banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2008, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Eeee definitivno! Ovo je hit :lol: :lol: :lol: :lol: OMG :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 16:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
je hit al za koji uzrast :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
player je napisao:
je hit al za koji uzrast :lol: :lol: :lol:

A i to sto kazes :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 16:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
fantomacan je napisao:
Ajmo sad brzo neki protest da pošaljete jedinog čovjeka koji u ovoj nametnutoj tvorevini Bih zna bilo šta da radi. Pretpostavljam da bi većina bila srećna kad bi ih Dodik predstavljao na Evroviziji, ne zna ni to niko u Bih nego samo on. Univerzalni znalac i autoritet, nešto poput boga.
Možda da probate u Strazburu da tužite BHT jer nanose štetu ugledu RS? :lol: :lol: :lol: Ili barem da usvoji neku rezoluciju skupština RS da se zna da se oni ograđuju od tih nametnutih i nedemokratski izabranih predstavnika za Eurosong koji još i čudno izgledaju. Zar takve da neko primi u neki kabinet na tom svetom tlu RS?

Druze jadno je koliko si opterecen politikom. :confused2:
Kad je bila Lejla apsolutno sam bio zadovoljan izborom, iako dolazi iz "mrskog" nam entiteta i "mrske" nam BHT. Isto tako su i mnogi drugi mislili u RS, vjerovao ti ili ne.

Ovo je djubre i kraj price. A ti bi mogao malo manje da paranoises, smijesno je.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 17:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Znao sam da imam hit. :lol: :lol: Pjesma se piše za izvođača, prema tome ova sasvim odgovara onome koji je izvodi, a on je kako znate Vikom uzrasta.

Ne treba nikako sumnjati da je aktuelna pjesma i izvođač koji ovdje izaziva nezadovoljstvo i proteste, plod zavjere velikih zapadnih sila protiv RS. Sve je to u cilju daljeg urušavanja i prenošenja nadležnosti. Što nisu napravili demokratsko takmičenje da Srbi pokažu superiornost svojih izvođača? Na kraju ovako se taj čudni lik baškari po Sarajevu i Beogradu trošeći pare pretplatnika iz RS. I gdje je tu konstitutivnost tri naroda? U pjesmi se spominje klepetanje nanulama što asocira na sevdalinke, a dobro znamo da se samo jedan narod ponosi sevdalinkama.

Poslednji put menjao fantomacan dana 04 Mar 2008, 17:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 17:30 
Ljudi, pogledajte ovo... necete vjerovati da se i VOJVODINA prijavila, poslusajte i pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=0wChE0pPNbo

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Bicemo zadnji i to je za nas dobro!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 18:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
tomasd je napisao:
Bicemo zadnji i to je za nas dobro!

Ma i to sto kazes.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 18:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
u stvari ,nama je svejedno

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 09:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ovo je nesto kao Branko Kockica na acidu, speedu, heroinu i LSD-u zajedno

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ma hajde,boga ti,ne znam sto se raja pali,pa masa ozbiljnijih zemalja dosad posla nevidjen broj ludaka i klovnova na evroviziju,i sta? Nista,samo se pokazuje koliko je i to vise isfurano i besmisleno...valjda i nasi skontali...

btw,onaj je nenormalan ,a pjesma je shiiit

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 11:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
Meni se Laka bas dopada... Ne mogu vjerovati kako ste samo prespremni da sudite, c, c, c... Dopada mi se i pjesma, i scena, i koreografija, i režija čitavog projekta... I mislim da je krajnje glupo imati mrske entitete, mrske nacije, mrske vjere...
Laka je umjetnik. I nije lako biti takvog senzibiliteta, u... vasem svijetu. Uskom i skučenom. Nema ni smisla raspravljati o tome. Slobodno udrite, sve je vec cuo. Seljak iz Goražda, glup, ne zna pričati, seljačina, jalijaš :D Meni je poprilično dirljivo i pošteno što se bar ne preserava i kaže lijepo, hoće da pjeva, da napravi neku lovu i to mu je motiv za nastup na Evroviziji. A ma koliko da mrzim te gluposti, i ma koliko da mi je mala Sestić draga, lijepa i talentovana, znamo kako je prošla na toj zaista lošoj manifestaciji bez kredibiliteta. Ona je imala pola miliona KM od RS. I tatu muzičara sa vezama i čim sve ne. Uostalom, tretirajte Laku kao predstavnika Federacije, ignorišite Eurosong i eto. Nije lijepo biti stalno ljut. :evil3:

