta je imala spontani pobačaj, jedno dijete je rođeno mrtvo, a malena Jennifer, doživjela je tek 8 mjeseci.
"I od mene je moj otac napravio seksualnu robinju, silovao me redovito jednom tjedno. Kad se Fritzlovo lice pojavilo na TV-u, srušila sam se na sofu. Elisabeth je bila baš poput mene, a Josef poput mog oca. Bolesni detalji su me ponovno vratili u prošlost", ispričala je Anne Marie kroz suze.
"Mene otac nikad nije stavio u tamnicu, ali me je 'vezao' strahom, prijetnjama i zlostavljanjem. On je bolesni monstrum koji me je mučio svojim izopačenim fantazijama. Ukrao mi je život, lišio me svega", dodala je.
Kada je zlostavljanje počelo Anne Marie je živjela s ocem, majkom Annie, petero braće i dvije sestre.
"Oduvijek sam se bojala oca. Imao je kolekciju oružja - luk i strijelu, Rambo noževe i ulaštenu sjekiru koju je držao sa svoje strane kreveta. To me strahovito plašilo pa sam radila sve što mi je rekao da moram raditi. Kćeri moraju slušati očeve, zar ne? Bila sam premlada da bih znala išta o tome, pa sam mislila da svi očevi imaju odnose sa svojim kćerima. Kada je to prvi put učinio mislila sam da sam nešto jako zgriješila kada mi je tata nanosio bol".

Anne Marie kaže kako niti majka niti njezina braća i sestre nisu znali što se s njom događa jer je to uvijek bilo kada nikog drugog nije bilo kod kuće.
"A on mi je rekao da je to naša tajna i da će ako nekome kažem, majku raskomadati sjekirom. Nije me puštao ni u školu. U rijetkim prilikama kada sma ipak išla, bila sam previše uplašena da bi se s nekim sprijateljila. Izlazila sam iz kuće uglavnom samo po njegovu penziju ili kako bi mu kupila cigarete na obližnjem kiosku".
Kada je Anne Marie imala 15 godina prestao je koristiti kontracepciju.
"Rekao mi je kako želi da rodim i da ćemo to iskoristiti kako bi ostvarili dodatne prihode. Kada sam počela pretestirati rekao mi je kako će ako me čuju susjedi mamu razrezati na toliko male komade da ih nitko nikada neće pronaći".
Mjesec dana kasnije ostala je trudna.

"Majci je rekao da sam se spetljala s jednim lokalnim mladićem i uvalila se u nevolju. No, mjesec dana kasnije imala sam spontani pobačaj. Otac je bio užasno bijesan i nije prošlo dugo kada mi je opet pokušao napraviti dijete".
U idućih nekoliko godina imala je još tri spontana pobačaja, a jedno je dijete rodila mrtvo. Socijalna služba je dolazila nekoliko puta, no uvijek im je lagala kako ne bi doznali što se događa u njihovoj kući. Sa 25 godina rodila je kćer Jennifer.
"Osjetila sam toliku ljubav prema njoj. Bila je i moja kćer i sestra i željela sam je zaštititi. Kad god ju je on primio u ruke, osjećala sam strašan bijes jer nisam željela da joj se približava".
No, malena Jennifer nije dugo poživjela. Traumatičan porođaj uzrokovao je oštećenje mozga i umrla je kada joj je bilo tek 8 mjeseci.

Nakon toga, Anne Marie je skupila hrabrost i pobjegla od kuće. Zaljubila se i udala, i danas ima dvije kćeri. Nakon nekog vremena, odvažila se otići i na policiju i prijaviti zlostavljača. U rujnu 2007., kada je John McMillan imao 62 godine, sjeo je na optuženičku klupu. Nakon što je DNK analiza pokazala da je Jennifer zaista bila njegova kćer, priznao je incest i dobio samo 3 godine zatvora.
Zbog prevelikog pritiska njezin se prvi brak raspao. Ipak, upoznala je novog partnera s kojim ima sina i s kojim živi zajedno s njezinim kćerima iz prvog braka.
"Morala sam zatvoriti ta vrata svog života, tj. strpati ga u zatvor. Morala sam kako bih postala normalna. Napokon sam slobodna i mogu početi živjeti", završila je Anne Marie svoju potresnu priču.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 10:47 
Citiraj:
i dobio samo 3 godine zatvora.

