Citiraj:
Ja Managere igram od 1997. godine, Premier Manager 97, Ronaldo u PSV-u!!! Tad se mogla igrati samo engleska liga, a ako hoćeš da možeš mijenjati klubove moralo se krenuti od 4. lige, najbolji bio Shewsbury jer su imali 1.000.000 funti za trasnfere

Na tom manageru se mogao graditi stadion i stavljati cijena karte, ali je bilo debilnih stvari poput overall rejtinga pa samo izlistaš igrač po rejtingu, pokupuješ ih i ne može ti niko ništa. Pored toga, ako ponudiš za igrača kolika mu je vrijednost, klub automatski prihvati ponudu

Revolucija je došla sa Championship managerom, nestalo je 3D prikaza mečeva, ali je igranje postalo mnogo zanimljivije. Obično igram englesku ligu jer ima najviše dobrih mladih igrača, a Tottenham je ekipa po mom ukusu. Imaju solidan tim, iako nedovoljan za titulu, ali nakon 2-3 sezone ko zna

eh, sjecam se i ja premier managera 97. to dodje nesto kao prva ljubav

sjecam se svoje odiseje sa northamptonom. pa gradis stadion, pa stavis najskuplju cijenu karata, jer ako ti dodje i desetina gledalaca, opet se vise isplati nego ako stavis jeftinije cijene karata. pa one cool slike stadiona. pa sjajni fizioterapeut, kad ti se igrac povrijedi, pa ti kliknes na onaj krstic pored njega i odma mu se vrijeme odsustva prepolovi. pa one cool zastavice pored imena igraca zemlje iz koje dolaze.
najbolje je kad sam dobio poso u newcastle-u. jedva opstali u ligi, zato sto su im svi igraci igrali na pogresnim pozicijama. i onda samo poslagao igrace na prirodne pozicije, i vec sljedece sezone osvojio prvenstvo engleske a poslije toga i ligu sampiona. milina.
izvinjavam se na ovom podsjecanju. elem, sad kad kazem 'manager', mislim na championship manager/football manager, jer je to Igra (sa velikim I). nikad nisam izdrzo da vodim neki 'ozbiljniji' tim
vise od pola sezone. nema tu drazi. to je valjda jedina igra u kojoj se radujes ko dijete kad opstanes u 6. ligi, dovedes veliko 'pojacanje' iz rezervnog tima rotherama ili peterborougha, kad ti prosire kapacitet stadiona za 2000 mijesta. ma uzivanje

no, to je samo moje misljenje