banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2008, 12:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Mar 2008, 00:03
Timotic je napisao:
lolwtf je napisao:
Izvrisemo atentat na neboder :lol: :lol: :lol:

Nesto razmisljam... Sta mislis, kad bi se popeli na zgradu i razbili im uredjaje cekicem, da l' bi kad ih nazovemo opet rekli:"Ovdje je sve u redu, ne bi bilo lose da skenirate kompjuter nekim antivirusom..."

Ne ne onda bi rekli da su budale koje su imale problema sa trojancima izvrsile atentat na neboder,mi nismo niste krivi ima da placate i dalje.Ugodan dan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E da,pitao sam svoje prijatelje koji su nakaceni na neboder(3 njih,jedan stalno skida torrente,drugi stalno igra cs,treci samo surfa i slusa online radie i to).I veza im NIKAKO nije pukla.
Pa koji vrag se ovo desava.
Tek sam se sada spojio,vidjecemo kakvo ce stanje danas da bude.
@ BSE kako to mislis?Pa ko meni brani da je sebi kupim jos jedan net i monitarm si antenu na krov.TO je glupost i njima je steta(zasto da dobiju samo 59 km kada mogu 118 km?)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 12:05 
Nije ni meni jasno, meni nikada problemi nisu bili.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Pa onda ostaje još da neko ko ima probleme bez UPS-a proba sa UPS-om :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik

Ajde neka ih neko nazove i pita i da nama kaze sta su rekli.
I da odem fino da raskinem ugovor,il da ih tuzim trece nema.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 12:40 
lolwtf je napisao:
Ajde neka ih neko nazove i pita i da nama kaze sta su rekli.
I da odem fino da raskinem ugovor,il da ih tuzim trece nema.

A ja ti opet ponavljam, nemoj se zeznuti pa otici na BLWireless ako mislish igrati online gaming.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 12:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pa sta mi preporucujes,nemogu imati ni adsl ni kablovsku @)($)@(_+)_)_)_)_)_@)_#)_@$)+$
Mislim bogte tvoj nemogu skinuti vise od 100 mb jer prestane protok i onda mi prestane download i nece da krene kada se opet spojim pa ono mislim stvarno sam ljut sada!!!!!!!!!!
Btw sinoc nije bila pukla 1 sat i 25 min ja se taman obradovao juhu proslo kad ono puce pa *****************************

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 13:24 
Ne znam, i ja igram CS online i nemam pojma sta da radim i koji provajder da uzmem.

Teol je xtra, ali cijene su ogromne.

Mozda elta, ali ni u njih nisam bas siguran.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik

Teol?Si siguran?Koliko vidim ni skype navece ne funkcionira.
A opet ni adsl ni kabl nemogu imati,samo prokleti wifi.
Ajde ok je wadsl(popravio se ping) ali da prestane ovoooooooooooooooooooooooooooooo!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 13:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
lolwtf je napisao:
@ BSE kako to mislis?Pa ko meni brani da je sebi kupim jos jedan net i monitarm si antenu na krov.TO je glupost i njima je steta(zasto da dobiju samo 59 km kada mogu 118 km?)

a zasto bi neko kupovao jos jednu antenu za isto domacinstvo ? znaci ako neko ima 3 racunara u kuci i zeli da svaki ima izlaz na net, treba da kupuje 3 antene i kreira 3 naloga ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne vjerujem, samo si poveže te računare i dijeli internet.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 13:50 
Vader je napisao:
Ne vjerujem, samo si poveže te računare i dijeli internet.

Jesam napomenuo da je kod mene u firmi jedna antena na 10 kompjutera?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 13:53 
Pripravnik
Pripravnik

BSE je napisao:
lolwtf je napisao:

a zasto bi neko kupovao jos jednu antenu za isto domacinstvo ? znaci ako neko ima 3 racunara u kuci i zeli da svaki ima izlaz na net, treba da kupuje 3 antene i kreira 3 naloga ?

Ne pazi.mi ti imamo najsporiji internet u evropi(gledajuci omjer brzina/protok/cjena).E pa sada 768/192 kbps npr.Imamo 3 kompa.1 stalno skida nesto,jedan stalno surfa,jedan igra online gaming.I kada ovaj skida punom briznom ova dva se mogu slikat.Kontas?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 13:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

i kod mene je u firmi isto
medjutim kolegica je kupila router i zahtjevala da joj vezu nalog za mac adresu routera, ali su joj rekli da je njihova nova politika "1 nalog - 1 racunar" i nikako ne moze da surfa preko laptopa koji je uredno u LANu
sad su joj cak najednom opet vezali komp mac adresom i isfuravaju se kad ona ili brat nazovu da pitaju sta se desava

@lolwtf - ne kontam :) koliko znam moze se ograniciti protok po svakom od racunara, znaci teorija ti ne pije vode

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pa kazem ti.
768:3=256

Ni posten down ni ping nista.
Ha gle da su cjene normalne da je 59 km paket 4 mbps flat tada bi bilo 1.33 mbsp za svakog i milina :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 14:05 
lolwtf je napisao:
Pa kazem ti.
768:3=256

Ni posten down ni ping nista.
Ha gle da su cjene normalne da je 59 km paket 4 mbps flat tada bi bilo 1.33 mbsp za svakog i milina :D

Za gaming je dovoljno i 256/128 i to ide bez problema.
Latencija uopshte ne zavisi od brzine downloada/uploada.
Primjer je lik iz Beograda, ima brzinu download/upload 64/64 i ping mu je na banjaluckim serverima oko 20.

Edit:
Nisi mi odgovorio za koji team igrash i koji ti je nick?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heh ne treba svima net za torente i gaming, nekima treba obican surf (kao u navedenom primjeru) :)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik

Upravu si,ali isp treba da brine o svim potrebama.I da zasto nije tvoja kolegica klonirala mac adresu sa LANa na kojem joj radi na router?A i mogu oni izmjeniti mac adresu to nije tacno da nemogu.Menu su rekli ako mi ruter nebude mogao clonirati mac promjenice mi oni(a i mjenjali su mi kada sam bio i lan adapter mjenjao).Mac tu nije problem.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 15:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
BSE je napisao:
i kod mene je u firmi isto
medjutim kolegica je kupila router i zahtjevala da joj vezu nalog za mac adresu routera, ali su joj rekli da je njihova nova politika "1 nalog - 1 racunar" i nikako ne moze da surfa preko laptopa koji je uredno u LANu
sad su joj cak najednom opet vezali komp mac adresom i isfuravaju se kad ona ili brat nazovu da pitaju sta se desava

@lolwtf - ne kontam :) koliko znam moze se ograniciti protok po svakom od racunara, znaci teorija ti ne pije vode

Clone MAC opcija na ruteru to rješava, to ne mogu ograničiti.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 15:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pa to kazem.
Nego jel zvao ko ovaj blic,jesu opet trojanci krivi za sve?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:00 
Pripravnik
Pripravnik

LJudi daj nazovite ih vidite sta se desava(ja trenutno ne mogu).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 446 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]