Znachi, ne vjerujem... :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
3 godine???
:angry4: :angry4: :angry4: :angry4:
Majko moja mila... :fist:
Kako bi ja mucila takve spodobe, kakva smrtna kazna, pa to je spas...Muciti na isti nacin kao sto su i oni...Fujjj :fist:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kćer Josepha Fritzla se probudila iz kome nakon mjesec dana
Kćer monstruma Josefa Fritzla, Kerstin (19) jučer se čudesno probudila iz kome nakon mjesec dana. Britanski Mirror piše kako je počela tijekom vikenda pokazivati znakove buđenja i da je konačno jučer otvorila oči.
Izvor blizak obitelji otkrio je kako Kerstin sad reagira na dodire, ali da još uvijek nije progovorila. No, i to je tračak svjetlosti za razorenu obitelj, koja će zbog pritiska javnosti napustiti Austriju.
"Elisabeth (majka) i obitelj su jako sretni, ali ne smiju se previše nadati. Kerstin je nevjerojatno ranjiva. U krevetu će biti još dugo, vjerojatno mjesecima", kaže izvor blizak obitelji.

Razboljela se, jer nikada nije hodala ulicom, vidjela sunce i udisala svjež zrak
Kerstinina je bolest prošloga mjeseca "oslobodila" njenu braću i sestre te majku Elisabeth, nakon 24 godine zatočeništva. Devetnaest godina provedenih u podrumu i činjenica da nikada nije vidjela dnevno svjetlo, kretala se izvan okvira podzemnog stana, udahnula svjež zrak i jela hranu dostojnu čovjeka, razorno su djelovali na njeno zdravlje.
S obzirom da joj je život bio u opasnosti, Joseph Fritzl (73) pristao je pustiti je iz podruma, nakon čega je cijeli svijet ostao zapanjen užasima koje je zatočena obitelj proživljavala. Osim nje i Elisabeth (42), u podrumu su bili i njena braća Stefan (18) i Felix (5). U civilizaciji, iznad njih živjele su njihove sestre, 16-godišnje blizanke Lisa i Monika te 12-godišnji brat Alexander, koje je Fritzl odnio iz podruma dok su još bili bebe.

Ništa od ekskluzivnog intervjua na ORF-u

Iako je najavljen, ekskluzivni intervju zlostavljane Elisabeth Fritzl nije obavljen za televiziju ORF. Jučer ga je, prema najavama te televizije, trebao voditi Christoph Fuerstein, novinar, koji je samo prije godinu dana razgovarao s Nataschom Kampusch.
Intervju je trebao biti emitiran sinoć, ali nije ga bilo, s tim da televizija nije podrobnije izvijestila što se dogodilo. Međutim, objašnjenje možda leži u izjavi odvjetnika obitelji Fritzl Christopha Herberta, koji je čuvši prije tjedan dana da će njegova klijentica dati televizijski intervju kazao kako je to čudno, s obzirom da nije razgovarala niti s kriminalistima.

Djeca se glasaju poput životinja

Odvjetnik Herbert izvijestio je jučer javnost kako će se obitelj Fritzl zbog pritiska medija, koji ih, kaže, "progone", zauvijek napustiti Austriju, kako bi prvi puta u životu mogli normalno i mirno živjeti. "Zbog medija su postali virtualni zatvorenici u klinici", kazao je Herbert.
Iako odvjetnik otkriva da će pobjeći od očiju javnosti "u zemlju u blizini Austrije", britanski Daily Star piše kako će se Fritzlovi preseliti u Veliku Britaniju.
"Bit će dovoljno blizu svoje zemlje, ali dovoljno daleko da ih nitko ne prepozna", kaže odvjetnik, koji kaže da se još uvijek važu mogućnosti gdje bi to moglo biti.
Djeca koja nikada nisu vidjela svjetlo dana nalaze se u najtežoj situaciji i još uvijek se privikavaju na tu "virtualnu slobodu". Koža im je potpuno blijeda, prema medicinskim izvorima, a kao i oči iznimno osjetljiva na sunce. Ne znaju govoriti, a psihijatri kažu da se glasaju poput životinja, neartikulitanim "gunđanjem".

