banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 1223  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 26 Apr 2008, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jel zna neko koji je razlog predaje meca. Ovom Pedereru svako malo predaju meceve :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vidio da ne moze pobjediti i predao .. beze ... :> Nema on snage/kondicije za sljaku, mora jos puno raditi na tome da bi mogao uraditi nesto na sljaci vs najboljih

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
zerocool je napisao:
Vidio da ne moze pobjediti i predao .. beze

Nisam gledao ali čitam upravo ovakve komentare na B92. Ako je to tačno onda mu je to totalno bezveze. Bar je tenis sport gdje se sve može preokrenuti i gdje ništa nije gotovo do poslednjeg poena.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
A ne znam baš, ako nisi u kondiciji, te ako je neko baš superioran..Nemaš ti tu šta tražiti..

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mah, nije on mogao pobjediti.. vidjelo se da ce izgubiti, ali nije u tome problem, ebo jedan poraz, nije mu ni prvi a ni zadnji, ali mora nauciti gubiti, kako Nadal ne preda mec kad ga nego gazi 6:1 5:1 nego fino odigra do kraja, pa cak i uzme gem na svoj servis umjesto da se samo preda i da izgubi 6:1 6:1 on drugi set izgubi 6:2 .. nema tu neke razlike kod rezultata, ali je primio poraz ko covjek, izgubio i cestitao protivniku na pobjedi.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

BlackHand je napisao:
ako nisi u kondiciji, te ako je neko baš superioran..Nemaš ti tu šta tražiti..

To nije nikakvo opravdanje za predaju. Time samo sebi obara reputaciju, i to drastično, evo pada mu i kod Srba (pročitaj komentare na B92), što me ne čudi, jer na šta bi ličilo da svi predaju meč kada vide da će izgubiti. Ne znam da li postoje neka pravila i kazne ako neko preda bez valjanog fizičkog razloga, ako ne postoje trebalo bi da postoje.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni je skočio u očima.. ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Postoje kazne u tim situacijama, kombinacija novcane kazne i ponekad oduzimanja bodova, kada se preda mec bez
opravdanih i dokazanih medicinskih razloga.
To je pravilo cak i na futuresima, satelitima i challengerima..

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 18:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
2:0 za Srbiju lagano! Jovanović je danas donijela bod koji je riješio sve dileme na samom startu!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 19:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
uz svo postovanje rezultat koje su napravili do sada svi nasi igraci nikako ne mogu da ne prokomentarisem vrlo ceste predaje istih, ovo se pogotovo odnosi na jelenu jankovic a ni djokovicu ovo nije prvi put. Do pocetka meca je sve o.k. a onda kada ih krenu gaziti odjednom imaju temperaturu, hemeroide i slicne probleme ... kao sto neko ranije napisa, stisni muda odigraj do kraja pa izgubi 6-1 6-1 jedan poraz manje vise ... a pogotovo ako je od najboljeg svih vremena ... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 19:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Astor, pa nije izgubio od Samprasa:)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 19:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A Jelena se žali na bolove, ali nikad ne predaje! Samo Nole redovno odustaje, mada nije ni on dugo, do danas!

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2008, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iskreno da ti kažem, mene više iritira Jelena.. Sjećam se prošle ili pretprošle godine, nakon svakog poraza obavezno drži konferenciju na kojoj je igrala sa "velikim bolovima".. Sjećam se da je jednom i Mauresmo to prokomentarisala..

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2008, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hrvatska-Srbija 0:3
Cestitke curama na lakom prolazu dalje. Ana u prvom setu malo teze igrala, ali je zato drugi ekspresno zavrsen.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2008, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
BlackHand je napisao:
Iskreno da ti kažem, mene više iritira Jelena.. Sjećam se prošle ili pretprošle godine, nakon svakog poraza obavezno drži konferenciju na kojoj je igrala sa "velikim bolovima".. Sjećam se da je jednom i Mauresmo to prokomentarisala..

upravo na to mislim ... meni je najupecatljivije bilo prosle godine na jednom turniru kada je najavljivala kako je u zivotnoj formi, onda ju je neka oderala, i odjednom je jeca bila bolesna 10 dana prije pocetka turnira i nije mogla da da maksimum , ha ha ha

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2008, 15:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi, to su žene!!! Bolesne su svaki mjesec po 7 dana, garantovano, a gdje su ostali sitni virusi, istegnuća,...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2008, 15:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bik nije normalan!!! 4:0 vodio Federer u drugom setu i vrati se i dobije 2:0, po setovima 7:5 7:5!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2008, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ljudi, to su žene!!! Bolesne su svaki mjesec po 7 dana, garantovano, a gdje su ostali sitni virusi, istegnuća,...

