banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2008, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Ima, na Muzici.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Vidi stvarno, ko bi rekao da će biti tamo :)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Vader je napisao:
Ko je izabrao Laku da predstavlja Bosnu? Žiri, ili publika?

Inače gledao sam sinoć malo, kao i moji u kući, komentari su isti: katastrofa, ne samo Laka već i svi, jako loše. Još kad su pustili 5 predstavnika koji idu direktno, pa ona 4 su isto loši, čak je Srbija najbolja od svih, ili u samom vrhu, što nisam očekivao, pjesma dosta fino zvuči ali možda nije tako "evrovizijski jaka" kao prošla, ali u ovakvoj konkurenciji je vjerovatno najbolja.

Ima li na forumu tema baš za Evroviziju, da ne pišemo na ovoj posvećenoj Laki?

heh vidis meni se recimo Francuska i Spanija svidjaju sa svojim ludjackim stvarima, a Srbija ima finu stvar samo zbog onog "dunale lulalulalulaleeeee" ce da izgubi glasove

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Citiraj:
Iz prvog polufinala „Evrosonga“ koje je sinoć održano pred oko 8.000 gledalaca u „Beogradskoj areni“, u finale koje se održava 24. maja, su prošli Rusija, Grčka, Jermenija, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Finska, Izrael, Azerbejdžan, Poljska i Norveška. Ovacije su dobili Rus Dima Bilan i Bosanac Laka, dok Ćuran Dastin pomalo iznenađujuće nije ušao u finale, a ista sudbina je zadesila i Slovenku Rebeku Dremelj. Inače, početak glasanja je najavio teniser Novak Đoković koji je na oduševljenje publike sa Željkom Joksimovićem otpevao deo dečje pesme „Beograde, Beograde...“.

Finalisti
Rusija - Dima Bilan
Jermenija - Sirušo
Grčka - Kalomira
Rumunija - Niko i Vlad
BiH - Elvir Laković Laka
Finska - „Terasbetoni“
Izrael - Boaz Mauda
Azerbejdžan - Elnur i Samir
Poljska - Ajzis Dži
Norveška - Marija Haukas

Čim je počeo prenos iz „Beogradske arene“ bilo je jasno da se organizatori nisu uzalud hvalili binom koja je zaista izgledala spektakularno. Prvo se pojavila panorama Beograda, da bi se zatim ukrstili crveni i plavi talas koji predstavljaju Dunav i Savu...
- Dobro veče Evropo, dobrodošli! Ponosni smo što „Evrovizija“ nakon 50 godina dolazi u Srbiju - uzviknula je voditeljka Jovana Janković a njen kolega Željko Joksimović je publiku pozdravio rečima: „Gde ste bili svih ovih godina?!“.
Takmičenje je otvorio Crnogorac Stefan Filipović, a na sceni su se redom pojavljivali ostali takmičari: Estonci su istrčali na binu sa srpskom zastavom, Azerbejdžanci Elnur i Samir, koji su glumili anđela i đavola, pevali su uz mnogo dima i polivanja vinom, Slovenka Rebeka Dremelj se na sceni pojavila okovana lancima, okružena neonkama zelene boje...
Oni se danas vraćaju kući
Crna Gora - Stefan
Estonija - „Kreisiradio“
Moldavija - Đeta
San Marino - „Miodio“
Belgija - „Ishtar“
Slovenija - Rebeka
Irska - Dastin ćuran
Andora - Hisela
Holandija - Hind

Norvežanka Marija je usporila ritam pesmom „Hold On Be Strong“, Poljakinja Ajsis Dži je u tirkiznoj haljini sa ogromnim dekolteom, mamila uzdahe prisutnih, a zatim je počela ćureća žurka, irski ćuran Dastin je publiku (glasače) pozdravljao na svim mogućim jezicima („zdravo“, „šalom“, „Good day“, „Guten tag...). Nakon Dastina, svoja tri minuta je iskoristila Andoranka Hisela čiji je scenski nastup predstavljao kombinaciju Šer i Lepe Brene.
Predstavnik Bosne i Hercegovine, Elvir Laković Laka, je zasmejao publiku svojim skeč nastupom (prateći vokali su heklali), a Laka je zasluženo dobio veliki aplauz za svoju numeru koja je bila sasvim drugačija od ostalih...
Jermenka Sirušo je odabrala Ruslanin recept - orijentalnu pesmu sa zvukom zurli, a gledaoce koji su se opustili uz baladu Holanđanke Hind, dobro su protresli hevimetalci iz Finske, koji su uz moćnu pirotehniku svojski odsvirali svoju numeru.
Veče u brojkama
8.000 ljudi je bilo u „Areni“
20 kamera je korišćeno
250 ljudi realizovalo prenos
2.500 akreditovanih novinara

19 zemalja je učestvovalo u prvom polufinalu
10 učesnika je prošlo u finale
15 minuta trajalo glasanje