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 08:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
http://www.index.hr/vijesti/clanak/josef-fritzl-u-zatvoru-primio-200-ljubavnih-pisama/389557.aspx

Divna drzava, i tako fini, topli i osjecajni ljudi...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 08:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ne mogu da vjerujem. Pa ko je ovdje lud? :confused2: Kakva crna djeca, otac djed...
Pa i poremećena osoba zna da je incest biološki NEMOGUĆ!!!!
Prilikom poklapanja iste DNK(a mora imati istu jer pola ide od majke a pola od oca, što znači ćerka ima pola očeve DNK i mora se poklopiti ) dolazi do hromozomskih duplikacija, aberacija, delecija... Da ne smaram strukom, sjetite se genetičkog inženjeringa u biologiji za srednju školu, ko je imao biologiju, sva djeca rođena iz incesta MORAJU imati velike anomalije, a u ovim slučajevima niko nije spomenuo da bilo kom od djece fali prstić jedan... Najmanja anomalija mora biti bar 10 prstiju na jednoj ruci, Downov sindrom, i sl. a oni svi zdravi, čili, veseli... Takve trudnoće ne dođu ni do 3 mjeseca... Čuj rodila 6-7 djece... Ooooooooooo Gospode Bože...
Mislim... Hej...
Priče za malu djecu, pa nismo ovce za šišanje...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Nicole je napisao:
Ne mogu da vjerujem. Pa ko je ovdje lud? :confused2: Kakva crna djeca, otac djed...
Prilikom poklapanja iste DNK(a mora imati istu jer pola ide od majke a pola od oca, što znači ćerka ima pola očeve DNK i mora se poklopiti ) dolazi do hromozomskih duplikacija, aberacija, delecija... Da ne smaram strukom, sjetite se genetičkog inženjeringa u biologiji za srednju školu, ko je imao biologiju, sva djeca rođena iz incesta MORAJU imati velike anomalije, a u ovim slučajevima niko nije spomenuo da bilo kom od djece fali prstić jedan... Najmanja anomalija mora biti bar 10 prstiju na jednoj ruci, Downov sindrom, i sl. a oni svi zdravi, čili, veseli... Takve trudnoće ne dođu ni do 3 mjeseca... Čuj rodila 6-7 djece... Ooooooooooo Gospode Bože...
Mislim... Hej...

slobodno jos malo pojasni? bioloski nemoguc?? nemoguce da se rode bez deset prstiju??
koliko sam ja skontala oni i jesu svi jako slabog zdravlja, imuniteta i sl, i to ne samo zato sto su zivjeli u podrumu vec i upravo zbog te bolesne kombinacije gena... iostalom ko zna kakve sve komplikacije mogu da se dese sa njima tokom zivota, ali da je bioloski nemoguce da se iznese takva trudnoca i da se rode sa svim dijelovima tijela mi ipak djeluje previse.. dakle ?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 10:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
dobro...kako je on izdrzao 24 godine sa njima u podrumu...nevjerovatno
P.S. 3 godine??? Hoce li neko reci Pakistancima da Britaniju(dobro pobiti ce mnogo svojih sunarodnjaka ali za "good cause") i Austriju(tamo bas postaje popularno ovo, vidim ja da je to novi trendu zamahu...da zabrinjavajuce, cekamo sad novog "Fritzla") prvo gadjaju, prilikom sledeceg nuklearnog testiranja...tom Britu se bas isplatilo izgleda, kad izadje moze nastaviti gdje je stao...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
može li meni neko da objasni kako je ta žena mogla da živi u opisanim uslovima 24 godine, a da ne dobije psihozu visokog stepena, pošto je žene nerijetko dobijaju od samo jednog silovanja/incesta i to bez podruma i ostalog.

:confused2: :confused4:

potom se javljaju vajni novinski članci o onoj škotlanđanki i francuskinji sličnih sudbi. a ova iz škotske se čak udala, moš misliti, i nastavlja živjeti normalno sa mužem. :confused2: :confused2: jbt, moja mašta može svašta. Prozno stvaralaštvo naših novinara.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 10:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nicole je napisao:
Mislim... Hej...

Slika

.. jos samo da se vrati Daljac sa teorijom o 'najbrzem spermatozoidu' ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E ovako pokušaću ukratko i jednostavno...

