banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 03 Mar 2008, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Cini mi se da su se skupljali neki bodovi kako kod prepaid tako i kod postpaid korisnika i dobijali kuponi koji su se slali. Sve bi bilo ok da se kasnije nije posumnjalo u regularnost izvlacenja i u ljude koji su dobili automobile (mislim da je bila alfa, peugeot i jos nesto).
Ma, ja da se prijavim mogao bih dobiti samo grip ili ne daj Boze nesto gore :(

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Da sjecam se te prevare zvala se mobis sreca, pa kad vidis i jeste bila sreca za neke,ali za obicne ljude nista tj.neznam da je iko dobio i utjesnu nagradu bez stele :P a bio je dosta jak fonda nagrada.Kod mene buraz imao bunt tih listica i ni majice nije dobio. Ovo sad je prva nagr.igra koju organizuje mtel i s pravom treba biti oprezan ne zaljetati se saljuci xxx sms jer dzaba ce sve biti ako neces biti u bubnju :P

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 07:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Poslao sam jednu poruku. Jedna ali vrijedna i možda dovoljna za Aurisa! 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
Ma jok ovo je samo jos jedna prevara koju je ovog puta smislio mtel. Ja nikad znaci nikad nista nisam dobio, ni u jednoj nagradnoj igri koju je neko organizovao pa tako mislim da ni sad necu.A mislim da ovakvi ljudi ovde kod nas ima najvise daj te ljudi trosite pare na neke druge stvari. :P :P

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
prevara ili ne ko ne igra ne moze dobiti :)
pa ni onaj koji nas sve prevari :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
rendzer je napisao:
prevara ili ne ko ne igra ne moze dobiti :)
pa ni onaj koji nas sve prevari :D

E taj moze da dobije :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
mr_acid je napisao:
Ma jok ovo je samo jos jedna prevara koju je ovog puta smislio mtel. Ja nikad znaci nikad nista nisam dobio, ni u jednoj nagradnoj igri koju je neko organizovao pa tako mislim da ni sad necu.A mislim da ovakvi ljudi ovde kod nas ima najvise daj te ljudi trosite pare na neke druge stvari. :P :P

i znaci sdve je prevara , cim ti ti nisi dobio nikada nista.......... :roll: :roll: e Boze moj..... :roll:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
gledaj to sa vedrije strane: nisi dobio ni sidu, sifilis, gonoreju... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

iz fokusa (tu se standardno reklamiraju fol kao intervju a ono klasira reklama, nije prvi put ali eto ima nova najavljenih)

Milion pretplatnika

Telekom Srpske trenutno ima 1.355.000 korisnika svih usluga, što je rast od oko 35 odsto u odnosu na ljeto 2007. godine, kada je izvršena privatizacija, rekao je juče u Banjoj Luci generalni direktor Telekoma, Predrag Ćulibrk, i dodaje da je broj korisnika povećan prvenstveno zahvaljujući rastu korisnika mobilne telefonije, koja se najbrže razvija.

- Od juna prošle godine do danas, M:tel je zabilježio rekordan rast korisnika, za čak 51 odsto, sa 630.000 na oko 950.000 korisnika. Od tog broja čak 120.000 je u Federaciji BiH. Zbog toga ćemo u Sarajevu i Zenici uskoro otvoriti svoja prodajna mjesta, a nakon toga i u ostalim većim gradovima Federacije. Takođe, nova prodajna mjesta otvaraćemo i u RS jer želimo postati lideri po broju korisnika - rekao je Ćulibrk.

Zahvaljujući povećanju broja korisnika povećan je i tržišni udio M:tela, sa 33 na 35 odsto na teritoriji BiH.

- Imamo 360.000 korisnika fiksne telefonije, što je rezultat gradnje oko 700 kilometara trase kablova i 76 objekata za pristupne mreže. Ipak, pravi porast ovih korisnika očekuje se u ovoj godini jer smo planirali inovacije i u fiksnoj telefoniji - rekao je Ćulibrk.

Prvi čovjek Telekoma istakao je i porast broja korisnika interneta koji je već dostigao cifru od 45.000 korisnika. Broj će sigurno biti i veći nakon snažnijeg uvođenja širokopojasnog ADSL pristupa internetu, koji sada koristi tek oko pet hiljada ljudi.

On je podsjetio da je ulazak Telekoma Srbija na tržište RS najuspješnija privatizacija u istoriji BiH, što je potvrđeno nedavnim priznanjem FIPA za najbolju investiciju u protekloj godini.

Izvršna direktorka za finansije Telekoma Srpske, Jasmina Lopičić, kaže da se dobri rezultati kompanije ogledaju i u rastu prihoda za 10 odsto na kraju prošle godine, kada je neto dobit iznosila 79.092.069 maraka

- Rashodi su takođe imali trend rasta za 10 odsto, prvenstveno zbog dobrovoljnih odlazaka 194 radnika iz preduzeća, uz stimulativne otpremnine - rekla je Lopičićeva, te dodala da finansijski dio podržava investicioni plan kompanije za ovu godinu.