Rus Dima Bilan, kojeg su na ledenoj podlozi postavljenoj u „Areni“ pratili mađarski violinista Edvin Morton i čuveni klizač Jevgenij Pluščenko, ispraćen je sa scene ovacijama publike. Poslednja je u prvom polufinalu nastupila Grkinja Kalomira sa tipičnom evrovizijskom pesmom, melodičnom numerom „Secret Combination“...
Zatim je uz zaglušujuće ovacije prisutnih na binu izašao teniser Novak Đoković.
- Veoma sam počastvovan što sam ovde, cela Evropa nas gleda - rekao je Novak koji je sa Joksimovićem i uz pratnju publike otpevao pesmicu „Beograde, Beograde...“ Bacanjem poveće teniske lopte u publiku, Đoković je najavio početak petnaestominutnog glasanja.
Inače, prenos iz „Arene“ je realizovalo 250 ljudi, a režiser Sven Stojanović je na raspolaganju imao 20 kamera. U revijalnom delu programa su nastupili trubački orkestri „Kobre“ i „Salijević“, ansambl „Kolo“ i instrumentalista Slobodan Trkulja.

Reč finalista
Nakon prvog polufinala, u pres centru su se novinarima obratili predstavnici 10 zemlja koje su se kvalifikovale za finale. Grkinja Kalomira, koja je pohvalila sve učesnike je izjavila: „Tokom nastupa sam osećala veliki pritisak jer nisam želela da razočaram svoje zemljake“. Rumuni Niko i Vlad tvrde da su spremni za veliki uspeh u finalu, ali napominju: „Na kraju može biti samo jedan pobednik“. Bosanac Laka kaže da se odlično osećao na sceni zajedno sa svojom sestrom Mirelom i dodao: „Obožavam Kalomirin nos!“.
Citiraj:

Laka je odlicno primljen od beogradske publike sa daleko najvecim ovacijama.
Eh sada sto nekima smeta sve sto ima veze za BiH,,to je nesto sasvim drugo.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Frieda je napisao:
Inače, svidjela mi se pjesma Izraela.

Meni je ta pjesma bila odlicna do polovine, onda je krenula u nekom brzem fazonu i pokvarila mi utisak. A sto se tice Lakine pjesme, tekst je kakav-takav, djetinjast mnogi bi rekli, ali muzika mi se svidja dosta. Frend mi je bio na svirci u banjaluci kad su bili Laka i ona kompanija i veli da je bio odlican, a da mu bend super svira, tj nije neka zajebancija od benda. A lik je gitarista pa mu vjerujem.

btw, vecina pjesama je bila shit kao i obicno

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Timotic je napisao:
Nije Laka ni blizu idiot, koliki su oni koji smatraju da je on 'cool', 'drugaciji'...

...'originalan', 'energican', 'otkacen'...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Timotic je napisao:
Nije Laka ni blizu idiot, koliki su oni koji smatraju da je on 'cool', 'drugaciji'...

Hvala! Takođe!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
shit shit shit .......... & .. shit :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 17:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
O cika Kaki, mislim Laki nista pozitivno.. Dno dna...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Bio sam tamo, najveće ovacije tokom čitave pjesme imali su: Laka, Dima Bilan, Kalomira i ona Jermenka.
Ljudi, nekome se sviđa ono što Laka izvodi, nekome ne, ali mislim da je uzaludno stalno se prepirati oko toga. Obično ljudi kojima se to ne sviđa niti prate Eurosong, niti čitaju takve teme na forumu... Ovo je presipanje iz šupljeg u prazno.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
points je napisao:
Bio sam tamo, najveće ovacije tokom čitave pjesme imali su: Laka, Dima Bilan, Kalomira i ona Jermenka.
Ljudi, nekome se sviđa ono što Laka izvodi, nekome ne, ali mislim da je uzaludno stalno se prepirati oko toga. Obično ljudi kojima se to ne sviđa niti prate Eurosong, niti čitaju takve teme na forumu... Ovo je presipanje iz šupljeg u prazno.

Na kladionicama zauzima prva 3 mjesta u finalu....U svim clancima posvecenim Euroviziji se spominje Laka i Pokusaj...Na radio stanicama najcesce pustaju pokusaj...Vec je postao hit i danas citam na sjeveru i kazu:*Da bi se napravio dobar i profesionalan nastup,nije potrebno uloziti puno novca,puno plastike niti golotinje,dovoljno je biti umjetnik kao predstavnik Bosne i Hercegovine koji je zadivio svojom orginalnoscu cjelu Europu*...Ja obozavam pjesmu....

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 16:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2008, 21:15
u citavom spotu meni su se najvise svidjele one u vjencanici sto heklaju, mislim na Lakin spot :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
I spot je stvarno kreativan, prosto ne vjerujem :)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Pofamfa ga Laka :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Sva vremena su u UTC [ DST ]