Prilikom začeća, oplođena jajna ćelija polovinu DNK(nosilac naslednog materijala) dobije od majke a polovinu od oca. Hromosomski set čovijeka ima 22 para hromosoma + x ili Y hromosom koji je nosilac pola. I to je normalan kariotip. E sad prilikom formiranja kariotipa usled podudarnosti 2 DNK(od oca i majke koji su u incestu) dešavaju se određene mutacije ili aberacije hromosoma(najčešće štetne promijene kariotipa gdje dolazi do strukturnih promjena u genima). Pa se desi npr. da umjesto ovog gore para(koji sam uvećala, on je normalan) bude trisomija tj.tri hromosoma budu zajedno i to je anomalija(DoWnov, EdWardsov, Patau sindrom), i postoje razne varijacije i čitava nauka o ovakvim problemima...
Uglavnom da ne dužim, kombinacija dva ista nasljedna materijala dovode do problema kod normalnog formiranja kariotipa ćelije, i zato dijete rođeno iz incesta mora imati neku fizičku ili psihičku anomaliju...
Svi ste čuli za djecu rođenu sa zečijom usnom, vučijom čeljusti, Downovim sindromom... E to su te mutacije gena... Samo kod pojedinačnih slučajeva se to dešava usljed neke traume jajne ćelije, npr.pušenje trudnice, narkomanija, fizičke ili psihičke traume i zato se tako relativno rijetko javljaju u normalnim trudnoćama... A u incestu se te mutacije obavezno javljaju... I obično su jako izražene i u većini slučajeva fizičke prirode npr.više od 5 prstiju na jednoj ruci, tri noge, dve glave, bez nogu, bez ruku...
Nadam se da si shvatila koliko toliko..
Za više informacija googlajte... Humana genetika-uzroci i posljedice hromosomskih mutacija...

To je samo dokaz da je priča malkice nevjerovatna... Zar ne? Toliko o priči plasiranoj nama "jadnicima koji smo zatucani i glupi"...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 11:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nadam se da si shvatila koliko toliko..

Shvatio

Citiraj:
"jadnicima koji smo zatucani i glupi"

Ovakav nastup ja vidim samo sa tvoje strane .. Nije li ti palo na pamet da postoji jos forumasa koji imaju (koliko-toliko) poznavanje humane genetike ?

Citiraj:
A u incestu se te mutacije obavezno javljaju... I obično su jako izražene i u većini slučajeva fizičke prirode npr.više od 5 prstiju na jednoj ruci, tri noge, dve glave, bez nogu, bez ruku...

U kojoj konkretno literaturi ovo stoji .. Da se kod svakog potomka kod koje je plod incestualnog odnosa moraju pojaviti geneticke anomalije ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro Vanja shvatila sam...

Naravno da ne mislim... Čak šta više humana genetika mi je usputni predmet... Ali sam je položila... Ako se neko bolje razumije neka objasni ili kaže da izmišljam... Jel sad u redu...

Objasnila sam iz najbolje namjere i što jednostavnije da neko ko se ne razumije može shvatiti... A ni u najmanju ruku nisam pomislila kako je neko na forumu jadnik ili glup... Više sam aludirala na novinare i nekog ko je uopšte ispričao to... I naravno postavila navodnike jer ne mislim tako... Zaista... Ako se ne varam pisala sam "smo" dakle i sebe sam svrstala...

A odgovarala sam na pitanje pamella_morrison(ako sam dobro napisala) i nemam pojma kog je pola, izvinjavam se ako je muško a ja stavila u ženskom rodu..

I da, ne moraju, a u većini slučajeva da i ti to dobro znaš samo me za*ebavaš :D . (doc.dr.Stojko Vidović-ako nije u pravu, njemu se obrati :D )

Ali ajde ako uzmemo ja i ti(koji se iole razumiju u genetiku) sve faktore, psihičke i fizičke traume majke i incestualni plodovi,kako nemaju ni jednu jedinu manu, sem imuniteta oslabljenog(uzećemo faktor života u podrumu) pa još ih toliko...
Pa moraš priznati da nema logike, velike...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 11:35 
Zato su cigani onakvi...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nicole .. eto .. to sto si sad napisala je sasvim drugi par opanaka u odnosu na tvoj prvi post .. i mnogo realnije :D Dovoditi zakljucke o (ne)istinitosti price i da li je nesto bioloski moguce ili ne sa najosnovnijim poznavanjem genetike (kakvo je moje, u najboljem slucaju) i pricama koje nam plasiraju raznorazni mediji, slozices se, i nema pretjeranog smisla.

Citiraj:
Zato su cigani onakvi...

