banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 20:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2008, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Species 8472 je napisao:

zar ne moze imati oboje , kazem da je to tvoje iskustvo, samo, nije bas da ne postoje takvi koji imaju oboje recimo, sta god bilo tvoje vidjenje ljepote i duhovnog tj. intelekta kako ti si napisala, mozda nema po tvojim nekim standardima ili whatever...pa eto ima i toga sto kazes da cesto to 2 ne budu zajedno al opet ja... :lol:

Naravno, objektivnost i emocije tesko idu zajedno.

Ali desilo mi se da na forumima diskutujem s nekim ko je inteligentan i ima svijest i znanje o stvarima, a kada mi ta osoba posalje fotografiju ( posto vi to jedva docekate :lol: ) vidim lik koji bih u stvarnosti vjerovatno odmah eliminisala na osnovu fizickog izgleda. Super mi je to sto na forumima razmjenjujes misli sa sirokim krugom osoba, za sto u svakodnevnom zivotu nemam ni volje ni vremena ( samo kazem: 'whatever' :lol: ).

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Japanese_rose je napisao:
Species 8472 je napisao:

zar ne moze imati oboje , kazem da je to tvoje iskustvo, samo, nije bas da ne postoje takvi koji imaju oboje recimo, sta god bilo tvoje vidjenje ljepote i duhovnog tj. intelekta kako ti si napisala, mozda nema po tvojim nekim standardima ili whatever...pa eto ima i toga sto kazes da cesto to 2 ne budu zajedno al opet ja... :lol:

Ali desilo mi se da na forumima diskutujem s nekim ko je inteligentan i ima svijest i znanje o stvarima, a kada mi ta osoba posalje fotografiju ( posto vi to jedva docekate :lol: ) vidim lik koji bih u stvarnosti vjerovatno odmah eliminisala na osnovu fizickog izgleda. Super mi je to sto na forumima razmjenjujes misli sa sirokim krugom osoba, za sto u svakodnevnom zivotu nemam ni volje ni vremena ( samo kazem: 'whatever' :lol: ).

Hm...mozes li ovo malo bolje objasniti? Zasto bi na osnovu fizickog izgleda to zakljucila? Kako po tebi izgledaju inteligentni ljudi a kako ovi drugi?

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Hm...mozes li ovo malo bolje objasniti? Zasto bi na osnovu fizickog izgleda to zakljucila? Kako po tebi izgledaju inteligentni ljudi a kako ovi drugi?

Tesko je to objasniti, recimo da se iznenadim kad vidim da neko ko je zanimljiv, ne izgleda zanimljivo. Nista strasno.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 10:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Faca,sise,guzica....jebiga moram biti iskren i reci to kad je to cista istina....i mislim da je to tako kod svakog muskarca!!!heheh 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
prvo vidim sise, kukove i lice. akarakter: bitnoi mi je da je osoba zrela vesela, pametna samosvjesna, nije previse ponosna niti je previse povucena, mora biti sposobna da se bori za sebe ali i da pomogne drugima ako njoj to ne steti, da zna svoje prednosti i mane i zna sta zeli i kako da dodje do toga
MonaLisa je napisao:
Ovo pitanje se odnosi na:
1.fizicki izgled;
2.karakter (sta volite kod osobe).
Da li vam je jako bitan prvi utisak ili to lako promijenite?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
uz ono sto sam vec naveo moram priznati da ,kako starim,stadardi su sve nizi a i trazim neku jeftinocu u pogledu,nedami se bezveze naglabati o visokoumnim stvarima a zajedno imamo inteligencije ko portir u incelu :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

'Jeftinocu u pogledu...' Ti si moj idol. :lol: :lol: :lol:

Ne svidja mi se kad muskarca krasi 'ponos' i tvrdoglavost.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
'Jeftinocu u pogledu...' Ti si moj idol. :lol: :lol: :lol:

Ne svidja mi se kad muskarca krasi 'ponos' i tvrdoglavost.

