Macr0 je napisao:
Mogu li ona dva cigana napraviti i jednu emisiju a da ne pljuju po Partizanu i velicaju Crvenu zvezdu. Moze li se i jednom desiti ne spomenu Bari od prije gotovo dvije decenije. Neki dan slusam kako Partizan kupuje utakmice od manjih klubova i sl. i da je to razlog zasto su bili prvaci zadnjih godina. Odakle im uopste obraz pricati o tome dok je pola Zvezdinog rukovodstva bilo na saslusanju u policiji. Istina je da Zvezdi bolje ide u fudbalskim derbijima, isto kao sto Partizanu ide bolje u svim ostalim sportskim derbijima protiv Zvezde (kosarka, rukomet, vaterpolo i sl.)
Stvarno nisam neki fanatik, nemam nista protiv Zvezda kad igra vani, ali u domacem prvenstvu naravno da mi je Partizan broj 1, ali sto je previse - previse je.
hahhaha zbog cega se ti sekiras???
Pa Galaksija je legendarna emisija, samo ne sportska, vec mu vise dodje nesto kao Monti Pajton.... s tom razlikom sto su se pravi pajtonovci morali truditi i glumiti da naprave neki crnjak, a ovi su sami od sebe crnjak....
Ne mogu sad da se sjetim nekih bisera, ali nadam se da je neko to zapisivao....
Ah da, recimo jedan od mojih omiljenih:
Zove Pantic uzivo u programu nekog funkcionera iz Partizana cini mi se, zbog nekih malverzacija, i pokusava da ga isprovocira, nesto kao:
Pantic (onim svojim promuklim glasom): "jel istina gospodine taj i taj da ste vi uradili to i to"
a ovaj ce na to:
"Ma daj Panticu budalo jedna, ostavi me na miru"
zalupi slusalicu i tu-tu-tu-tu