banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2008, 11:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Patch navodno radi samo na original verziji. A ove dresove i slike imaš svagdje za skinuti, ali je malo komplikovano da se ubace u igru. Ima li neko od vas piratski CD, a da je prošao 2010. godinu? Čitam sad na forumu da novi patch 8.0.2 ispravlja da se i u engleskoj ligi može koristiti 7 izmjena i da nema one greške da na evropskom prvenstvu završe Crna Gora, Lihtenštajn, Moldavija, San Marino,... tačnije dvije zadnje ekipe iz kvalifikacija! Problem je što patch radi samo na original igri!!! Ima li neko da je skinuo ili da mu nije problem skinuti 800MB, full verziju sa 8.0.2 patchom i crackom pa da mi prebaci? Sad sam skonto zašto me je izbacivao

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Meni je kolega skinuo sa interneta ovu verziju i imam je na piratskom CD-u ...nije me nikad izbacilo iz igre....i presao sam 2010 :D....
nasao sam ja te slike ali nikako da ih ubacim da rade :-?

EDIT: evo skidam patch (94.6MB :o ) pa cu ti javiti da li radi na mojoj verziji :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
patch radi. problem je na crackovanim verzijama. koristi daemon toolse i yasu.
samo da se pohvalim nisam izgubio posao. u zadnjem kolu zvezda izgubila kod kuće i titula je završila u humskoj :D a već su odabrali novog trenera :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skinuo, instalirao patch i radi :D

sad da mi neko objasni kako da ubacim slike...? :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 17:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ponesi prazan CD ili USB do mene da ti to prebacim sve sređeno, a onda nije problem. Usput ponesi i taj crackovani CD :)

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
kako uopste mozete igrati sa tim gay klubovima? chelsea, tottenham, partizan? boooooooooooooorig
evo dream teama:

Gibson
Seeby Fitzgerald Beard Charles

Taylor Rothery Eagers Leaslie

Clarke Ephraim

treca sezona sa st albans-om, zasad odlicno 5 mjesto u engleskoj blue square premier ligi (inace, engleska 5 liga).
nakon plasmana iz blue square south lige, vec drugu sezonu smo stabilni u blue square premier i sa visokim
ambicijama docekujemo drugi dio prvenstva.
rekordna suma koju smo platili za igraca : 0 funti
rekordna suma primljena : 10000 funti

to su pravi timovi, a ne tamo neki chelsea...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 03:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja krenuo sa Srbijom i odradio kvalifikacije. U tim jedino mogu Kežman, Babović i Smiljanić od Grobara, sve ostalo Zvezdaši :D Završim 2. u kvalifikacijama, kad ono onaj glupi bug jer nemam poriginal igricu i opet na prvenstvu zavreš po tadnje dve ekipe iz svake geupe!!! :angry4: Daj ko ima originalni CD bez ovog buga da mi prebaci????

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ponesi prazan CD ili USB do mene da ti to prebacim sve sređeno, a onda nije problem. Usput ponesi i taj crackovani CD :)

Jbga, kad sam ja iz Prijedora a ne idem tako cesto u BL :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 19:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uzeo sam original od Nerevara, sad ću da osvojim Evropu i svijet sa Srbijom!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 00:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Ja picim Fifa manager 08. Nako, nije lose, bolja mi je od footbal manager, valjda najvise zbog gledanja tekmi u 3d formatu

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

La Point je napisao:
Ja picim Fifa manager 08. Nako, nije lose, bolja mi je od footbal manager, valjda najvise zbog gledanja tekmi u 3d formatu

da, ali ima mnogo manje igraca...............kad bi FM imao 3D, to bi bio vrh, ali mogu misliti kolika bi bila baza podataka :-? :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Igrao sam FIFA manager davno i bas je bio krs.....nakon pet-sest sezona pare se pocnu brojat u milijardama....glavni fazon u igrici je napravit sto veci stadion...i bio je onaj igrac (ja bi to prije nazvao bug-om) Balabonov....igra covjek stopera i ima skil 99....njega samog stavis u odbranu i nemozes primit gola....

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bilo je "bugova" i na FM starijim verzijama (2003) tipa Hose Julian de la Cuesta, Absalonssen, Tarik Nabil itd itd :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 10:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Krenuo sam opet sa Tottenhamom, pošto sam ispao u grupi na Evropskom sa Srbijom :) a sledeće takmičenje za dve godine :) Sa novim patchom je dobro što klubovi nemaju toliko para na startu, ali je bezze što je Anelka npr. od početka sezone u Chelseu. Još sam jednu glupost primjetio, Alan Hutton iz Tottenhama je imao sliku jer svi igrači Glasgowa imaju slike, a sad kad je u Tottenhamu slike nema?!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
a ja dobio sevilju u nokaut fazi kupa uefa, oderem je 3:0 kod kuće i pun sebe odem u španiju na revanš. kad ja tamo a ono međutim... 6:1 :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 20:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
c c c :D mali update :) usao u seriu c1a :D i tu sam prvi trenutno :) totenham :confused1:

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Šta fali Tottenhamu??? Najjača liga, borba za 4. mjesto i Ligu šampiona, mada zbog jačine svih klubova u Premiershipu ni UEFA kup nije siguran. Sad sa ovim novim patchom krećem bez kupovine jer je transfer budžet 0 evrića, a igrače koji su višak niko neće da uzme (Tainio, Zokora, Chimbonda, Malbranque)!!! Nadao sam se od njih skupiti 14 miliona za koliko je Middlesbrough spreman pustiti Downinga, ali niko ni dinara ne da za pomenutu četvoricu, iako svaki vrijedi po 6-7 miliona. Na startu sam isključio opciju "alow transfer bugdets in first window" pa niko ništa ne kupuje, igra se sa trenutnim ekipama, ali su svi transferi iz januarskog prelaznog roka već realizovani i prije početka sezone. Nakon četiri kola imam 7 bodova, dve domaće pobjede i remi i poraz u gostima, al tek sad dolaze mečevi protiv Chelsea, Manchestera, Arsenala, Liverpoola, Evertona, Portsmoutha,... ovo su bili autsajderi na startu. Ja sam prije ganjao te paćeničke ekipe, tačnije igrao sa Hullom, ali dok sam došao do 2. lige svi poznatiji igrači se penzionisali. Ne želim da gatam po 7. ligama već oću da kupim i nekog poznatijeg igrača, za mene je to i smisao ove igre, kupovina-prodaja-ganjanje prestižnih trofeja.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Šta fali Tottenhamu??? Najjača liga, borba za 4. mjesto i Ligu šampiona, mada zbog jačine svih klubova u Premiershipu ni UEFA kup nije siguran. Sad sa ovim novim patchom krećem bez kupovine jer je transfer budžet 0 evrića, a igrače koji su višak niko neće da uzme (Tainio, Zokora, Chimbonda, Malbranque)!!! Nadao sam se od njih skupiti 14 miliona za koliko je Middlesbrough spreman pustiti Downinga, ali niko ni dinara ne da za pomenutu četvoricu, iako svaki vrijedi po 6-7 miliona. Na startu sam isključio opciju "alow transfer bugdets in first window" pa niko ništa ne kupuje, igra se sa trenutnim ekipama, ali su svi transferi iz januarskog prelaznog roka već realizovani i prije početka sezone. Nakon četiri kola imam 7 bodova, dve domaće pobjede i remi i poraz u gostima, al tek sad dolaze mečevi protiv Chelsea, Manchestera, Arsenala, Liverpoola, Evertona, Portsmoutha,... ovo su bili autsajderi na startu. Ja sam prije ganjao te paćeničke ekipe, tačnije igrao sa Hullom, ali dok sam došao do 2. lige svi poznatiji igrači se penzionisali. Ne želim da gatam po 7. ligama već oću da kupim i nekog poznatijeg igrača, za mene je to i smisao ove igre, kupovina-prodaja-ganjanje prestižnih trofeja.

pa, uzmi recimo maidenhead, pa onda u sezoni 2070/71 kad udjes u premier ligu, dodjes svom glavnom igracu na 'set nickname' i tamo postavis 'ronaldinho' i bog te veselio :D
ja sam na pocetku svoje duge karijere igranja managera (cm 3, 1998 godine) igrao sa tim bayernima, barcelonama, dok mi nije postalo totalno bezveze da u roku od 2 sezone osvojis sve sto mozes. mnogo mi je veci uzitak uzeti neki iz engleske 6 lige, pa gledat kako da dovedes nekog ko ima pet karakteristika preko 10...a ne ovako, kad vidis statistike, pa tamo pola tima sve preko 15 ima, pa ti se zavrti u glavi.

st albans rules!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 00:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja Managere igram od 1997. godine, Premier Manager 97, Ronaldo u PSV-u!!! Tad se mogla igrati samo engleska liga, a ako hoćeš da možeš mijenjati klubove moralo se krenuti od 4. lige, najbolji bio Shewsbury jer su imali 1.000.000 funti za trasnfere :) Na tom manageru se mogao graditi stadion i stavljati cijena karte, ali je bilo debilnih stvari poput overall rejtinga pa samo izlistaš igrač po rejtingu, pokupuješ ih i ne može ti niko ništa. Pored toga, ako ponudiš za igrača kolika mu je vrijednost, klub automatski prihvati ponudu :( Revolucija je došla sa Championship managerom, nestalo je 3D prikaza mečeva, ali je igranje postalo mnogo zanimljivije. Obično igram englesku ligu jer ima najviše dobrih mladih igrača, a Tottenham je ekipa po mom ukusu. Imaju solidan tim, iako nedovoljan za titulu, ali nakon 2-3 sezone ko zna :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja poceo sa Portsmutom i malo igrao ali nisam mogao a da ne nastavim sa Chelsijem....sad sam na pocetku sedme sezone i gradi se novi stadion koji ce nositi moje ime :lol: :lol:
...a malo je reci da sam sve moguce osvojio.....a prosjek godina u ekipi 23 :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]