banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: "Farma" - NOVA TV
PostPoslato: 16 Mar 2008, 19:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:40
alksandri ispala sisa..jeeeeej

http://farma.dnevnik.hr/bin/farma/farm_ ... d=293#foto

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Haha, lol, kakav si ti voajer.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 01:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
skulja je napisao:

sta , 'si ti neki promoter Farme sa Nov@ tv anyway..

da a ovi su odmah pozurili i to ovjekovjecili i popularizovace joj sad sisu i svoj show pomocu iste, bas nisam gledao do sad puno, samo po malo nesto i ne znam jos jel tesko sranje ili je lakse sranje al dobro tesko ce po tom pitanju BB-e nadmasiti, uzece lovu za telefonske pozive i ciao...sto sam mogao vidjeti tamo najbolji je Drele the big fat bastard al on se ne takmici hehe

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 11:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2008, 13:36
Species 8472 je napisao:
skulja je napisao:

sta , 'si ti neki promoter Farme sa Nov@ tv anyway..

Ko zna koliko su covjeka platili da promovise ovu nevidjenu glupost na malim ekranima :P

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ko zna koliko su covjeka platili da promovise ovu nevidjenu glupost na malim ekranima :P[/quote]

Izgleda dobrano, ili se bas nalozio...na zalost... :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 17:43 
Početnik
Početnik

Deen, prvi farmer koji je napustio Farmu, gostuje sutra na prvom live video chatu u Hrvatskoj.

Popularni Fudo u utorak, 18.03., u 14 sati na web stranici Farme uživo će odgovarati na pitanja gledatelja o njegovu boravku na Farmi, dvoboju i protivniku Borisu.

Budite online s Deenom na farma.novatv.hr!

pa svi koji sumljaju da su ga namjerno izbacili...pitajte covjeka

i ne nisam promotor...tko jos placa ljude da vise na forumu i nabrijavaju ekipu...wtf???

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 09:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Popularni Fudo u utorak, 18.03., u 14 sati na web stranici Farme uživo će odgovarati na pitanja gledatelja o njegovu boravku na Farmi, dvoboju i protivniku Borisu.
i ne nisam promotor...tko jos placa ljude da vise na forumu i nabrijavaju ekipu...wtf???[/quote]

da, da to se bas moze zakljuciti iz gore navedenog...hahahahaha...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 15:47 
Početnik
Početnik

pa znas sta...iako bi vrlo rado volio biti promotor nove tv...nisam....samo eto sirim informacije koje bi mogle zanimati ljude...pa tti to nazovi kako hoces...ali znam da si se i sam razveselio kada sam ti stavio link sa sisu od aleksandre :D

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 15:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2008, 13:36
drug je napisao:
i ne nisam promotor...tko jos placa ljude da vise na forumu i nabrijavaju ekipu...wtf???

da, da to se bas moze zakljuciti iz gore navedenog...hahahahaha...[/quote]

e da stvarno se vidi, ali sta ces uvijek su postojali likovi koji su se palili na takve gluposti poput BB, FARME i njima slicnih...
sta ces covjeku dosadno, ali to mu bas i ne daje pravo da nas smara glupostima sa Nove TV. :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa tti to nazovi kako hoces...ali znam da si se i sam razveselio kada sam ti stavio link sa sisu od aleksandre :D[/quote]

Da su me zanimale bilo cije sise gledao bih to sranje na tv-u. Ali posto me nisu zanimale...sorry... Promoter, usput koliko te placaju da promovises taj shit na Novoj???? :P :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 16:13 
Početnik
Početnik

boris zapalio farmu...buhahah..na srtecu nitko nije ozljeden..

pogledajte

http://www.index.hr/video/film.aspx?id=1458

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 15:00 
Početnik
Početnik

jeste vidjeli svizca kako pokazuje karu?

uzas

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 16:32 
Početnik
Početnik

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

farmericu muzu kravice

http://farma.dnevnik.hr/bin/farma/farm_ ... dia=111494

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 02:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jedan zanimljiv komentar sa oficijelnog sajta, na Davorinovo pucanje

