Nitro je napisao:
Ovo je strašno, ali ne zbog činjenica da je ovaj mentol, sa poluretardiranom pjesmicom i imbecilnim nastupom, izabran za predstavnika, već što će momentalno, BiH svi okarakterisati kao nekoga ko nema trunke poštovanje, prema takvom jednom događaju kao što je Eurosong. Jesmo mi svi svjedoci, da je to takmičenje odavno izgubilo kredibilitet i muzičku, odnosno umjetničku vrijednost, ali ne treba tjerati sprdnju do maksimuma, pa i ono malo poštovanja, koje prema nama gaje u svijetu, uništiti ovakvim glupostima. Pjesma je smeće, nastup je infantilan i besmislen, pogotovo onaj pijetao kojeg nosi, a izgleda je sve motivisano činjenicom, da je u posljednje vrijeme, trend na Eurosongu postao što upečatljviji scenski nastup, kojim su pobjednici često kompenzovali manji kvalitet pjesme ili sopstvenih glasovnih mogućnosti. Ipak je to sve jedan veliki šou i što ostavi veći utisak na gledaoce, to ima veće šanse za visok plasman. Sa druge strane Marija šerifović, Joksimović i Hari, su pokazali da dobar vokal i kvalitetna pjesma, ipak još uvijek predstavljaju kvalitet, kojim se, i bez scenskog nastupa, može osigurati repsektabilno mjesto. I ko priča o tome da je dotični iz Federacije? Da mi je rođeni brat, rekao bih da su nastup i pjesma, jednom rječju - idiotski.
Koje postovanje?
Ako mislis prema nasim dosadasnjim ulaganjima u Evroviziju,mislim na kvalitet pjesama,onda ok....Inace,prema nasim prostorima je postovanje medju zadnjim osjecajima koje svijet gaji ...nazalost,puno smo drugih "kvaliteta"pokazali osim nastupa na Eurosongu.....