banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 29 Apr 2008, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
BlackHand je napisao:
Sondri je napisao:
Ljudi, to su žene!!! Bolesne su svaki mjesec po 7 dana, garantovano, a gdje su ostali sitni virusi, istegnuća,...

Da, ali Jelena Janković nije jedina žena u svijetu tenisa. Ne sjećam se da sam nekad pročitao da je Ana nakon poraza izjavljivala kako je povrijeđena, kako joj je teško, itd, itd.. Ne znam, možda je jednostavno Jelena meni mrska, ali mi te njene stalne "povrijede nakon poraza" idu na živce..

I ja ponekad pomislim da sam nepravedan :) i da me ona jednostavno zivcira ali mislim da ipak mnogo seeeee.reeee :) i folira :)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Apsurdna svađa u srpskom tenisu: Tenisačice hoće jednako vrijedne poštanske markice
NAJBOLJE srpske tenisačice Ana Ivanović i Jelena Janković javno su se pobunile, jer su poštanske markice s njihovim likom jeftinije od istih Novaka Đokovića.
Pošta Srbije je nedavno objavila filatelističko izdanje "Tenis - Olimpijska reprezentacija Srbije", u kojemu se nalaze markice s likovima: Ane Ivanović, Jelene Janković, Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića.
Tipsarević se nalazi na marki od 20 dinara, Jelena Janković i Nenad Zimonjić "vrijede" 30 dinara, Ana Ivanović 40, dok je vrijednost marke s likom Đokovića 46 dinara.

"Prvo želim reći da smo jako ponosne što smo dobile markicu, to je izuzetna čast. Nikada nisam pomislila da će mi se tako nešto dogoditi, posebno sada dok sam tako mlada. Ipak u razgovoru s Jelenom došle smo do zajedničkog zaključka da je došlo do nesporazuma u komunikaciji", izjavila je Ivanović diplomatski.
"Mi smo predstavljeni kao olimpijska momčad i tako trebamo biti i tretirani. Za sve bi trebala vrijediti ista valuta. Ne znam po kojem se kriteriju to vrednuje", oštro je reagirala Janković.
Markice u čast srpske teniske reprezentacije u nakladi od 30.000 primjeraka puštene su u prodaju početkom travnja, a Ivanović tvrdi da neće biti povučene iz prodaje, nego se nada da će ova neugodnost uskoro biti riješena.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
Vader je napisao:
Apsurdna svađa u srpskom tenisu: Tenisačice hoće jednako vrijedne poštanske markice
NAJBOLJE srpske tenisačice Ana Ivanović i Jelena Janković javno su se pobunile, jer su poštanske markice s njihovim likom jeftinije od istih Novaka Đokovića.
Pošta Srbije je nedavno objavila filatelističko izdanje "Tenis - Olimpijska reprezentacija Srbije", u kojemu se nalaze markice s likovima: Ane Ivanović, Jelene Janković, Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića.
Tipsarević se nalazi na marki od 20 dinara, Jelena Janković i Nenad Zimonjić "vrijede" 30 dinara, Ana Ivanović 40, dok je vrijednost marke s likom Đokovića 46 dinara.

"Prvo želim reći da smo jako ponosne što smo dobile markicu, to je izuzetna čast. Nikada nisam pomislila da će mi se tako nešto dogoditi, posebno sada dok sam tako mlada. Ipak u razgovoru s Jelenom došle smo do zajedničkog zaključka da je došlo do nesporazuma u komunikaciji", izjavila je Ivanović diplomatski.
"Mi smo predstavljeni kao olimpijska momčad i tako trebamo biti i tretirani. Za sve bi trebala vrijediti ista valuta. Ne znam po kojem se kriteriju to vrednuje", oštro je reagirala Janković.
Markice u čast srpske teniske reprezentacije u nakladi od 30.000 primjeraka puštene su u prodaju početkom travnja, a Ivanović tvrdi da neće biti povučene iz prodaje, nego se nada da će ova neugodnost uskoro biti riješena.