Izvršni direktor za mobilnu telefoniju, Milenko Cvijanović, kaže da korsinike ove telefonije očekuje niz novina. Tako će pripejd korisnici, putem usluge "m dopuna" od sada račun moći da dopuniti s dvije marke i više, na oko 55.000 terminala u cijeloj BiH.

- Uskoro uvodimo uslugu "prenesi bonus" za postpejd korisnike, kada će se svaki bonus, dobijen od Telekoma, ako se ne potroši, moći prenijeti u sljedeći obračunski period. Takođe, postpejd korisnici, treba da očekuju pojeftinjenje poziva, prvenstveno prema mobilnoj telefoniji u BiH ali i prema zemljama okruženja. Nove cijene biće na snazi od 15. marta - rekao je Cvijanović, najavljujući nove usluge svim korisnicima mobilne mreže "Telekoma Srpske".

ovo sa dopunjavanjem je vec krenulo i dobra je stvar :)
a i ovo prenosenje bonusa se cekalo...
a i to pojeftinjenje ce se znati dva dana...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lijepo, neka se nešto dešava. A dobro kažeš, kvazi-intervju, a u stvari prava reklama :)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sa sajta:
Citiraj:
Uz dosadašnje bonuse od po 100, 200 ili 400 besplatnih minuta razgovora i SMS poruka uračunatih u pretplatu, korisnicima L, XL i XXL m:tel postpaid tarifnih modela, omogućeno je telefoniranje po znatno nižim cijenama, i to:

• pozivi unutar m:tel mreže -već od 0,14 KM po minuti
• pozivi prema fiksnim mrežama u BiH -već od 0,14 KM po minuti
• drugi mobilni operatori u BiH -već od 0,20 KM po minuti
• Evropa -već od 1,10 KM po minuti
• Svijet -već od 1,70 KM po minuti

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gdje si to nasao da pise?
to su stare cijene, osim mozda za evropu i svijet.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nasao na sajtu m:tel-a. Cene su ostale iste prema mobilnoj m:tela, ostalo je kao promenjeno. Pre je bilo prema ostalim mobilnim uu BiH 0.24 a sada je 0.20. Snizili su ono sto najmanje koristis :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa to i jeste cista ekonomija da se taj segment popravi :)

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 13:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Ovako. Sto se tice ukidanja rominga cisto sumnjam da ima ista od toga,najbolje i najpogodnije je koristiti karticu od operatera u cijoj se zemlji nalazite,eto ja sam proslo ljeto u CG koristio mtel CG karticu i bio sam prijatno iznenadjen cijenama usluga.Dobio sam 1000SMS i 1000MINUTA razgovora a sto je najbolje od toga je to sto sam sms mogao iskoristiti tako sto sam ih slao u RS i SRBIJU.
Znaci kada ste u CG koristite karticu MTEL CG.
U Srbiji koristite MTS karticu

TAKO JE NAJPOVOLJNIJE.
POZDRAV.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 13:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Kod nas snizenja cijena nece biti dok se ne privatizuje BH-Telecom i HT-ERONET.Privatizacija se ocekuje polovinom 2009.god a do tada cijene za prepaid ce ostati nepromjenjene.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ponuda telefona na post paid paketima je prosirena za 2 predstavnika proizvodjaca LG:

LG K970 Shine http://www.065mobis.com/mtel/Portal/sr- ... ?TabID=645

LG K850 Prada http://www.065mobis.com/mtel/Portal/sr- ... ?TabID=646 (uz ugovor na L paketu cijena je 429KM, za vecu preplatu cijena jos pada) - napomnjem ovo jer je po bg solidna cifra 300+evra

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa hoće li više 6500 Slide? Rekli su da će biti početkom marta.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Provjera iskorištenosti bonusa

Postpaid korisnicima je omogućena trenutna provjera stanja iskorištenosti bonusa koji su uračunati u pretplatu na tarifama Start, Smart, L, XL, XXL.

Slanjem SMS poruke sa ključnom riječi Bonus na broj 065 1110 korisnik će dobiti obavještenje o iskorištenosti bonusa putem SMS poruke.

meni ova usluga ne radi, vjerovatno nisu sve nariktali kako treba, dobro je da su uveli ovu opciju. btw na prepaidu su najavili neke nove telefone da ce biti uskoro

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A prije nekoliko dana sam zvao SZK i djevojka mi nije znala reći hoće li ta usluga ikada biti omogućena.
Nije loše, ali mogli su i nama dati neki besplatni request broj tipa *xxx# kao za prepaid korisnike, ovako plaćamo tu poruku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]