Citiraj:
A da li ti je neko rekao da ne znaš mnogo o muzici?
Nije.
Citiraj:
Prvo što treba napraviti razliku je da je sam Laka napisao i muziku i tekst pjesme, što do sada većinom nije bio slučaj. Znači čovjek je i autor, a to je odmah stepenica više. Tebi se može ne dopadati pjesma, ali nije ni loša ni besmislena. Ima taj jedan šaljivi dio na početku ali to je njegov stil.
Autor je znači svako ko naklepa 4 takta i napiše tekst koji podsjeća na poskočicu ili dječiju razbrajalicu, i to ga stavlja stepenicu više od ljudi koji "nisu autori", mada imaju upečatljive vokalne mogućnosti.
Uz dužno poštovanje svačijeg mišljenja, mene baš zanima ta esencijalna dubina i smisao stihova "Ne silazi sa čardaka rek'o mi je pjevač Laka". Doduše, ako sto uzmemo kao početni "šaljivi" dio, onda ostatak pjesme kojim dominiraju stihovi "pokušaću da te poljubim, a ti se pravi luda", zaista dobijaju druge obrise i na vidjelo izbija originalnost koju do sada, moram priznati, nisam primjećivao.
Citiraj:
Nije on naredio, ali ova tema i uopšte nezadovoljstvo izborom je počelo od štovalaca lika i djela dotičnog. Temu je pokrenuo vjerni obožavatelj, većinom su frustrirani takođe štovatelji, dobar dio tih komentara je baziran na novoj modi u "boljem dijelu Bih" a to je upravo mržnja Bih. Interesantno kako bolji dio Bih mrzi sam sebe.
Ti si bolesno opsjednut tim Dodikom prijatelju. Nema apsolutno nikakve veze ko je poštovalac ili neprijatelj dotičnog, kao što je i njegovo pominjanje na ovoj temi, inače isforsirano upravo sa tvoje strane, bilo nepotrebno i suvišno.