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Meni se baš sviđa pjesma .. super je ... :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ovo je strašno, ali ne zbog činjenica da je ovaj mentol, sa poluretardiranom pjesmicom i imbecilnim nastupom, izabran za predstavnika, već što će momentalno, BiH svi okarakterisati kao nekoga ko nema trunke poštovanje, prema takvom jednom događaju kao što je Eurosong. Jesmo mi svi svjedoci, da je to takmičenje odavno izgubilo kredibilitet i muzičku, odnosno umjetničku vrijednost, ali ne treba tjerati sprdnju do maksimuma, pa i ono malo poštovanja, koje prema nama gaje u svijetu, uništiti ovakvim glupostima. Pjesma je smeće, nastup je infantilan i besmislen, pogotovo onaj pijetao kojeg nosi, a izgleda je sve motivisano činjenicom, da je u posljednje vrijeme, trend na Eurosongu postao što upečatljviji scenski nastup, kojim su pobjednici često kompenzovali manji kvalitet pjesme ili sopstvenih glasovnih mogućnosti. Ipak je to sve jedan veliki šou i što ostavi veći utisak na gledaoce, to ima veće šanse za visok plasman. Sa druge strane Marija šerifović, Joksimović i Hari, su pokazali da dobar vokal i kvalitetna pjesma, ipak još uvijek predstavljaju kvalitet, kojim se, i bez scenskog nastupa, može osigurati repsektabilno mjesto. I ko priča o tome da je dotični iz Federacije? Da mi je rođeni brat, rekao bih da su nastup i pjesma, jednom rječju - idiotski.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Nitro je napisao:
Ovo je strašno, ali ne zbog činjenica da je ovaj mentol, sa poluretardiranom pjesmicom i imbecilnim nastupom, izabran za predstavnika, već što će momentalno, BiH svi okarakterisati kao nekoga ko nema trunke poštovanje, prema takvom jednom događaju kao što je Eurosong. Jesmo mi svi svjedoci, da je to takmičenje odavno izgubilo kredibilitet i muzičku, odnosno umjetničku vrijednost, ali ne treba tjerati sprdnju do maksimuma, pa i ono malo poštovanja, koje prema nama gaje u svijetu, uništiti ovakvim glupostima. Pjesma je smeće, nastup je infantilan i besmislen, pogotovo onaj pijetao kojeg nosi, a izgleda je sve motivisano činjenicom, da je u posljednje vrijeme, trend na Eurosongu postao što upečatljviji scenski nastup, kojim su pobjednici često kompenzovali manji kvalitet pjesme ili sopstvenih glasovnih mogućnosti. Ipak je to sve jedan veliki šou i što ostavi veći utisak na gledaoce, to ima veće šanse za visok plasman. Sa druge strane Marija šerifović, Joksimović i Hari, su pokazali da dobar vokal i kvalitetna pjesma, ipak još uvijek predstavljaju kvalitet, kojim se, i bez scenskog nastupa, može osigurati repsektabilno mjesto. I ko priča o tome da je dotični iz Federacije? Da mi je rođeni brat, rekao bih da su nastup i pjesma, jednom rječju - idiotski.

Koje postovanje?

Ako mislis prema nasim dosadasnjim ulaganjima u Evroviziju,mislim na kvalitet pjesama,onda ok....Inace,prema nasim prostorima je postovanje medju zadnjim osjecajima koje svijet gaji ...nazalost,puno smo drugih "kvaliteta"pokazali osim nastupa na Eurosongu.....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma aha, u poredjenju s harmonikašem Joksimovićem, ništa nije dovoljno dobro... daaaaaj. Bljak. Ne ucestvujem vise u ovom razgovoru. Zigmunde, ajmo na pivo?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
E, stvarno ga kenjate...pjesma OK, Laka OK..muzika, produkcija..OK..

fantommacan i ostali luzeri..no OK

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Super Hiče, i ti si pozvan :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
"kolike protraćismo daneeee...
ležeći jedući bananeeeeeee..." :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kolika rasprava o jednom kilavom festivalu i ucesnicima na istom?! :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]