ajd u redu je to, sto nemaju svi iste vrijednosti, jer je to kao serija, ali kako to da je slucajno novak dobio najvecu vrijednost, a janko najmanju. ja bih tu stavio neki random fazon, pa kako kome zapadne, a ne ovako, cure misle da su manje vrijedne...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Evo i Janko krenuo stopama iskusnijih kolega srpskog tenisa, pa je predao mec pri rezultatu 6:4 4:2 za Gulbisa. Al su nam tenis uhvatile povrede ovih dana :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
predao je jos i troicki pri vodstvu almagra 6:2 0:0, zatim acasuso, pri vodstvu lopeza 5:2, ramirez hidalgo pri vodstvu gremelmayra 7:6 2:1, i minar pri vodstvu marka lopeza 3:1. klizavo izgleda u barceloni :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 17:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Janko je krenuo u sedmicu sa najboljim plasmanom u karijeri, 34. igrač svijeta! Još dva mjesta pa da bude nosilac na Grand Slamu i izbjegne favorite bar u prvom kolu, mada bi i kao 34. vjerovatno bio nosilac jer ne znam da se ikad desilo da su na nekom Grand Slamu bila "zdrava" prva 32 igrača, neko mora odustati!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 17:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Janko odustao :(
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=95531

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2008, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ljubicic ispao tako da Djokovic igra protiv belgijanca Darcisa :D

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Bik iz Majorke ispao od genijalnog Huana Karlosa Ferera, koji je vjerovatno odigrao meč karijere. Ovako dobar tenis nisam gledao još od kad je Nalbandijan mlatnuo Federera i Nadala u cugu. A Sportklub je odlučio da umre upravo u ključnim trenucima meča :cry:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 18:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Stvarno je bio vrhunski tenis. Ako se Ferero vrati, Roland Garros ce biti ludilo ove godine.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
495 poena manje, to to :) Ali i dalje Nadal uzima RG, ovo je zbog umora koji je dosao zbog bolesnog rasporeda, i jos mu nije to bilo dovoljno pa je morao igrati i dublove u Monte Carlu .. Znao sam da ce i ove godine negdje pasti na sljaci ali ocekivao sam da ce to opet biti Hamburg, kad ono :) Ali zato ce se sad odmoriti i sledece sedmice osvojiti Hamburg :)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nek osvoji, može za nijansu popraviti bodovni saldo jer ima finale od prošle godine ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Sondri je napisao:
Nek osvoji, može za nijansu popraviti bodovni saldo jer ima finale od prošle godine ;)
Koliko poena brani ovaj naš u Rimu?Može li se ta razlika sa Rafom svesti posle Rima na nekih 700 poena?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brani 125 a Federer 75. Ako bi Djokovic osvojio turnir prisao bi Nadalu na 300 poena :)

Federer 6,700
Nadal 5,430
Djokovic 4,625

Ovo je trenutno stanje, i sad treba dodati bodove koje ce osvojiti u Rimu

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Brani 125 a Federer 75. Ako bi Djokovic osvojio turnir prisao bi Nadalu na 300 poena :)

Federer 6,700
Nadal 5,430
Djokovic 4,625

Ovo je trenutno stanje, i sad treba dodati bodove koje ce osvojiti u Rimu
Ih to je pravo dobro,da se nakon Hamburga mjesta zamjene ,da Srbenda zajaše mjesto br 2

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2008, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pobjedi, ali poslije skoro 3 sata :> Sutra ce mu biti veoma tesko protiv veoma dobrog Almagra koji danas nije ni igrao zato sto mu je Gonzales predao mec ;>

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2008, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I henin je ispala od Safine, tako da i cure imaju vece sanse za osvajanje turnira

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2008, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
I henin je ispala od Safine, tako da i cure imaju vece sanse za osvajanje turnira
Valja ovo sve pohvatati,malo "Eurosport"malo "Sport Klub" :lol: ,tačno zavidim ovim našim komšijama,mirno gledaju i uživaju u tenisu a mene znojevi oblivaju :lol: :lol: :lol: ali to se nemože platiti :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2008, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

live je napisao:
Hertzog je napisao:
Valja ovo sve pohvatati,malo "Eurosport"malo "Sport Klub" :lol: ,tačno zavidim ovim našim komšijama,mirno gledaju i uživaju u tenisu a mene znojevi oblivaju :lol: :lol: :lol: ali to se nemože platiti :D

Za sve ostalo tu je Master Card :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Radek Štěpánek!!! Koji kralj :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]