banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 15:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2008, 00:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Ne znam sta je vise sa tim izlizanim copy-paste pesmama koje predstavljaju ove prostore. I zasto uvek idu pesme i izvodjaci koji ni ovde ne vrede 5 para, a kamoli u inostranstvu.

Eto, kako lepo Finci to opet uradise, metal zemlja, j*** im se za ostatak svemira, salju ono najbolje sto imaju, i to je to. A ovde sve bezlicno, bedno, kao da na tolikom prostoru ne postoji neko mladji, perspektivniji, sa svezijim idejama... Devojka super peva, ali pogresnu pesmu.

A Finci, evo sta ce udariti Beograd na takmicenju, totalni respect 8)

http://www.youtube.com/watch?v=CLI4pl8YU9Y

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
ApeiroN je napisao:
Ne znam sta je vise sa tim izlizanim copy-paste pesmama koje predstavljaju ove prostore. I zasto uvek idu pesme i izvodjaci koji ni ovde ne vrede 5 para, a kamoli u inostranstvu.

Eto, kako lepo Finci to opet uradise, metal zemlja, j*** im se za ostatak svemira, salju ono najbolje sto imaju, i to je to. A ovde sve bezlicno, bedno, kao da na tolikom prostoru ne postoji neko mladji, perspektivniji, sa svezijim idejama... Devojka super peva, ali pogresnu pesmu.

Proslo im jednom pa misle da ce ponovo... No chance!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Ah...bar ce Finska ovaj put biti bez maski 8)
Srbijanska pjesma...sta ja znam...Cura dobro pjeva, ali pjesma mi nije nesto... :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 19:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Feb 2008, 21:24
ima ona "narodna"

isto sranje, drugo pakovanje

samo sto sad pjeva zensko

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
ramms+ein je napisao:
Ovde se, cini mi se, svake godine komentarise o predstavniku Srbije na Eurosong-u, pa, kako sam video u temi "Eurosong2008", daju se malo pogresne informacije... Ne, Srbiju ne predstavlja Laka na Eurosongu, vec Jelena Tomasevic pesmom Oro. :evil3: Posto nas 2005 nije prestavljala (zbog CG :evil: ), iako je pobedila, nadam se da ce ove godine pokazati Evropi ono sto tada nije... Pesma je balada, meni se iskreno svidja, nadam se i vama :wink: ...
Pesmu mozete skinuti na http://www.sanjalica.com/download/index ... ew&id=7459 ali pre toga morate glasati klikom na TOP 100 SITES, ispod linka za download, pa tek nakon glasanja idite na DOWNLOAD, i onda na FREE, pa ukucate ona slova sa slike, i konacno downloadujete :D .

aj ti meni reci odakle si ti izvukao da smo mi rekli da laka predstavlja srbiju. tamo pise da je bosanski predstavnik i da se sa pjesmom predstavio na beoviziji, a ne da je srbijanski predstavnik...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 02:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
MonaLisa je napisao:
Proslo im jednom pa misle da ce ponovo... No chance!

A zasto mislis da im je proslo jednom? Slucajnost? Ili mozda to sto za razliku od vecine izvodjaca na Evroviziji, hard rock i metal ima svoju publiku sirom Evrope...

Ne moraju ni da pobede, nije u tome stvar. Vec u tome da je gitarski zvuk zastupljen na festivalu.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
ApeiroN je napisao:

Ne mogu sad da poslušam pjesmu, ali je super kad neko razbije monotoniju Evrovizije. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]