evo nas ponovo na ovoj temi, najdraza mi u zadnje vrijeme, najvise cenzurisanih postova i eto da se slozim sa ovim, isto to kod djevojaka naravno, samo sto to bas se ne primjecuje PRVO na osobi ali tvrdoglave djevojke koje moras ubjedjivati ili koje se drze necega i ne pustaju to da ih mucis na spravama spanske inkvizicije, ali su mi cesto zanimljive djevojke koje imaju neki poseban izgled, lice, facijalnu ekspresiju,dozivljaj haha ne moraju biti super lijepe ali slatke na neki nacin...sa malom tendencijom da me nesto sad privlace mracnije djevojke, dark side, crna kosa i slatko lice hehee ako postoji to i da je opustena, pomalo ironicna moze, da ima(la) sve petice u skoli :lol: ... and so on and so on....till the end of times...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
(ne)pravilne crte lica... :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Pa ne znam.. kod djevojke prvo primjetim font kojim piše, to mi najviše bode oči. Ako piše CAPSom, odmah je otpisujem.. Nadalje, gledam kako se služi interpunkcijskim znacima, one što ne stavljaju tačku dobijaju nula bambija, one kojima nedostaje zarez ili dva ostaju u trci..
Poslije toga mi je bitna količina bolda i italica pri pisanju, one sa boldom mi djeluju previše napadne, agresivne, da ne kažem vulgarne, dok ove sa italicom su nekako izazovne, zavodljive..

Na kraju mi je bitan postcount..Logično je da su one sa većim brojem postova bolje u krevetu, i obratno.

Ako ima sve navedeno.. sexiest woman alive!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Species 8472 je napisao:
da me nesto sad privlace mracnije djevojke, dark side, crna kosa i slatko lice hehee ako postoji to i da je opustena, pomalo ironicna moze, da ima(la) sve petice u skoli

ispada da sam ja devojka za tebe :lol:

Citiraj:
ima(la) sve petice u skoli

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
nerevar je napisao:
Species 8472 je napisao:
da me nesto sad privlace mracnije djevojke, dark side, crna kosa i slatko lice hehee ako postoji to i da je opustena, pomalo ironicna moze, da ima(la) sve petice u skoli

Citiraj:

Slika

ako imas sve petice u skoli, ali nemas crnu kosu hehe ajd dobro to nije bitno posto imas slatko lice i slatko pricas...hajde sad na promjenu pola cekam

a za petice stoji ima(LA) i sa 18 se ide u skolu hajde

pedobear approved!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Species 8472 je napisao:
nerevar je napisao:
Species 8472 je napisao:

Citiraj:

Slika

ako imas sve petice u skoli, ali nemas crnu kosu hehe ajd dobro to nije bitno posto imas slatko lice i slatko pricas...hajde sad na promjenu pola cekam

a za petice stoji ima(LA) i sa 18 se ide u skolu hajde

pedobear approved!

Drago mi je sto je ova tema pomogla u spajanju dvije osobe! :D :lol:

BlackHand je napisao:
Pa ne znam.. kod djevojke prvo primjetim font kojim piše, to mi najviše bode oči. Ako piše CAPSom, odmah je otpisujem.. Nadalje, gledam kako se služi interpunkcijskim znacima, one što ne stavljaju tačku dobijaju nula bambija, one kojima nedostaje zarez ili dva ostaju u trci..
Poslije toga mi je bitna količina bolda i italica pri pisanju, one sa boldom mi djeluju previše napadne, agresivne, da ne kažem vulgarne, dok ove sa italicom su nekako izazovne, zavodljive..

Na kraju mi je bitan postcount..Logično je da su one sa većim brojem postova bolje u krevetu, i obratno.

Ako ima sve navedeno.. sexiest woman alive!

Svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
MonaLisa je napisao:
Drago mi je sto je ova tema pomogla u spajanju dvije osobe!

koje dve osobe? samo u mojoj glavi ih ima šesnaest :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka

Alter ego... Obincno ljudi imaju 1 do 5, ali ti si ipak u svemu fenomen!

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ne slažem se s JApanese_Rose po pitanju odnosa ljepota-inteligencija. Znam dosta lijepih momaka koji su baš inteligentni.
A po forumima ima svega i svačega, od geekova, do normalnih ljudi koji čitaju forum uz jutarnju kavu ili na faxu.... Tako da...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka

EiLeen je napisao:
Ne slažem se s JApanese_Rose po pitanju odnosa ljepota-inteligencija. Znam dosta lijepih momaka koji su baš inteligentni.
A po forumima ima svega i svačega, od geekova, do normalnih ljudi koji čitaju forum uz jutarnju kavu ili na faxu.... Tako da...

Tacno, tako je!

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33

welcome to the club!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 16:23 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2008, 16:05
eh..prvo sto se tice fizickog..gledam guzu.. ( muskarci)
pa onda lice, zube,usta,oci..
a onda cijelo tijelo.. :)

i gledam karakter osobe...
i naravno, mora imati ono nesto..

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Gledaš prvo guzu? Ono.. kao guza je prioritet? Odnosno..ako ima dobru guzu, a krezav i nos k'o Pinokio.. to nije bitno?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]