banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 23:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: moja dilema
PostPoslato: 07 Mar 2008, 14:24 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Feb 2008, 13:05
ako zelis naci zenu,a dosada nisi imao nekog uspjeha,da li je odlazak u agenciju za bracno posredovanje hrabrost ili priznavanje sebi da si nesposoban

Vrh

Tema posta: Re: moja dilema
PostPoslato: 07 Mar 2008, 14:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
To drugo.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Изгубљена опклада или то друго...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
ni jedno ni drugo, već bespomoćno koprcanje i vapljenje da ti neko da nadu, koju si već izgubio.. nemam ništa protiv toga, imam rođaka koji je upozno curu preko interneta ( oboje po 21 godinu imali). U braku su već 4 godine, imaju malu curicu, i puno se vole.. samo ti je sreća ili nesreća koga ćeš upoznati, a sredstvo upoznavanja je tu sekundarno.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
lijepo receno XIX century ...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Da, zavidjeli bi ti i najveći filozofi.. Seneka, Tit Livije, Jack Trbosjek...

@tunkica: Teško pitanje, ako nije bilo uspjeha sa ostalim metodama, zašto ne probati i to.. Ne postoje ni te agencije slučajno.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 16:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Feb 2008, 13:05
BlackHand je napisao:
Da, zavidjeli bi ti i najveći filozofi.. Seneka, Tit Livije, Jack Trbosjek...

@tunkica: Teško pitanje, ako nije bilo uspjeha sa ostalim metodama, zašto ne probati i to.. Ne postoje ni te agencije slučajno.

hvala na podrsci

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 18:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
pa ako je neko zauzet ili nemoze da nadje zenu u svojoj okolini jer mu nijedna neodgovara ili on nijednoj neodgovara, normalno je traziti pomoc. sta je sramota pa idemo doktoru i u skolu zasto ne bi i tu isli.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa šta fali tome? Možda tu idu i zauzeti ljudi koji rade po cijele dane, pa nemaju ni vremena da izlaze i traže ženu/muža... Meni to nije grozno, tu su bar iskreni ljudi, žele brak, traže pravu osobu i to je to...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
Pa šta fali tome? Možda tu idu i zauzeti ljudi koji rade po cijele dane, pa nemaju ni vremena da izlaze i traže ženu/muža... Meni to nije grozno, tu su bar iskreni ljudi, žele brak, traže pravu osobu i to je to...

