banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pizza
PostPoslato: 16 Mar 2008, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ja pojma nemam, ne jedem baš nešto tu brzu hranu, ali evo sad pojedoh komadić pice iz pekare Klas na Mejdanu. Nije nešto, slabi im kvalitet. Dakle, ne preporučujem.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Klas...auuu tamo su krofne nekad bile za medalju..ne znam kako je sad...

manitu uci da svira je napisao:
monaco?predebela,spori dostavljaci..

Joj jest predebela...i mekana...
kakva je u Alexandriji?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
mnogo bolja ali nista posebno
mozda u san remo da probas

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahah :lol: San Remo picerija..od sviju` najmilijaa...Svakog dana vodim ja Marinu u San Remo...jer Marina bella sinjorina ..San Remo...joj reklama na bigu...sjecanja...sjecanja...
zaFaljujem probacu...

A hoce li iko od ovih picmajstora da stavi recept za tijesto.. :evil3: A.?..ali ono provjereno najbolje... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 23:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 14:03
Jos nemogu zaboraviti Miris Pizze iz Faraona u Trnu (mislim da se tako zvao restoran bar) kao i Miris pizze ispod Boske a omiljena mi bila pizza Andrijana.
U USA sta sve nazivaju pizza je stvarno toliko jadno da se zapitas ponekad dali je to moguce.
Jel SanRemo ili Monako kod bivseg kafica PlayOff ili sam pogrjesio znam da je i tu jedna mala picerija bila.

Poslednji put menjao DjDream dana 17 Mar 2008, 00:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vjerovatno mislis na Alexandriju..ona je preko puta offa na bulevaru....a mislim da se jos uvijek zove play off ..San Remo je u Boriku...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 00:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 14:03
Sassy je napisao:
Vjerovatno mislis na Alexandriju..ona je preko puta offa na bulevaru....a mislim da se jos uvijek zove play off ..San Remo je u Boriku...

U pravu si za san remo a neznam za alexandriju znam da je bila mala picerija tacno kraj ulaza u dvoriste Bivseg PlayOff-a znaci nije bila preko puta.Mozda je to sada nesto novo

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
le_papillon je napisao:
Ja pojma nemam, ne jedem baš nešto tu brzu hranu, ali evo sad pojedoh komadić pice iz pekare Klas na Mejdanu. Nije nešto, slabi im kvalitet. Dakle, ne preporučujem.

ubjedljivo najgore mjesto za kupiti pizzu u gradu, a ipak kad god prodjem neko kupuje. Samo dvadesetak metara odatle u Madoni pizza je neuporedivo bolja.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Pizzu sam kupio u Aleksandriji jednom i ne vjerujem da cu ikad vise
mislio sam da Pizzeta ima najtanju pizzu, medjutim Aleksandrija ih je pobijedila na tom polju
ima li igdje u BL da neko pravi normalnu pizzu ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
le_papillon je napisao:

Ne znam za picu, ali sve drugo što sam jela iz te pekare je fantastično, peciva, kolači, hljebovi.. picu im nisam probala, doduše..

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
XIX century je napisao:
le_papillon je napisao:

Ne znam za picu, ali sve drugo što sam jela iz te pekare je fantastično, peciva, kolači, hljebovi.. picu im nisam probala, doduše..

Морам и ја да се сложим што се тиче осталих производа.Пица им нису нешто посебно али нису ни ништа горе него код осталих.Па побогу људи то су брзе пице праве се онако збрда-здола само да се што пре испече и прода.Значи не може да се очекује квалитет.Мислим да тренутно 5+ има добре те брзе пице да се тако изразим.А ту поред 5+ има нека исто пекара имају екстра сендвиче али не сећам се како се зове,био сам пијан.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
urbana_extravaganca je napisao:
XIX century je napisao:
le_papillon je napisao:

Морам и ја да се сложим што се тиче осталих производа.Пица им нису нешто посебно али нису ни ништа горе него код осталих.Па побогу људи то су брзе пице праве се онако збрда-здола само да се што пре испече и прода.Значи не може да се очекује квалитет.Мислим да тренутно 5+ има добре те брзе пице да се тако изразим.А ту поред 5+ има нека исто пекара имају екстра сендвиче али не сећам се како се зове,био сам пијан.

Problem je sto im je tijesto za pizzu slatkasto, kao da koriste tijesto za peciva, a to je nono!!! Mozda se nekom i svidja, ali meni ne.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
U 5+ je predebela i presirova.. i sto tako i palacinke. Ima li gdje u ovom gradu pojesti pizzu, uopste? AAAAA

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
tesko :-?
ali picerija -venecija- negdje na putu ka laktasima (mislim da je aleksandrovac u pitanju ali nisam sigurna) je suuuper! to je ona prava pravcata pizza iz one specijalne peci - tijesto je fenomenalno! a nije ni skupa i vrlo su velike (-mala- je velicine onog velikog tanjira u kom serviraju) :D

ali vezano za taj "problem dobre pizze" bitno je biti svjestan da svako od nas ima razlicit ukus pa je onda svakome neki drugi fazon pizze super a neki fuj.. tako da, treba probati svugdje! :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
XIX century je napisao:
le_papillon je napisao:

Heh, baš sam nekidan probala neki njihov kolač.... bolje da nisam. Ne volim bacati hranu, ali sam otišla u WC ispljunuti tu splačinu. Fuj. E, da, ljetos dobih pokvareno dansko pecivo sa kremom od vanile. Stvarno ću ih početi zaobilaziti. Jest da nije riječ o pici, ali vjerovatno volite i pite: pekara kod ETF-a, najbolje pite pod sačem!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
u marco polo sam pojeo jako dobrrrruuu capricciosa :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 09:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
probajte picu u restoranu Romansa u Budzaku!
sa desne strane kad se ide iz grada prije centruma!
nema dostavu, pice su sa prsutom ima svega na njoj!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 21:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2008, 03:17
ginekolog je napisao:
Pitam se ko voli jesti picu? Navedite na koji nacin volite da je pripremljena i sve sta mislite o pici kao hrani a i u ostaloj upotrebi pice.

picu obozavam i to kako moj drug iz donje brke kaze krvavu sa mnogo ljutog austrijskog kecapa :hello2: ne jedem je cesto jer kod nas u donjoj brki nema picerije ali kad odem negdi u grad obavezno pojedem :hello2: iskreno da vam velim i ne hodam bas puno po gradovima zbog necistog zraka :hello2:

Vi ste trajno izbačeni sa ovog boarda.

Molimo vas da kontaktirate Administratora za više informacija.

Ovo je dodeljeno zbog vaše ip adrese. Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
meni izgleda da su svuda pice iste. nema neke bitne razlike.. a ja bi bas sada rasturio jednu picu... al dobru :P :oops: :P

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 16:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
DjDream je napisao:
Sassy je napisao:

U pravu si za san remo a neznam za alexandriju znam da je bila mala picerija tacno kraj ulaza u dvoriste Bivseg PlayOff-a znaci nije bila preko puta.Mozda je to sada nesto novo

stari dobri verdi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]