banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 16 Apr 2008, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
rendzer je napisao:
Provjera iskorištenosti bonusa

Postpaid korisnicima je omogućena trenutna provjera stanja iskorištenosti bonusa koji su uračunati u pretplatu na tarifama Start, Smart, L, XL, XXL.

Slanjem SMS poruke sa ključnom riječi Bonus na broj 065 1110 korisnik će dobiti obavještenje o iskorištenosti bonusa putem SMS poruke.

meni ova usluga ne radi, vjerovatno nisu sve nariktali kako treba, dobro je da su uveli ovu opciju. btw na prepaidu su najavili neke nove telefone da ce biti uskoro

Meni radi, extra stvar.. Koja je cijena ove poruke?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
pa valjda 9pf kao i ona za provjeru stanja..

uh jbt imam samo bonus za fiksne bih i malo za poruke...

ma problem je sto i dalje ne mogu da dobijem tacan odgovor oko prenosenja bonusa (pisao sam i na mtel forumu) kad npr iz marta prenesem 20 poruka a upril i kad pocnem da saljem poruke da li mi se orvo trose 20 prenesenih poruka ili 100 poruka namjenjenih za april pa tek one iz marta (jasno mi je da onih 20 ne mogu prenijeti u maj).

u SZK kazu svaki put drugacije, cak su mi jednom rekli i da je prenesi bonus usluga promotivna koja traje jedan mjesec :)

ako se prvo trosi tekuci bonus pa onda preneseni onda je usluga GLUPA jer to znaci ako je jedan mjesec koristimo onda drugi mjesec necemo moci?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovako... Da ti deda pojasni, kako sam ja to razumio, a razumio sam kako valja i slažem se s tom logikom. Ti prvo trošiš bonus, besplatne poruke za ovaj mjesec,..znači ovih 200 poruka koje imaš, a onda one koje prenosiš iz prethodnog mjeseca, npr. nekih 20 poruka. U naredni mjesec ti se prenose samo poruke iz bonusa koje nisi potrošio..znači potrošio si 195, prenosiš samo 5, onih 5 se briše... E, tako za sve ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mislis a onih 20 ti se brise?

zar nije logicnije da se trosi sto se prenese prvo da ne propade. jer kazem ako po sadasnjem stanju koristim ovu uslugu u aprilu (prenesem iz marta nesto) i onda forsiram aprilski bonus da bi stigao da trosim preneseni iz marta, to na kraju znaci sljedece DA AKO SE ODLUCIMO DA KORISTIMO OVU USLUGU DA SE TO NE MOZE RADITI SVAKOG MJESECA VEC SVAKOG DRUGOG MJESECA.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije logično jer bi na taj način uvijek prenosio... Ako ćeš prvo trošiti preneseno (pod pretpostavkom da ne trošiš bonus), bonus iz pretplate će ti se uvijek gomilati, što je protivno interesu operatera.. Dobro je i ovako, šta ima veze? ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa ja i govorim o kontinuiranom prenosenju bonusa. to je za mene usluga kad se vec tako zove. a ovako ispade da se moze koristiti svaki drugi mjesec. ali sto kazes nek su i ovo uveli. ma presao sam na post paid 24 marta i slabije saljem poruke imam 80 prenesenih, a ovaj sam mjesec poslao 40ak. propasce mi masa, jedino da svima vaskrs cestitam :)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2008, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
rendzer je napisao:
mislis a onih 20 ti se brise?
zar nije logicnije da se trosi sto se prenese prvo da ne propade.

logicno za koga, tebe ili telekom :) :)

blackhand je to bas fino objasnio.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2008, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
SRAMOTA cuj naplacuju provjeru stanja na racunu postpaid korisnicima,a jest i gule ljude. Pa to je na BH Mobile besplatno oduvijek bilo kao i slanje mjesecnog izvjestaja mailom s listingom.Boze sacuvaj sta ovi nasi sve nece naplacivati.Daleko bolja je pretplata bhm jer je fleksibilnija u pretplatu ulazi i roaming i gprs i sve zivo evo sad im ulazi i gprs post paid tarifni modeli.Sto se tice prenosa racuna i to su vidjeli od bht, a i tamo ne mozes beskonacno prenositi neutroseni iznos vec svaki drugi.btw nije reklama vec info bht uskoro otvara u BL vec imaju poslovni prostor tamo u jevrejskoj tacnije zgrada poslovni centar Vidovic-odlicna lokacija.sad ce nam konkurencija u bl biti potpuna.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2008, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nikad ne bih koristio bhmobile. Tako je zaostao... Džaba promovišeš. Prije bih bio na Eronetu.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2008, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne bih bas rekao da je tako,bas je Eronet u zadnje vrijeme posustao.BH Telecom zaostao u cemu, imaju mcommerce imaju mobilni mail,HOT SPOT tj.WLAN,DATA pakete sve to nema Eronet, da ne promovisem dalje...evo pripremaju se za skoro uvodjenje 3g citat iz biznis.ba

BH TELECOM IZABRAO "NOKIA SIEMENS NETWORKS" ZA UGRADNJU OPTIČKE MREŽE
Monday, 14.04.2008.
BH Telecom će korisiti fleksibilnu optičku platformu sa visokom kapacitetom "Nokia Siemens Networks-a" kako bi učvrstio svoju vodeću pozociju na tržištu i proširila svoje usluge korisnicima, saopštila je danas ova ...