Odakle ih samo izvlacis .. :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 12:02 
V@nja je napisao:

Odakle ih samo izvlacis .. :lol:

Citiraj:
Piše mala Ciganka tinejdžerskom časopisu:
"Draga Saveta, imam 13 godina i još uvek sam nevina... Da li to znači da je moj tata gay?"

Citiraj:
Došao Ciga kod sudije da se razvede od Ciganke:
• Da m' razvedeš od ovu ciganku, drug sudija!
• Ali, čekajte, vi znate da je brak svetinja i da bi trebalo da još malo razmislite - odgovori sudija.
• Ma, da m' razvedeš drug sudija, kad ti kažem. Ne mogu da gledam više ovu ciganku...
• Ali, molim vas, razmislite još malo - kaže sudija.
• Drug sudija, jel ti čuješ šta t' ja kažem? Da m' razvedeš, i tačka!
• Pa dobro, kad ste toliko navalili, ajd dobro, smatrajte da ste razvedeni - reče sudija.
• Joj, fala ti drug sudija!
Izlaze Ciga i Ciganka iz sudnice, dođu do vrata i Ciga se vrati da još nešto pita:
• A, drug sudija, jel sad to znači da više nismo i brat i sestra?

To je to.. 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Nicole .. eto .. to sto si sad napisala je sasvim drugi par opanaka u odnosu na tvoj prvi post .. i mnogo realnije :D Dovoditi zakljucke o (ne)istinitosti price i da li je nesto bioloski moguce ili ne sa najosnovnijim poznavanjem genetike (kakvo je moje, u najboljem slucaju) i pricama koje nam plasiraju raznorazni mediji, slozices se, i nema pretjeranog smisla.

Pa ne da mi se uvijek sve razjasnjavati do u detalje, mrzi me da kuckam a uvek budem prozivana posle... :D :D :D :D
Ma lako se nama složiti oko nečega, to bar nije problem... Veći problem oni imaju a mi se samo zanimamo tim u nedostatku zabave :D :D :D :D

I da još nešto...

TensSa imaš ladnu pivu za ove cigane... Kad se ne sukinu sa stolice... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Nicole je napisao:
Dobro Vanja shvatila sam...

Naravno da ne mislim... Čak šta više humana genetika mi je usputni predmet... Ali sam je položila... Ako se neko bolje razumije neka objasni ili kaže da izmišljam... Jel sad u redu...

Objasnila sam iz najbolje namjere i što jednostavnije da neko ko se ne razumije može shvatiti... A ni u najmanju ruku nisam pomislila kako je neko na forumu jadnik ili glup... Više sam aludirala na novinare i nekog ko je uopšte ispričao to... I naravno postavila navodnike jer ne mislim tako... Zaista... Ako se ne varam pisala sam "smo" dakle i sebe sam svrstala...

A odgovarala sam na pitanje pamella_morrison(ako sam dobro napisala) i nemam pojma kog je pola, izvinjavam se ako je muško a ja stavila u ženskom rodu..

I da, ne moraju, a u većini slučajeva da i ti to dobro znaš samo me za*ebavaš :D . (doc.dr.Stojko Vidović-ako nije u pravu, njemu se obrati :D )

Ali ajde ako uzmemo ja i ti(koji se iole razumiju u genetiku) sve faktore, psihičke i fizičke traume majke i incestualni plodovi,kako nemaju ni jednu jedinu manu, sem imuniteta oslabljenog(uzećemo faktor života u podrumu) pa još ih toliko...
Pa moraš priznati da nema logike, velike...

Hoces reci da ta zena koja je bila zarobljena 24 god. u podrumu laze i da i on laze jer potvrdjuje to da ju je silovao 24 god. i drzao zarobljenu u podrumu?! Ako djeca nisu od njega, od koga su onda? NIko sem njega nije znao za taj podrum a kamoli ulazio u njega.

Mi ne znamo kakve unutrasnje posledice djeca nose sa sobom (kad ocigledno nemaju vanjskih). Em sto su bila zarobljena, em sto su djeca incesta. Nigdje nema stopostotne garancije da nesto mora / ne mora da bude.

Ja zivim nedaleko od Amstettena (mjesta u kom se to sve odigralo), i svu tu pricu dozivljavam intenzivnije nego vi koji ste dalje. To se desilo ispred "moga" praga . Kad je to uradio svojoj vlastitoj kcerki, sta bi tek radio tudjoj.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Ima toliko budalastog naroda da samo cekam da neko otkuca post u kojem se da optuzi kcer za zavodjenje oca. :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]