banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Apr 2008, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Njegovane ruke, nokti, koza na rukama, ...
Stisak ruke, obavezno.
Ne volim kada mi neko mlitavo stisne saku, kao da mi pruza mrtvu ribu.
Mada ima i likova koji ti prilikom rukovanja obavezno daju do znanja kako idu u teretanu.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Normalno..da se odma' zna ko traktor vozi, a ko vratnice otvara..

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 08:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Acrobatico je napisao:
Njegovane ruke, nokti, koza na rukama, ...
Stisak ruke, obavezno.
Ne volim kada mi neko mlitavo stisne saku, kao da mi pruza mrtvu ribu.
Mada ima i likova koji ti prilikom rukovanja obavezno daju do znanja kako idu u teretanu.

Aha da znam..lakiram nokte redovno..majke mi :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hmmmm ...
Mozda koristis onaj lijepi crveni lak za nokte? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 10:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ima i onih koji imaju stisak, a da ne moraju ici u teretanu :P

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Stisak ruke odaje karakter :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 10:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:

tako kazu, a poslije kukaju kako ih boli ruka :wink:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
ajkula je napisao:

tako kazu, a poslije kukaju kako ih boli ruka :wink:

Postoji razlika izmedju cvrstog stiska i onog koji ti lomi kosti.. Od tih drugih bjezim glavom bez obzira :roll: Kao i od "mrtvih riba"

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
E da, stisak ruke! Ili kad se neko pozdravlja kao da mu je ruka od plastike, nekao kruto...fuj... Pozdravi se normalno, uhvati i stisni posteno! :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
MonaLisa je napisao:
E da, stisak ruke! Ili kad se neko pozdravlja kao da mu je ruka od plastike, nekao kruto...fuj... Pozdravi se normalno, uhvati i stisni posteno! :lol:

S naglaskom na ovo predzadnje i zadnje :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 15:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Pozdravi se normalno, uhvati i stisni posteno! :lol:

govoris samo o ruci ili...? :P

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O ovom ja govorim..ne može se ostaviti "normalan" komentar u vezi sa temom da ga na narednih 2-3 strane ne slijede neki napaljenički komentari.. I onda krenu pozivanja na slobodu izražavanja i sl. preseravanja..

Alo.. Pravilnik?!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
O ovom ja govorim..ne može se ostaviti "normalan" komentar u vezi sa temom da ga na narednih 2-3 strane ne slijede neki napaljenički komentari.. I onda krenu pozivanja na slobodu izražavanja i sl. preseravanja..

Alo.. Pravilnik?!

Jbt i tebe uhvatila moderatorska groznica :roll: Prije si bio mnogo opusteniji i normalniji.. Pusti ljude da pisu.. Sve dok nema provokacija, pljuvanja, vrijedjanja.. Sta te briga ko sta pise?? Opusteno bolan :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:

Alo.. Pravilnik?!

jawohl herr commandant

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Jbt i tebe uhvatila moderatorska groznica :roll: Prije si bio mnogo opusteniji i normalniji.. Pusti ljude da pisu.. Sve dok nema provokacija, pljuvanja, vrijedjanja.. Sta te briga ko sta pise?? Opusteno bolan :wink:

Pazi.. ok je zezati se, šaliti, ali ima podforum Humor je li tako? Mada, ja ni na humoru ne bih tolerisao vulgarnosti koje piše XIX century.. Ovo je svojevremeno dobrim dijelom bio obrazovni forum, mislim ozbiljno kad ovo pišem.. Ljudi su pitali šta ih interesuje i od starijih i iskusnijih su dobijali odgovor. Sad čim neko sastavi smislen i ozbiljan post, kreću salve prozivki, spdnje i ne znam ni ja čega još.. Svaki drugi komentar ima u sebi neki napaljenički prizvuk.. Ja zaista dajem dosta lufta svima, ipak je sve to zezancija, ali mi strašno smeta što na doslvno svakoj temi u poslijednjih mjesec dana nakon prvih nekoliko postova kreće onaj chat u nedogled i bukvalno mi treba tri sata da nađem dva posta koja se odnose na temu.. Imajte i vi ljudi malo obzira.. Je li ostavljena tema "Kome šaljete poljubac?", upravo da posluži toj svrsi.. Malo ? Treba li još jedna? Evo.. neka i ova bude takva, ali dajte da se na ostalim temama vodi diskusija o temi takvoj kakva jeste, nikog ne zanimaju privatne prozivke 4-5 forumaša..

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 15:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

apsolutno si u pravu i, bar sto se mene tice, gledacu da se pridrzavam pravila

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Citiraj:
Pazi.. ok je zezati se, šaliti, ali ima podforum Humor je li tako? Mada, ja ni na humoru ne bi tolerisao vulgarnosti koje piše XIX century.. Ovo je svojevremeno dobrim dijelo bio obrazovni forum, mislim ozbiljno kad ovo pišem.. Ljudi su pitali šta ih interesuje i od starijih i iskusnijih su dobijali odgovor. Sad čim neko sastavi smislen i ozbiljan post, kreću salve prozivki, spdnje i ne znam ni ja čega još.. Svaki drugi komentar ima u sebi neki napaljenički prizvuk.. Ja zaista dajem dosta lufta svima, ipak je sve to zezancija, ali mi strašno smeta što na doslvno svakoj temi u poslijednjih mjesec dana nakon prvih nekoliko postova kreće onaj chat u nedogled i bukvalno mi treba tri sada da nađem dva posta koja se odnose na temu.. Imajte i vi ljudi malo obzira.. Je li ostavljena tema "Kome šaljete poljubac?", upravo da posluži toj svrsi.. Malo ? Treba li još jedna? Evo.. neka i ova bude takva, ali dajte da se na ostalim temama vodi diskusija o temi takvoj kakva jeste, nikog ne zanimaju privatne prozivke 4-5 forumaša..

Sefe, ja se samo zaklanjam masom! Ali dobro, ipak si u pravu. Samo, ne mozes ocekivati da ljudi o necemu razgovaraju a da se malo ne nasale na racun toga. Lose je kad se stranice i stranice ispisuju glupostima, ali po koji post na racun sale nikome nije smetao. Samo, i ja mislim da se cesto zna pretjerati.

E, al nemojte sad vise u off topic molim vas! Ovo nema veze s temom.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand ...

Zaista si u pravu ... mnoge su se teme pretvorile u onaj najprizemniji chat ...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
BlackHand, u pravu si.. ja zaista znam pretjerati.. 8) :P :evil3:

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2008, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
u zadnje vrijeme (osim vec navedenog na prethodnim stranicama)prvo sto primjecujem na ribama je kakav auto imaju a to iz razloga sto je nevjerovatan kontrast ugl.sto bolji auto vozi izgleda mi "laksa" ima i smorova sto misle da su "neke" npr.neka ispod prosijecna plavusa u novom bijelom x5....cudna je banjaluka,sve kontra....

i da ,nisam materijalista...ja to onako.. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]