... finska kompanija.
"Mi aktivno radimo na širenju i jačanju naših rješenja za tržište u BiH. Pouzdana mreža sa visokim kapacitetom od firme koja razumije važnost brzog razvoja predstavlja temelj na našem putu da pružimo kapacitete za UMTS i VoIP tehnologiju u skoroj budućnosti", izjavio je generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović.

Pa sad ne znam da li stoji ta tvoja konstatacija, znam da je eronet lose potkovan s dobrim kadrovima(s tehnicke strane,bht ne).Sad svako ima svoj izbor i nemam namjeru da uticem na nekoga,jer nekome je bitna cijena,nekome usluga nekome nesto trece...

Vrh

Tema posta: Friend 100%
PostPoslato: 16 Maj 2008, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Od 15.05. u m:tel ponudi je novi prepaid paket - "Friend 100%"!

Kupovinom ovog paketa, korisnik dobija prepaid broj i početnih 10 KM na računu.
Pored toga, m:tel Vam poklanja 100 besplatnih SMS poruka i 100 besplatnih minuta razgovora u m:tel mreži sljedećih 10 mjeseci, odnosno, po 10 besplatnih SMS poruka i 10 besplatnih minuta razgovora mjesečno.
Uslov za korišćenje ove pogodnosti je redovno dopunjavanje m:tel friend računa.

Ponuda vrijedi do isteka zaliha!

Sta mislite vrijedi li uzeti ovo?
Ja imam jos uvijek onaj paket sto se prodavao za 8 Mart " Halo ljubavi", mislio sam da te brojeve pogasim a uzmem ovu sad akciju...

Vrh

Tema posta: Re: Friend 100%
PostPoslato: 16 Maj 2008, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vrijedi za nove korisnike a ti ako imas broj i kontas uzeti to je bezze da se zezas sa 2 kartice i prebacujes ili nosas dva fona pokraj radi tog bonusa ma bezzee. A to je i namjenjeno novim korisnicima, a ne postojecim

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bez ljutnje ali ima tema mtel vijesti gdje se sve ovjavljuje, ne moramo za svako novu temu otvarati

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 09:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Ok,ali tacno glupost,zasto ne uvedu tako nesto za stare korisnike!
imate forum i na mtel-sajtu...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

taj forum se cenzurise i nije slobodan jednostavno kad spomenes nesto sto im ne odgovara nece staviti i to je to.pogotovo ako kazes da nesto vec ima konkurencija.tako nije na bht forumu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma gdje se cenzurise. pa liberalniji je nego ovaj forum (ne mislim nista lose sa ovom konstatacijom).

problem je sto se postovi ne objalvljuju odmah nego naknadno pa se gubi dinamičnost.
otidji tamo i vidi kakve se gluposto ljudi pisu, zapitkuju o oni to pustaju, sve bi ja to po kratkom postupku...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bio sam ranije dok je mobis forum bio i znam na licnom primjeru da mi admin nije odobravao postove sad je mozda drugacije.Sama cinjenica da ti postovi prolaze proceduru i ne idu odmah dovoljno govori da se filtriraju i ostavljaju samo podobni-ponekad ubace malo i ostrije postove bas zbog toga da neko ne bi rekao da je cenzura.Nerijetko ces naici na postove u kojem se ljudi zale sto nije nesto objavio.
Pa i ovaj forum ima dosta cenzure, bar je tako ranije bilo gluposti sa zakljucavanjem tema i sl.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Što jeste - jeste, stvarno dosta cenzurišu forum i rijetko kad objavljuju stvarne kritike.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa vala kad vidim tamo teme mtel halo ton ili onu sa prikrivanjem broja kao da nista cenzurisu, glupi komentari prolaze samo tako jos i kritikuju.
a i kag god neko postavi da ima problem sa telefonom koji je uzeo preko expresA i to se objavljuje i daje odgovor. bolje je nego prije ali ostaje i dalje problem cekanja da se objavi odgovor :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Nova usluga na m:tel-u ''SLUSAM TE''....

Detaljnije na sajtu: http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-La ... ?TabID=655

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]