Da, ali Jelena Janković nije jedina žena u svijetu tenisa. Ne sjećam se da sam nekad pročitao da je Ana nakon poraza izjavljivala kako je povrijeđena, kako joj je teško, itd, itd.. Ne znam, možda je jednostavno Jelena meni mrska, ali mi te njene stalne "povrijede nakon poraza" idu na živce..

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2008, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sve Đokovićeve predaje...
„Hronične povrede muče Đokovića”, „Najveća nada tenisa sve češće predaje”, „Šta se događa sa Novakom Đokovićem”, samo su neki od naslova svetskih medija, koji su koliko o meču Nadal - Federer, pisali i o povlačenju našeg najboljeg tenisera u polufinalu Mastersa u Monte Karlu. Đoković je predao Federeru i bio izviždan od strane navijača u Monaku, iako je Srbin bio vidno iscrpljen u poslednjih nekoliko poena meča. „Moram da mislim na Rolan Garos. Imaću nedelju dana slobodno pre Mastersa u Rimu i nadam se da ću posle toga biti spreman za Frenč Open”, izjavio je Đoković posle povlačenja u trenutku kada je Švajcarac vodio sa 1:0 u setovima i 3:2 u drugom, uz brejk prednosti.

„Nisam se dobro osećao prethodna tri dana. Budio sam se sa bolovima u grlu. Mislio sam da nije ništa strašno, ali sam tokom meča osetio da nemam energije. Između svakog poena bilo mi je potrebno više vremena da dođem do daha. Nisam hteo da rizikujem”, dodao je Đoković.
To je naljutilo Rodžera Federera, koji nije ništa rekao Đokoviću u trenutku kada mu je Srbin prišao i pružio ruku. Novak je u nekoliko rečenica objasnio Švajcarcu o čemu se radi, ali je ovaj samo skrenuo pogled.

„Čudno je to što se događa”, rekao je Federer, koji je prvi turnir u 2008. godini osvojio predajom Nikolaja Davidenka u finalu Eštorila.
„Neobično je da ima toliko prekida. Ja nikad nisam imao toliko predaja u karijeri. Pogotovo me čudi kada to urade vrhunski igrači kao što su Novak i Nikolaj”.

Federer je dodao:

„Nisam osećao da je bolestan po njegovoj igri. Slično je bilo i sa Davidenkom. Dok nije predao, nisam znao da mu bilo šta fali”, rekao je prvi tensier sveta, koji je kritikovao Novaka zbog čestih medicinskih tajm-auta i na samom početku karijere.
Novak je tada imao problema sa disanjem, koji su otklonjeni operacijom nosa u Milanu. Ipak, to nije bio kraj problemima.

„Doktori ne znaju šta mi je”, slegao je ramenima Đoković.

Od Rolan Garosa 2005. godine, kada je predao meč Giljermu Koriji u drugom kolu, Đoković je odustao još nekoliko puta: u Dejvis kup meču protiv Davidenka u Moskvi (iscrpljenost), na Vimbldonu prošle sezone protiv Nadala u polufinalu (leđa), u Umagu 2006. godine protiv Švajcarca Vavrinke, iste godine na Rolan Garosu u polufinalu, protiv Nadala (leđa).

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2008, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Srpska teniserka Jelena Dokić, koja nastupa pod zastavom Australije, uspešno je prošla kvalifikacije za WTA turnir koji se u Fesu u Maroku igra za nagradni fond od 145.000 dolara.

U poslednjem kolu kvalifikacija Dokićeva je pobedila 208. teniserku sveta Johanu Larson iz Švedske rezultatom 1:6, 6:2, 6:3, a naknadno će biti saopšteno ko će joj biti protivnica u prvom kolu.
Jelena Dokić, nekada četvrta igračica sveta, pokušaće na ovom turniru da napravi prvi korak na povratku u vrhunski tenis, a zanimljivo je da je selektor ženske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš u nedelju nagovestio mogućnost da ona zaigra za naš nacionalni tim u Fed kupu.
Dokićeva je pre tačno deset godina postala profesionalni igrač tenisa, a u karijeri je osvojila pet turnira.
Do svoje najbolje pozicije na WTA listi (4.) došla je avgusta 2002. godine.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24442 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 1223  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]