Ovi koji ne idu u takve agencije su neiskreni, ne zele brak, i ne traze pravu osobu? :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...treba otici kod babe trivune da salije strave...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ja bih se licno osjecao glupo. Za internet u redu, ali ici u agenciju... Iako to ima nekih prednosti npr nadju ti oni onoga ko se najvise slaze sa tobom, a kad trazis sam onda nalijeces naslijepo i ne znas da li su iste karakteristike. napisao sam da bi se osjecao glupo, ne zato sto mislim da je to lose, vec zato sto su nase drustvaene norme takve ta to cine da se osjecas ponizeno. Pogotovo mi se cini da to utice na zene jer vidim u tim agencijama njima se uglavnom nudi besplatno clanstvo, vjerovatno zato sto ih ne mogu nakupiti dovoljno koliko muskaraca, vjerovatno zato sto se vise stide od muskaraca, a i zato sto su u nasoj sredini drustvene norme ponasanja drugacije.
Vec sam pisao da u oglasima u inostranstvu ima pola muskih, pola zenskih sto se jave na oglas dok kod nas se javljaju samo muski, vjerovatno zato sto se na zenu gleda kao na neku niskog "morala" ako se da u oglas, iako to nije tacno.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 03:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
to je idealno trazenje koje ne moze da omane. zasto? ja lijep, hocu lijepu curu. ja ne pusim, hocu curu koja ne pusi. ja se ne bodem u venu hocu da i ona bude ista. nisam zatvaran hocu da i ona moze reci "takodje"....itd itd itd....ako nije onda savrseno poklapanje ljudi, onda ne znam sta je. ti iskreno popunis formular agencije, oni tvoj poklope sa iskreno popunjenim formularom osobe suprotnog (mozda i istog!?) pola i svima dobro. i onda mozete nasiroko da serete kako ste savrseni jedno za drugo, kako volite iste stvari, kako vam je divno skupa, kako on/ona tacno zna sta vam odgovara, kako se jebeno puno volite i bla bla i bla bla. moze li ljepse od toga? naravno, to je svakako susret dve osobe koji je apsolutno operisan od romantike, ali je barem iskren. znam sta hocu - to cu i dobiti. po tom principu rade. sta je tu nelogicno i neprirodno? to je samo nastavak filozofije savremenog ljudskog drustva. tako cete bar biti sigurni da kasnije necete otkriti neke male mane kod voljene vam odabranice/odabranika lomljivog vam srca pa puni gorcine reci "nisam znao da ces mi to uraditi!!". sve ste imali na papiru prije potpisa ugovora...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 03:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja sam davno predlagao, da gospoje chim napune 18, umjesto kakijeh ogrlica, oko vrata nosaju neshto nalik "uputstvu za upotrebu". Znachi, odma za 18 rodjendan, ispuni se obrazac, ovo volim, ovo ne volim, ovo more, ovo ne more, ako oces ovo onda ovo, ako oces ono onda ono, anpasuje me ovo i ovo,garancija takva i takva, ostale generalije, krvna grupa, drz ne daj :D
I fino ugledash gospoju koja ti se svidja, pridjes pozdravish se, :"Izvini sekund, samo da procitam najbitnije", i ne gubish vrijeme, ni svoje, ni njeno :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 03:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Ja sam davno predlagao, da gospoje chim napune 18, umjesto kakijeh ogrlica, oko vrata nosaju neshto nalik "uputstvu za upotrebu". Znachi, odma za 18 rodjendan, ispuni se obrazac, ovo volim, ovo ne volim, ovo more, ovo ne more, ako oces ovo onda ovo, ako oces ono onda ono, anpasuje me ovo i ovo,garancija takva i takva, ostale generalije, krvna grupa, drz ne daj :D
I fino ugledash gospoju koja ti se svidja, pridjes pozdravish se, :"Izvini sekund, samo da procitam najbitnije", i ne gubish vrijeme, ni svoje, ni njeno :D

Pa tako ti je sad na internetu i agencijama pa vidis da ne funkcionise, a dokaz je zanemarljivo mali broj sklopljenih brakova na taj nacin.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 07:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
samo napred tunkica.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa meni je gore na internetu. Ima svakakvih budala... Bar ja mislim... Znam par cura koje su bile na poljupcu (godište od 76. pa nadalje) i znam kakavi su im se ljudi javljali...

MuskoBre je napisao:
EiLeen je napisao:

Ovi koji ne idu u takve agencije su neiskreni, ne zele brak, i ne traze pravu osobu? :D

Heheheh, nisam to rekla... Govorim iz nekog lijevog ugla jer imam 22 god i ne pada mi na pamet nikakva udaja.... :confused3: :laughing6:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa kad se mislis udavati onda :P
Salim se. Pa ne znam kakva su iskustva imali tvoji prijatelji iako skoro sa svakim s kim sam pricao nesto ne hvali taj metod. Mozda ce to biti u buducnosti tako dok ljudi budu imali manje vremena za zezu i hodanje po kaficima. 8)
A sto se agencija tice, primijetio sam da se brzo otvore, a jos brze zatvore sto znaci da im vjerovatno ne ide posao zbog gore navedenih stvari.
Ali sta cete, ne moze se bash sve unovciti. :evil:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
vim je napisao:
Mozda ce to biti u buducnosti tako dok ljudi budu imali manje vremena za zezu i hodanje po kaficima. 8)

hehe ko upoznaje muskarce i zene po kaficima, :lol: ja ne buahaha ...tamo dodjes sa ljudima koje vec znas, bezveze mi je prilaziti curama koje npr. ne znam

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
stvarno postajemo u globalu debilna vrsta .......

pocevsi od placanja svega od kuce , netom, karticama, dostave hrane (cak i hljeba i mljeka) po kucama......pa do

...trazenja zene po agencijama i net-u.......ma ajd' bjez' !!!

zato program u zivo je samo sto valja i treba.....

jos malo ce nam ugraditi cipove pod kozu i sve je tu...al' kad nesto zaseres tamo neko u srver sali samo delete i ciaooo.... :lol: .....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]