Deda, piliš drva i igraš se gruntovčana za 1000 EURA na tjedan.. i još se žali. Normalan čovjek nikako ne može ispasti luđak ako zbilja i je normalan.
Nijedna režija ne može staviti nebuloze u vaša usta majmuni. prava istina jest da ste svojevoljno pristali na to sve. Svi ste vrlo dobro znali da je draž showa upravo u tome što se nećete najbolje snalazit na farmi, a uzeli su vas zvijezde upravo zato jer ste poznati po kratkim živcima i nadutosti i čekali kad čete puknut. Siguran sam da nitko ne može očekivat da će baš on pokupit glavnu lovu. I zašto bi uopće pristali na show kojem je glavna tema da prikaže vaše neznanje i nesnalaženje i ismijava sve što kažete.. upravo zbog 1000 eura na tjedan tj. 4000 eura na mjesec. Plaća vam je veća od predsjednika države u kojoj živite.. i još se žalite. Znate li ljudi neko seosko imanje gdje 12 ljudi brine za par krava, 10-tak kokoški, nešto koza i svinja. Doslovce 3 čovjeka mogu radit posao koji radite vas 12-toro.. i zato gramziva bagro... poput majmunčiča u cirkusu plešite i pravite budale od sebe, sve samo za našu zabavu...platili su vas predobro da se bunite. BTW, show upravo postaje zanimljiv.. upravo zato jer polako zaboravljaju na kamere. Smiješni su mi ljudi na ovom sajtu koji su išli procjenjivat ljude one sekunde kad su došli na farmu.. pa ako je netko svjestan kamera i reflektora to su upravo celebrityji i naravno da su glumili i sve radili sa dozom opreza i proračunato.. No mislili su da mogu protiv ljudske prirode.. zamisli, oni su mislili da mogu glumatat 3 mjeseca.. ovo što se sad polako počinje događati na farmi se zove skidanje zavjese (pred očima njihovih obožavatelja i javnosti)..Neki od njih su pukli prije (poput Aleks i Jelene) a neki kasnije (Yo, Hana, Svizac, Davorin).. svi će polako na red doć.. samo im dajmo vremena. Za tjedan, dva će farma ličit na Malnarovu noćnu moru.. nemojte zaboravit ljudi show je tu zbog nas..da nas zabavlja.. doslovce ti dođe da ne glasaš za one koje ne podnosiš samo da se još više obrukaju.. razmislite malo o tome.

http://farma.dnevnik.hr/bin/farma/farm_ ... e_id=41685

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 09:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Mar 2008, 16:04
Show je toliko glup da ne vrijedi raspravljati o njemu. :mad:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 23:17 
Početnik
Početnik

U utorak, 1. travnja, točno 14 sati u našoj ćete Chat rubrici moći razgovarati sa prvom ženom koja je napustila Farmu.

Kako joj je bilo u kući, tko joj se najviše zamjerio, što misli o ostalim kandidatima, što misli o dvoboju...i još mnoga pitanja postavite upravo Vi na live video chatu, na stranici od Farme.
Budite sa Yo online 1. travnja točno u 14 sati na farma.novatv.hr!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 21:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
Preobrat na Farmi: Ispao Alen, Nova TV prekinula prijenos zbog tučnjave Drviša i Lupina

U RINGU su se ovog tjedna našli Lupino i Alen Macinić, a poznati je fotograf u igri snage bio bolji, pa Svizac sutra napušta seosko imanje. Ipak, puno zanimljivija od dvoboja bila je tučnjava Lupina i Stipe Drviša, koji je na pobjednika duela nasrnuo odmah nakon završetka igre, a Nova TV prekinula je emitiranje sa sijela. Osim što su bili podijeljeni u navijanju kad je u pitanju pobjednik duela, farmeri su se posvađali i kad je u pitanju tučnjava dvojice kandidata - dok je Alex vikala "Stipe, Stipe!", drugi su u nevjerici gledali sukob, a razdvojili su ih voditelj Drele i gubitnik Macinić.

SNIMAK TUCNJAVE
8)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bogam' .. kapa dole Lupinu .. treba imat' muda za ovakvo nesto :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Lupino je kralj :), mada bi bilo bolje da nije kratkog fitilja

Koliko vidim ima veliku podršku javnosti, i sada a i prije ovoga večeras, još dok se pravio klan protiv njega. Po internetu se priča da su diskvalifikovani Lupino i Stipe, a da Alen ostaje (!)

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Lupino legenda. Šta li je poslije bilo!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]