banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2008, 19:55
dzabaleban je napisao:
Imaš Clio 1.4 Benz, prešao 60.000 prvi vlasnik, 2001. Za 9000 KM možda i manje. U Brodu.
Ako te zanima, javi da se detaljnije raspitam i uzmem broj telefona.
Meni lik reče kad sam već bio kupio ovog svog, al tako je to uvijek ispadne da si mogao bolje proći.
No, život ide dalje, nije sve u parama, pare su opterećenje :lol:

ja bi to malo provjerio...čudno mi je samo 60.000 na satu...stvar je vrlo prosta: niko ne kupuje nov auto (bez obzira na klasu i marku i model...) da bi sa njim godišnje prešao 6-7 milja...dobrooo otvoriti oči...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pixi87 je napisao:
besmrtnik je napisao:
jebeš to. da valja ne bi se sklapala u kragujevcu, poljskoj, rumuniji, turskoj...sheet

Ja bi se prije zapitao zasto se proizvodi i 10 godina od premijere,vjerovatno zato sto se odlcno pokazala,a ne zato sto je neudobna i sa malo prostora kako tvrdis.

i yugo se već 40 godina proizvodi pa nisam siguran da je dobar...nemoj da lupaš gluposti...sad moram popiti tablete za smirenje...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Jebiga, ne može svako kao ti zaraditi 30.000KM, kao od šale, pa da kupi malo novijeg Mercedesa.

zapamti jedno: pare se ne mogu zaraditi ''od šale'' već samo ukrasti ili oteti...bolje mi je jednom dati 25-30 za polovnog ''okca'' ili malo noviju C-klasu (iako mi nije baš po volji) i završiti priču sa autom u narednih 10-ak godina nego se jebavati sa cliom, puntom, corsom, polom i ostalim moćnim mašinama od 1200 kubika...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
vim je napisao:
BMW od 10 godina bolji nego 5 novih fijata.

Mislim vise moze preci kilometara nego novi fijat. O sigurnosti i udobnosti da ne govorimo, a i limu, izgledu i ostalim pogodnostima.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Daj tjeraj ovog splendida, dobio je inspiraciju, odoše sve teme u k#rac.... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
besmrtnik, stvarno pretjeruješ, ne znam koja je uopšte poenta svih tvojih postova?

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
points je napisao:
besmrtnik, stvarno pretjeruješ, ne znam koja je uopšte poenta svih tvojih postova?

:evil3:
viewtopic.php?f=10&t=31335&hilit=splendid

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najjače je ono za Mercedesa!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Sto se mene tice bice Fokus samo da nadjem sto boljeg... Svidja mi se auto i nisam cuo neke zestoke kritike koje bi me natjerale da odustanem od njega...

Osim toga imajte na umu da sam ja ribar i da se cesto u auto mora staviti stap koji sklopljen ima oko 140cm...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Izrazito neudoban (proklinjat ces izrovane banjalucke ulice, bukvalno) i cini mi se nesto skuplje odrzavanje. Nije bas za ribolova, cini mi se da Fokus ima nizi klirens od Astre.

Inace, sasvim ok auto, po meni bolje od Golfa istog godista i motora.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 02:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2007, 02:33
neznam koliko se krecu cijene auta u B.L sada ali stari vidim kazes neces japance ali japanci su ti u zadnjih 10 godina najbolja auta.Sirom svijeta su na prvim mjestima u testovima i ja ih prodajem bez problema sa najmanje reklamacije (vecinom reklamacije zbog mojih gresaka), ford nije los ali ne fokus, opel hmmm nije bas los ali imaju elektricnih problema
(najvise reklamacije na elektroniku)volvo je ok ali neznam kako se krecu tamo a imas prostora u njemu,fiat ti ne bi preporucio
motor nije problem ali ima dosta sitnih greskica koji dobro znaju zivcirati bez obzira sto nisu opasni.Doduse fiat i renault su najvise prodana auta u evropi ali razlog je velike i brze produkcije zato nije ni kvalitet tako dobar.E sad je pitanje sta ti hoces kupiti nesto sto je lagano za odrzavanje gdje ti netrebaju kolege da ti pomagaju pri popravci ili nesto sto volis ali treba ponekad malo pomoci.Znaci po mom misljenju izaberi auto sto odgovara tvom ukusu,udobnosti i slicno jer kako god da okrenes polovno auto moze uvijek da ima problema jer pitanje je kako je vozen.
Ako pitas mene sta bi ja uzeo -- toyotu ili mazdu ako cu da vozam auto sa malo manje udobnosti ali sa malo odrzavanjem
ali ja gledam udobnost kako mi je sjediti kakvo je za voziti na daleko i slicno pa moram racunati malo vise na popravkama ali ja sam zadovoljan.Znaci stari ako hoces ustediti nesto para ja ti preporucujem japanca.
I na kraju ti mozes proci vrlo dobro i sa citroenom i sa fiatom, opelom itd.. uvijek se moze naletiti na dobro auto koje je dobro ocuvano ali uvijek postoji mali rizik cak i sa japancima.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma problem sa japanicima u BL je nedostatak kakavog takvog servisera a i rez. dijelovi se cekaju mada to nisu auta koja vole da se kvare.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
problem japanaca je sto ruzni. ajde ti budi faca pa hodaj sa nekim gaborom ! Ne ide jel tako??? :) :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U segmentu auta klase Clio, Punto, Fiesta japanci starijih godista zaostaju dizajnom. Ali ne uvijek, npr. Yaris, Swift, Jazz.

U vecim klasama je vec nesto drugacije:

Mitsubishi Galant

Slika

ili

Passat iz iste godine (1999.)

Slika

Ili danasnji Civic i danasnji Golf :) Ili Toyota Auris i Megan.

Generalna misljenja nisu OK. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
mislio sam komentarisati
ali necu
recete da volim VW

TNS:
nasao si ruznu sliku passata

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sta .. postoji lijepa slika Passata ? :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
mozda

<-----
<-----
<-----

:D :D :D

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Dobro ovde je karakteristika da se vw kudi (hvali se mercedes i japanci), a nije baš to tako...

BTW.Našao si "japanca" sliku iz nekog auto-magazina, sa felguma (vjerovatno full oprema), sjaji se auto, k'o iz tvornice, dole stavio passata, polovnjaka nekog, sa ratkapama, od raubanja je i sjaj izgubio... :-?

Ima finih japanaca daleko od toga, ali poređenje ti je.... :angry3:

Poslednji put menjao Anakin dana 07 Mar 2008, 11:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dobro ti japanci su obično full, a Passat obično go ko radikal. Neki dan u praoni, dovezao lik najnovijeg ovog pasata TDI, i otvara ovaj prijatelj na praoni i pokazuje mi, kad prozori nazad "na kurblu"!!! Nisam vjerovao da je to moguće u autu te klase, 2007. godište, preko 50.000KM?!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Sondri je napisao:
Dobro ti japanci su obično full, a Passat obično go ko radikal. Neki dan u praoni, dovezao lik najnovijeg ovog pasata TDI, i otvara ovaj prijatelj na praoni i pokazuje mi, kad prozori nazad "na kurblu"!!! Nisam vjerovao da je to moguće u autu te klase, 2007. godište, preko 50.000KM?!

Skandal! :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]