Mr.Dreamy je napisao:
Digresija je napisao:
Znaci ti - najveci lazov i muljator na forumu, koji parazitski zivi na racun roditelja, koji sve prijatelje ogovara iza ledja, koji sve zna bolje od drugih i koji k'o fol ima VIP tretman u Kruni i ostalim BL klubovima - usudjujes se nekome nesto pridikovati i spocitavati !?
Al' dobro - odrasces i ti jednom.

ja parazitski zivim na racun roditelja

koji sve prijatelje ogovara iza ledja? ( btw. nisi mi ti prijatelj ako si na to mislio )

trece, uopste me ne poznajes, nikad me nisi upoznao cak ni vidio uzivo, nikad popio pivo sa mnom i znas kakav ja imam tretman u klubovima
Kao sto rekoh, nisi ti iz Banjaluke, sa sela si jadan pa puno toga ne razumijes...
sad sam se dobro nasmijao, danke schon
btw. nisam znao da sam ti opsesija

palis se na moju guzu ili sta?
Socijalna parvda je moj moto, ja ne živim po princpu kao što ti živiš samo da je tvojo guzici dobro, a za ostale me boli briga, niti taražim tvoje sažaljenje niti razumjevanje.
Baš me interesuje koliko ti je vremena trebalo da skontaš moje posotve, pa da procjenim tvoje umne sposobnosti.
Ali ono što mogu zaključiti kako si sam napisao, oblačiš se kao klošar i parkiraš makinu na parkingu predviđenim za goste Krune, mogu reći opa ti si neki zajeban tip.
I neki izbacivač koji ima gram ipo mogza pustiti te unutra.
Jadno i smiješno u isto vrijeme.
Ja ću još više držati BBR to je granica između tebe i mene.