banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 164  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: AUTA U GRADU?
PostPoslato: 20 Maj 2008, 21:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
samo im pokazes ovu sliku i kazes: sta je misevi! :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ne znam koji je fazon poslednjih dana, voziti s upaljenim maglenkama u po bijela dana kad sunce upekne. I to masovno. Imam i ja maglenke pa se ne kurcim.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
I ja sam primjetio da policija kulira s maglenkama.. Jbg, to je na vw, dodatna oprema, nedje oko 1000KM, moraju se malo pohvaliti :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 13:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Ne znam koji je fazon poslednjih dana, voziti s upaljenim maglenkama u po bijela dana kad sunce upekne.

Vozilo sa upaljenim maglenkama u rukama klasicnog srpskog seljaka, po danu, dobija u prosjeku izmedju 10 i 12 KS :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Da se nadovežem da je i meni roomster odličan, baš mi se sviđa dizajn :)

A mene murka prije sedmicu-dvije zaustavila zato što sam navodno prošla kroz crveno, A NISAM!
Prošla sam kroz žuto, to je ono žuto svjetlo koje se prebaci bez treptanja zelenog, onaj semafor kod Lesnine kad se ide iz grada. I oni mi toliko podignu živac, kao pišu prijavu i onda se ja rasplačem :cry: i puste me.
SMRADOVI!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 12:32 
Citiraj:
kao pišu prijavu i onda se ja rasplačem

Puf..sta ti je zeMsko...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 13:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

prasica je napisao:
A mene murka prije sedmicu-dvije zaustavila zato što sam navodno prošla kroz crveno, A NISAM!
Prošla sam kroz žuto, to je ono žuto svjetlo koje se prebaci bez treptanja zelenog,

Oni zuto uvijek tretiraju kao crveno ... Ali je bas nezgodna situacija kad ti sa zelenog odma prebaci na zuto , jer ako naglo zakocis ovaj iza ima da te zalijepi samo tako, a ako prodjes oni te docekaju ... Ja uglavnom prodjem :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Al čova ja imam Ladu Samaru, da sam prikočila pitanje je da li bih se upošte zaustavila :D

I to sam im pokušavala objasniti. Oni meni nudili da sjednem u njihovog Pola ne bi li mi dokazali da se može bezbjedno zaustaviti.

I znam ja kako izgleda: kao rasplakala se i izvukla, ali uopšte nije to. Ja se jednostavno nisam mogla kontrolisati, u tom trenutku me je i mama slučajno nazvala tako da je pucanje bilo neminovno. Radi se o nečem što oni NISU uradili prije pet godina, a mene su našli peglati za jeb-no žuto. Et :evil:

Inače ovaj gore Audi S5 mi se baš sviđa. Je l` to onaj model što je skoro imao premijeru?
Opak je i graciozan u isto vrijeme :)

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 16:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Ne tretiraju uvek zuto kao crveno.Postoje iznimke kada si vec toliko blizu raskrsnice da se bezbedno i sigurno zaustavis.Tada je "dozvoljen" prolazak kroz zuto.
Kazem "dozvoljen" jer smo svedoci svakodnevnog prolaska kroz zuto,pa cak i nekoliko sekundi crvenog u ovim svim silnim guzvama u centru.

Jeste,premijera je bila ja mislim proslo prolece,a nakon njega se pojavio novi A4 koji je jako slican spreda i odozada ali ovo je coupe,odnosno ima dvoje vrata.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

zex-tuning je napisao:
Ne tretiraju uvek zuto kao crveno.Postoje iznimke kada si vec toliko blizu raskrsnice da se bezbedno i sigurno zaustavis.Tada je "dozvoljen" prolazak kroz zuto.
Kazem "dozvoljen" jer smo svedoci svakodnevnog prolaska kroz zuto,pa cak i nekoliko sekundi crvenog u ovim svim silnim guzvama u centru.

Teoretski jeste tako ali u praksi je malo drugacije jer oni (policija) to gledaju na nacin " Zasto bi propustili 20 km kad vec imamo osnova za to?! "

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uvijek prolazim kroz zuto, a ponekad i kroz to 'par sekundi crveno', kad su guzve jer uvijek obicno kasnim, pa jos kad me guzva potrefi, i tek u pola raskrsnice, kad prodjem semafor, sjetim se sa pogledam da ima slucajno rije iza. Jbga :(

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Tommy Vercetti je napisao:
Uvijek prolazim kroz zuto, a ponekad i kroz to 'par sekundi crveno', kad su guzve jer uvijek obicno kasnim, pa jos kad me guzva potrefi, i tek u pola raskrsnice, kad prodjem semafor, sjetim se sa pogledam da ima slucajno rije iza. Jbga :(

Gore je kad i kroz crveno prolazis... Neku noc mi se desilo da sam stajao na semaforu, crveno svjetli, stojim i odjednom gas i polako...Ucinilo mi se da se upali zuto kad ono upalilo se na susjednom semaforu, srecom nije bilo policije.

Ili recimo jos gore...jedan auto ispred mene stoji nekih 20ak+ sek i krene desno, ne obracam paznju kontam zeleno kad ono on se predomislio nece pravo pa uze uslovnu, taj put je bila policija iza mene...../

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 11:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
U Zagrebu ljudi odlično voze, pogotovo zato šte je većina auta novije proizvodnje i tamo uvijek 2-3 auta prođu kroz crveno i policija to toleriše jer i sami vide kakva je gužva. Niko zbog toga nije napravio udes, a bar malo su rasteretili raskrsnicu u tom mrtvom momentu kad je na svim semaforima crveno! Sinoć gledam dva lipara stali ispred Sindija i naplaćuju kazne ljudima koj se zaustave da nešto kupe. Istina, tu se zna zbog toga napraviti gužva, ali preko dana kad njih nema nigdje. Sinoć su naplaćivali kazne poslije ponoći, kao zbog ometanja saobraćaja.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 11:47 
Pa u Bg ako nema automobila iz suprotne trake policajci daju znak da se proplazi slobodno, jedino tako mogu da rastere koliko-toliko saobracaj.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
BG nije u konkurenciji rapsrave o poštovanju saobraćajnih propisa :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 11:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
I ja sam se iznenadio kako se vozi u Zagrebu. Bar 5 kola prodje kroz zuto. Mislim da je bolje i da me policija zafrkava zbog zutog nego da se neko zakuca u mene. Posto x puta se desilo da ja prolazim kroz zuto i jos jedno auto se zalijepilo za mene s istim ciljen i da sam ka zakocio on ne bi stigao ni kocnicu pritisnuti...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U Hrvatskoj se inace daleko bolje vozi nego kod nas, narucito se postuju pesaci na pesackom. Cim krene da prelazi ulicu, auta staju, a kod nas ako ne zgazis pesaka onda se vratis da mu opsujes sve po spisku, ali odosmo mi u OT, tema je auta u gradu a ne voznja u BL i regionu :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Jel iko vidio u gradu crni Cadillac Escalade? Azdaja od auta.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ej, djeco o cemu vi to? Necu brisati nista, ali samo da znate da raskrsnice nisu tema ove emisije :)

Ali je pozitivno sto ipak pisete o tom.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cudi me kako u gradu nema ni jedna X6-ca, bar je nisam uspio uhvatiti :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 164  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]