Gospode bože, what a day! Jutros sam se probudila u 8, odspavala još malo do pola 9-9 i išla u policiju da dam otiske. No, ne lezi vraže, nije to tako lako... Uzela sam broj 104 te mi rekoše da se vratim oko 1. Kako je već bilo 10 sati, ja sam otišla na fax i tamo 3 sata farbala i obrađivala neki papir, umrljala se sva kao da sam krečko i vratila se u 1. No kad ono... Tek broj 42, aj vrati se u 4. Ja se vratim u 4 (u međuvremenu sam opet išla mijesiti na fax), ono na 80. Odem u agenciju za nekretnine da platimo kauciju za stan (drugarica koja ima moju mrežu nije čula tel, pa mi se javila sekretarica i skinula mi 29 centi + sam morala zvati druga na drugoj mreži još 38 centi mmm

). Tu smo bili počašćeni kavom i vodom, baš lijepo od njih. I još su se srdili što im dajemo sve u novčanicama od 50€... Jedva smo i to skupili. Drugu bankomat izbacio samo 250 i mi smo morali dodat još po 40€ za njega... To su mi bile pare za poklon za rođ... Mislim ne moj, nego mog momka... Sad moram čekat da mi vrati... Kakav smor... I tako nakon sat vremena kafendisanja, ja se ponovo vratim u policiju - treća sreća... I tu sam čekala još sat vremena na faking otiske... Napokon sam i to završila... Sad na permesso moram čekat još 3 mjeseca. Isteći će dok ga dobijem... KAo da ću biti ovdje za 3 mjeseca.. Već je upeklo, jedva čekam vidjet more.... Koje su budale turisti što dolaze u ovo vrijeme u Italiju.... 'Oće sunčanicu? Ja sam je danas vjerovatno dobila... I mišićavo dupe isto jer sam cijeli dan vamo-tamo na biciklu... O bože, kakav dan...
Da napomenem da sam i večeras puna posla za sutra za fax... Bar je profesorica zadovoljna prethodnim radom.. Inače bih se ubila... Al totalno... J*bene obaveze.... Kako bih sad pojela kinder čokoladu da imam.... Šmrcccc