banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2008, 21:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
filozof sa vrbasa je napisao:
Taman posla da imam takve predrasude tj. takvog tipa.

Ali govorim iz ličnog iskustva kada sam doživio da budem otjeran od stola pod izgovorom da zauzimam sto za koje može stati 10 , a nas je bilo troje. Da bi neke sponzoruše i frajeri stali za isti, a mene i moje društvo natjerali u ćošak.

Istini na volju nisu nas ti ljudi otjerali već osiguranje, ali se može pretpostaviti da je bilo po nagovoru tih gostiju.
A da ne spominjem to da sam se natezao par puta sa osiguranjem da me pusti u Krunu ili Padrino samo zato što nisam bio obučen pram njihovom ukusu, ili je to bio još neki njihov šugav razlog.

Takve probleme nikad nisam doživio u BBR, Arsena i njegovi ljudi što se toga tiče su OK!

Pa sam vođen sopstvenim iskustvom pretpostavio da u BBR doalze ljudi obični po svemu i neizvještačeni, a da je u toku poplava ovih drugih i ako mi budemo u manjku , uskoro će nam i taj klub postati uskraćen , a muzika će se promejniti od house to folka!

nemoj plakati, dace ti ciko bonu :lol:

mama te nije ucila da je zivot kurva? :lol:

evo da te ja necemu naucim, stara narodna izreka kaze: " nemoze svako ici selom pjevaujci" :lol: :lol:

Poslednji put menjao Mr.Dreamy dana 13 Maj 2008, 22:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
uskoro će nam i taj klub postati uskraćen , a muzika će se promejniti od house to folka!

Ne brini, uvjeren sam da se ovo nikad neće dogoditi :)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Hmm.. Sto se tice dress coda..Morash prihvatiti da tu ne odredjujes ti pravila, nego neko drugi treci. Mozes to smatrati diskriminirajuce, ali to je tako u svakom iole normalnom klubu. Ok, mogu postojati varijacije, ali neki minimum postojati mora. To sto se taj minimum razlikuje od kluba do kluba, je nesto trece..Ako ti ne pashe, jednostavno se okrenesh. Besmisleno je gubiti zivce na tako minorne stvari.

Ako ste vas troje stvarno zauzimali mjesto za 2-3 puta vishe ljudi, logicno je da ce u slucaju guzve neko da vam se pridruzi, iako to mozda vama bash i ne pashe. E sad, ako su vas totalno odstranili, to je malo snobovski, ako mjesto nije bilo rezervisano.

Bilo koji klub, ne pricam o dnevnim varijantama, je uslovno receno privilegija, a ne pravo. Kao recimo i ovaj forum. Postoje pravila. Ako se nekome ne svidjaju, na njemu je da se okrene, a ne da huli po narodu.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da , meni je to postalo jasno tek poslije. Dotle sam naivno mislio da smo svi više manje jednaki.

Da ne postoje neke bitne razlike.

Bojim se da smo iz godine u godinu bliže sodomi i gomori, a da se događaji iz 1969. mogu poniviti. Samo mi je žao nevinog svijeta! Ali samo takav događj može stvoriti socijalnu pravdu i vratiti sovijalnu i društvenu ravnotežu! 8)

Mr.Dreamy "Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju"

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Filozofe, sorry, ali ne kontam. Po cemu si ti manje jednak, ako ne mozes uci u neki klub jer jednostavno nisi obucen primjereno?

U pozoriste se ne ide u trenerci, na posao ne ides u badem mantilu, na fax ne ides u pidzami...Tu se ne usjecas uskraceno, ali za neki klub ti je cudno ako ne mozes uci u bijelim patikama za fudbal ( ovo sam sad lupio, i nema veze s tobom konkretno)?

Niko te ne diskriminise na osnovu pola, boje koze, vjerskih osjecanja, materijalnog statusa, od tebe se trazi samo da ispostujes neki nepisani dress code, koji je, smatram savrseno primjeren, i lako prijemciv.

Mene, i moje drustvo, su milijardu puta vracali iz diskoteka u srcu Evrope, jer..Jer smo naprosto stranci! Kazu nema mjesta, a pored nas ljudi ulaze sve u 16. Nikom nista.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stvarno me boli ona stvar za EVROPU, nju može što se mene tiče ponovo kuga da prepolovi!

Pazi ovo si napisao [size=20][materijalnog statusa/size], nažalost ovde posotji selekcija po markama i cijeni.

