Citiraj:
Šta fali Tottenhamu??? Najjača liga, borba za 4. mjesto i Ligu šampiona, mada zbog jačine svih klubova u Premiershipu ni UEFA kup nije siguran. Sad sa ovim novim patchom krećem bez kupovine jer je transfer budžet 0 evrića, a igrače koji su višak niko neće da uzme (Tainio, Zokora, Chimbonda, Malbranque)!!! Nadao sam se od njih skupiti 14 miliona za koliko je Middlesbrough spreman pustiti Downinga, ali niko ni dinara ne da za pomenutu četvoricu, iako svaki vrijedi po 6-7 miliona. Na startu sam isključio opciju "alow transfer bugdets in first window" pa niko ništa ne kupuje, igra se sa trenutnim ekipama, ali su svi transferi iz januarskog prelaznog roka već realizovani i prije početka sezone. Nakon četiri kola imam 7 bodova, dve domaće pobjede i remi i poraz u gostima, al tek sad dolaze mečevi protiv Chelsea, Manchestera, Arsenala, Liverpoola, Evertona, Portsmoutha,... ovo su bili autsajderi na startu. Ja sam prije ganjao te paćeničke ekipe, tačnije igrao sa Hullom, ali dok sam došao do 2. lige svi poznatiji igrači se penzionisali. Ne želim da gatam po 7. ligama već oću da kupim i nekog poznatijeg igrača, za mene je to i smisao ove igre, kupovina-prodaja-ganjanje prestižnih trofeja.
pa, uzmi recimo maidenhead, pa onda u sezoni 2070/71 kad udjes u premier ligu, dodjes svom glavnom igracu na 'set nickname' i tamo postavis 'ronaldinho' i bog te veselio
ja sam na pocetku svoje duge karijere igranja managera (cm 3, 1998 godine) igrao sa tim bayernima, barcelonama, dok mi nije postalo totalno bezveze da u roku od 2 sezone osvojis sve sto mozes. mnogo mi je veci uzitak uzeti neki iz engleske 6 lige, pa gledat kako da dovedes nekog ko ima pet karakteristika preko 10...a ne ovako, kad vidis statistike, pa tamo pola tima sve preko 15 ima, pa ti se zavrti u glavi.
st albans rules!