banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 05:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2008, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Ево и ја сам из Горажда и могу да потврдим да смо сви ми из Горажда сељаци :D

Ал' свеједно - Лака ће да побједи јер је најбољи!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 19:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
:D :D jeste li bas svi ili...
damaskine seljacino :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 20:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Milanko Djeric je napisao:
ne mogu, a da se ne osvrnem na ovo. laka vazi za urbanog lika? nema sta, spot mu djeluje veoma urbano. ne znam da li urbanije djeluju oni sa vilama ili oni sa kosama. a mozda najurbanije djeluje ona kokos.
Idući put kad ga budeš gledao probaj naći bar zrnce simbolike u svemu onome... Ako tamo vidiš samo kokoši, kosce i ljude sa vilama, onda si izgubljen slučaj za umjetnost :D

kultni lik u sarajevu? jel to nesto treba da znaci? kofol, novopecene sarajlije su nesto mnogo emancipovane, pa znaju da prepoznaju prave vrijednosti? nemojmo ludirati.
Očito je da imaš mnogo toga protiv Sarajeva... Pređi na Politiku, tamo se okupljaju ljudi koje to interesuje.

dakle, da rezimiramo, lako se moze vidjeti da je laka jedan bezveznjakovic koji ne moze da se osloni na muzicki talenat da bi postigao bilo sta, pa onda mora da koristi kofol "pametne" tekstove i scenski nastup (opet kazem, da je majkl dzekson mrtav, prevrto bi se u grobu). pa, ako neko to popusi, dobro i jest.
Bezveznjaković ili ne, čovjek ode na Eurosong i gledaće ga stotine miliona ljudi... A tebe neće niko. I ostaje ti da se jedeš zbog toga i olajavaš Laku naokolo. Sretno.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
dući put kad ga budeš gledao probaj naći bar zrnce simbolike u svemu onome... Ako tamo vidiš samo kokoši, kosce i ljude sa vilama, onda si izgubljen slučaj za umjetnost :D

pa, eto, ja sve molim da mi neko objasni tu simboliku, jer ja u toj pjesmi nalazim samo idiotske pokusaje pravljenja "drukcijeg" teksta od ostalih.

Citiraj:
Očito je da imaš mnogo toga protiv Sarajeva... Pređi na Politiku, tamo se okupljaju ljudi koje to interesuje.

pobogu, sarajevo je moj rodni grad. imam mnogo toga protiv onoga u sta se sarajevo pretvorilo, a to ni u kom slucaju nije neka emancipovana sredina gdje se prepoznaju prave vrijednosti. no to nije tema ove teme.

Citiraj:
Bezveznjaković ili ne, čovjek ode na Eurosong i gledaće ga stotine miliona ljudi... A tebe neće niko. I ostaje ti da se jedeš zbog toga i olajavaš Laku naokolo. Sretno.

mene gledaju oni za koje zelim da me gledaju :) laku ce vidjeti sto miliona ljudi, i poslije tri minute njegove lose izvedbe ce ga zaboraviti. njega nisu izabrali gledaoci ili gradjani bih, nego je boga-pitaj-preko-kojih-veza upao da predstavlja bih. mozda je spavo sa kakvom poznatom facom, mozda sa senadom hadzifejzovicem, ko zna. a da je bezveznjakovic jeste. ne do bog da se jedem zbog toga sto nisam ko laka :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Laka ftw!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
aj na stranu sve, al s obzirom ko je pobjedio u poslednje dvije godine, Laka će ove godine najbolje proći od svih prestavnika bivše SFRJ.

Možda ostvari i Harijev uspjeh. To prolazi kod ''civilizovane'' evrope.

Jedino ako ne proradi ruska linija

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Sigurno je da pjesma ne može svakome biti dobra, ukusi se razlikuju. Ali joj ne možemo osporiti originalnost. Šta je originalno u Jeleni Tomašević koja iz godine u godinu pokušava da ode na Eurovoziju sa uvijek istim pjesmama i konačno uspije, da ne bi smarala još koju godinu?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
points je napisao:
Sigurno je da pjesma ne može svakome biti dobra, ukusi se razlikuju. Ali joj ne možemo osporiti originalnost.

Pjesma je originalna samo ako gledas u okviru dosadasnjih predstavnika BiH, ili bivse YU. Ako gledas van toga, pjesma uopste nije originalna. Ne znam na sta si mislio.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Recimo da sam mislio na ex-yu okvire. Svake godine lane moje, Jelena Tomašević, Lejla... Ovo je drugačije. Drugačije u pozitivnom smislu.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
pobogu, zar je problem napraviti nesto drugacije? mogli su onda i ramba da posalju na evroviziju, sa sve onih 12 usisivaca koje je onomad imo na koncertu. to bi bilo jos originalnije.
mene i nervira sto se svi trude da budu "drugaciji" i "kontroverzni", pa i oni koji s muzikom imaju veze kolko i ja. i mrzim kad kod pjesme nije adut ni dobra muzika, ni dobar glas pjevaca, ni nista, nego se kao njen kvalitet navodi da je "otkacena". odma mi na pamet padne ona splacina od dj krmka. eto, mogla bi srbija njega da posalje.
btw, nadam se da ne poredis "lane moje" sa ovom lakinom pjesmom. daleko od toga da volim joksimovica (ne do bog, pu, pu) ni da smatram da je to nesto previse dobra pjesma, al za ovu je klasa

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije on originalan samo zbog ove pjesme, znam za Laku otprije, čovjek je pojava koja izaziva smijeh samo kad ga vidiš. A to je po meni dobro. Muzika "Pokušaja" je jako dobra, tekst takođe - smiješan, ali ne na naivan način.
Dakle, u nikojem slučaju se ne bih rekao da je ovo 'bruka i sramota' kako se autor teme pita u naslovu.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
E jestel' vidjeli irskog kandidata? Laka nece biti najgori!!! :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Meni je ova verzija http://www.youtube.com/watch?v=XQltEjCTD_Q mnogo bolja, barem sto se tice opticke strane. :D :)

A pjesma... tipicna pjesma za eurosong. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hehe, simpatično :)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 09:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Hahhaa jest Laka kralj....buhuhahahahhaha!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
http://www.youtube.com/watch?v=mogesoyp8HY

Irska presla na turbo folk. :D To ide za Irsku. :confused2: :confused3: :confused2: :confused4: :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
:D sve je turbo folk

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 18:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
furam svoj fazon

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Nema sta, Irci pomjeraju granice Eurosonga :)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 21:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
protiv koga ne mozes ti mu se pridruzi :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]