U pravu si kad kažeš to je pravo vlasnika i jeste i nemam problema sa tima. Prvi i posljednji put grješim, ali zato kad god mogu i gdje kod mogu trudim se da uništim reputaciju tih klubova i pljujem po njima iz dubine duše.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pretjerujes i dramatizujes, a bez ikakve potrebe.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Da se desilo samo meni to bi bilo dramtizacija.

Ja nisam usamljen slučaj ima nas takvih.

Priznajem možda mi je malo sujeta i povrijeđenja, kada živim u centru BL, a prednost imaju klijantela sa širih prostora Krajine.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hm..Nisam u toku mozda kao ti, sto se tice Bl, ali bojim se da mi je tesko povjerovati da onaj gore na ulazu govori "Ti ne mozes unutra, patike su ti ispod 100 maraka, a i nisu firmirane"..Sorry, ali to ne mogu da povjerujem.

Sto se tice tog pljuvanja, i srozavanja reputacije..Izgleda da imas namjeru da to radis, zato sto neki drugi ljudi zamisljaju provod malo drugacije nego ti, zato sto mozda imaju neke druge prioritete nego ti, vole neku drugu muziku i tome sl. Meni je krivo sto danasnje curice od 16 godina ostaju polugole i polupijane vikendom do zore, sto gledaju u one koji obijaju trafike da bi imali za sljastece patike kao u Bogove, ali to je njihov izbor, nisam im ja ni mama, ni tata..Apsolutno ne govorim o tome sta je poremeceno ili ne, govorim principijelno. Sorry, ali to je za mene frustracija. Cemu pljuvanje sto se neko provodi, ili izlazi, ili sta vec, na neki drugi nacin nego ti? Cemu troshenje energije i vremena u lamentiranju nad postupcima drugih ljudi, koji u krajnjoj liniji ni na koji nacin ne uticu na tvoj zivot, niti ti kroje sudbinu?

Jednim mi dijelom tvoja razmisljanja vuku na nekakav komunizam "Svima jednako"..Zar je toliko tesko shvatiti da postoje ljudi koji se drugacije ponasaju i razmisljaju? Zar je toliko tesko vrijeme i energiju trositi na sopstvene probleme (a svi ih imamo), umjesto nekih pljuvanja o nekim ljudima koji nemaju nikakve veze s tobom?

Sta je sledece, ici pred kucu Paris Hilton sa transparentom "Ti bestidno bogata praznoglava kucko"?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Sta je sledece, ici pred kucu Paris Hilton sa transparentom "Ti bestidno bogata praznoglava kucko"?

Ako dodje do toga .. idem i ja sa transparentom .. "Ti prokleta kurvo"* :lol: :D

*prokleta kurva = kurva koja daje svima, samo ne meni

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Priznajem možda mi je malo sujeta i povrijeđenja, kada živim u centru BL, a prednost imaju klijantela sa širih prostora Krajine.

I to sto zivis u centru Bl, te cini vecim, vrijednijim, bitnijim, sta vec, u poredjenju sa nekim iz Gradiske, Prnjavora, Novog Grada..?

Stari, ti kako hoces, ali to je neofasizam.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Ako dodje do toga .. idem i ja sa transparentom .. "Ti prokleta kurvo"* :lol: :D

*prokleta kurva = kurva koja daje svima, samo ne meni

Ja cu drzati "Daj p...., znam, da imash" :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
V@nja je napisao:

I to sto zivis u centru Bl, te cini vecim, vrijednijim, bitnijim, sta vec, u poredjenju sa nekim iz Gradiske, Prnjavora, Novog Grada..?

Stari, ti kako hoces, ali to je neofasizam.

To su tvoje rječi , ja to nisam mislio niti rekao. Niti sam rođen u BL!
Ja sam hoću da se tretiram kao i ostali građani ove države.
Što ovaj iz Gradišeke mora da ima veća prava od mene1

quote]Hm..Nisam u toku mozda kao ti, sto se tice Bl, ali bojim se da mi je tesko povjerovati da onaj gore na ulazu govori "Ti ne mozes unutra, patike su ti ispod 100 maraka, a i nisu firmirane"..Sorry, ali to ne mogu da povjerujem.[/quote]

Ne niej mi rekao da na meni sve što stoji košta 100KM, već je jasno i glasno pred onom gužvom ispred Krune reako da se oblačim kao na banjalučkoj tržnici.

