banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 00:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2008, 20:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
fatboy je napisao:
Metheny je napisao:
fatboy je napisao:
Gdje se nalazi ta firma tacno?

ITMG router: Poslije Gradskog mosta prva lijevo, pa prva desno pored Azzura, tj. Ulica Brace Potkonjaka, tamo iza Tropika, u istoj kući gdje je i Hemel kozmetika, ulaz do Tropika, pa uz stepenice na sprat i srešćeš nasmijano lice gazda Roberta :)
Jel' jasno?

hvala skontao sam :)

btw. bio sam se zaletio da uzmem 2032bw za 410 KM, ali ubrzo nakon toga odustao sam, jer kad dodam PDV, dodje 480 KM :)
tako da cu sacekati mart :D

Hmm...danas sam zvao da pitam bas za taj 2032bw i naravno - nemaju ga. Takodje nisu imali ni par drugih modela za koje sam se interesovao. Prema tome, cjenovnik mozda jeste primamljiv ali cini mi se da nema bas mnogo koristi od toga.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 23:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2008, 19:55
sve je to šuplja priča...i ja sam se tako par puta ispalio u east code-u...kupovao kod njih 2-3 godine i oni mi kao dadnu dilerki rabat 10%...međutim, nakon nekog vremena počne kenjanje: ne možemo više davati, ne isplati se, ovo, ono...

zovnem ja jednom, pitam za ddr 1gb...koliko je...105 KM za tebe (kao dilerska cijena)...ok, dolazim za 15-ak minuta...dođem, kad neka cura kupuje isto ddr 1gb...i isto joj naplate...105 KM. čim je izašla ja za njom i lijepo je pitam jel ona stalno kupuje kod njih i odgovori da je drugi put ušla ali je prvi put kupila nešto...i tako se to završilo.

sve su ovo klošari...samo se boje da neko drugi ne zaradi više...

što se tiče te firme gdje si gledao tft monitor mogu ti samo reći da su oni još gori:
- pola cijena uopšte nije tačno
- skoro 90% robe nemaju uopšte
- garancija nekad važi nekad ne važi (komšo kupio dvd-rw i rikne mu nakon 10-ak dana; čovek ode i oni mu kažu: to je do loših medija, i on budala padne na tu priču...)

poenta: ne uzimaj ništa zdravo za gotovo

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 00:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
besmrtnik je napisao:

Ovo potpisujem jer sam se licno uvjerio, a vjerujem da i ostalo nije daleko od istine.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 12:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2008, 19:55
skuba je napisao:
besmrtnik je napisao:

Ovo potpisujem jer sam se licno uvjerio, a vjerujem da i ostalo nije daleko od istine.

stvar je vrlo prosta: da bi neka firma u početku svoga rada na lageru imala samo po 1 model svake komponente (procesor, matična, ddr, moniotor, hdd, kućište...), da ne nabrajam da ima nekoliko socket-a, 2 ddr-a (obični i ddr2), ata i sata diskovi, monitori 17'',19'',20'',22''...obični i widescreen...trebalo bi im u startu bar jedno 50-ak hiljada KM robe na lageru...što baš i nije mala para...prema tome: ne prodaj nešto što nemaš...mislim da je jasno. ponavaljam: samo po jedan komad svakog modela neke komponente...ali jebiga, svi hoće da napune reklamni materijal pa ga jebi...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 11:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Evo ja upravo razgovaram sa vlasnikom firme sztr-itmg i kaže čovjek da ima većinu robe na lageru, a ono što nema može nabaviti u roku 3 dana. Takođe, sva roba iz cjenovnika je dostupna. Cijene navedene na sajtu su bez PDV-a! Poz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]