Pa da je to i isitna , kakve to veze ima! Od kad se u uvom seljačkom gradu prate modni trendovi kao u Milanu ili Parizu ili
Beču ili ova diskirnimacija važi samo na određene ljude!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Brate dragi.... Ne mo'š napisat sve ovo... A posebno da je Arsena fin i pošten... Znači najgori izbacivač ever... Iz nekog čudnog razloga neće da pusti nikad mog druga.... A normalno se obukao, ima 22 god - znači dobna granica je ok... Al džaba... I sad je tebi on super jer te pustio da uđeš u trenerci, a u Krunu nisu jer trebaš biti normalno obučen za izlazak...
Wtf?! Dokle ćemo s ovim pričama? MuškoBre ti je dobro rekao... Ako izlaziš, nije ni bitno ko je oko tebe, ako si ti u dobrom društvu i kao je muzika ok... Nismo u srednjoj školi da se pravimo alternativni.... :roll:
@vanja: lol... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Arsena ikao je muško ima žensku inuticiju da namiriše nevolju na kilometar hoda!
Vjeruj mi!

Zato BBR nije niti Sokolski niti Padrino niti Milenijum.
Čovjek ne trpi sranje niti pravi diskrinimacije na osnovu statusa!
Važniji su mu neki drugi parametri!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sad mi ovo lici, da ti koji su zaduzeni na ulazu, imaju nekakvu skovanu urotu protiv tebe.."Ono, ovi iz Gradiske mogu, al ti mali ne mozes, jer eto...Ne znamo ni mi zasto, moze nam se..."

Moras biti spreman prihvatiti da ja sutra mogu otvoriti klub, i zahtijevati da gosti mogu da dolaze samo obuceni kao astronauti. Jednostavno mogu to.

Otidji sutra u pozoriste u trenerci, pa ako te vrate, dizi bunu, jer zaboga ti imash pravo.
Ako ti ne pase taj i taj klub, jednostavno ga zaobidji. Bavi se konstruktivnijim stvarima, a ne lelemudanju o postupcima ljudi koji ti ne kroje sudbinu. Ulazak u bilo koji klub, opet kazem, jednostavno nije zagarantovano Ustavom pravo svakog gradjanina. Barem ne pod uslovima koje ti sam sebi odredis. Jos niko nije otisao u zatvor jer ne izlazi tu ili tu.

Ja ne pratim nikakvu high modu, ali nikad mi se nije desilo da me u Bl negdje ne puste na konto dress coda. Ne sjecam se ni da se to ikad desilo nekom iz mog drustva.

Za sve u zivotu postoje valjda nekakvi uslovi. Ne ides u prodavnicu da kupis nesto, ako nemas pare. Jednostavno ne ispunjavas uslov. Treba li i to posmatrati kao nusproizvod kapitalizma, i dizati bunu?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Treba li i to posmatrati kao nusproizvod kapitalizma, i dizati bunu?

Glas u narodu može napraviti veliku štetu.
Toga sam se nagledao i naslušao.

Osim duševne satisfakcije drugu i ne očekujem.

Ja da ne bih dalje širio ovu rasparavu iskreno se nadam da će ovi klubovi doživjeti sudbinu ATOSA=TITANIUMA, BOOMERANGA itd.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ali zasto zelis tim ljudima stetu? Zato sto slusaju drugaciju muziku, pate od formirane odjece, whatever? Cemu negativna energija? Sta su ti oni skrivili? Zato sto su drugaciji? Daj usmjeri svoje vrijeme na nesto konstruktivnije.

Sad lupam, ali da ti mozda cura ili brat rade na tim mjestima, i zaradjuju za zivot, ne bi ti bas bilo drago da sutra ostanu bez posla?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ali zasto zelis tim ljudima stetu? Zato sto slusaju drugaciju muziku, pate od formirane odjece, whatever? Cemu negativna energija? Sta su ti oni skrivili? Zato sto su drugaciji? Daj usmjeri svoje vrijeme na nesto konstruktivnije.

Sad lupam, ali da ti mozda cura ili brat rade na tim mjestima, i zaradjuju za zivot, ne bi ti bas bilo drago da sutra ostanu bez posla?

Što se mene tiče mogu slušati Mocarta , Ćanu , stoju ili tinu turner.
Moj dignitet niko niti može niti smije gaziti , niti bilo kog drugog poštenog građanina ove države.

A da mnei neko blizak radi na tima mjestima možda ne bih ni pisao o ovome ili bih pisao da sam vidio ovo što se meni desilo!

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 14 Maj 2008, 00:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nemam daljnjih komentara.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]