banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: GRIPA I PREHLADE
PostPoslato: 06 Feb 2008, 08:24 
FLASH je napisao:
blue je napisao:
Inače, bolove vezane za korištenje računara treba ozbiljno shvatiti. Meni je u opisu posla da dreždim za računarom, a treba preživjeti čitav radni vijek bez većih problema što znači maksimalno smanjenje stresa izazvanog tim radom. Čak izbjegavam korištenje miša, učim prečice na tastaturi...

A ja sam se konacno pomirio sa tim da onaj jastucic od podloge treba okrenuti ispod zgloba, da drzi ruku, a ne sa strane, da ne smeta. :)
Pokusavam posljednjih dana da ne opterecujem zglob, pa cu vidjeti kako ce napredovati.

E da ti je ovo imati samo!!!
Ne bi digao ruku sa podloge nikad vishe!1 :lol:
Slika

Samo sto je skupo ko djavo!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 19:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
psyborg je napisao:
FLASH je napisao:
blue je napisao:
Inače, bolove vezane za korištenje računara treba ozbiljno shvatiti. Meni je u opisu posla da dreždim za računarom, a treba preživjeti čitav radni vijek bez većih problema što znači maksimalno smanjenje stresa izazvanog tim radom. Čak izbjegavam korištenje miša, učim prečice na tastaturi...

A ja sam se konacno pomirio sa tim da onaj jastucic od podloge treba okrenuti ispod zgloba, da drzi ruku, a ne sa strane, da ne smeta. :)
Pokusavam posljednjih dana da ne opterecujem zglob, pa cu vidjeti kako ce napredovati.

E da ti je ovo imati samo!!!
Ne bi digao ruku sa podloge nikad vishe!1 :lol:

Imao. Ista kao i sve druge pogloge.
Na kraju se zglob poceo polako i oporavljati, sad me skoro vise uopste ni ne boli. 2-3 sedmice manjeg koristenja misa i stegnut zglob su pomogli. :)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2008, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
japanska.buba je napisao:
(ako zelite 25% jeftinije nego inace...to je maximalni ostvarivi popust..javite se na japanska.buba@gmail.com)

имали смо јапанску ружу, сад имамо и јапанску бубу :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
grrrr ja opet bolesna,nisam cestito ni ozdravila,opet jezivi bolovi u kostima,glavobolja itd...jesam li ja jedini baksuz da dvaput u mjesec dana ima gripu? :mad:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2008, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jesi :D

Ja sam proteke godine, kao nikad, imao problema sa gripom i prehladama .. Ove godine cu definitivno da se vakcinisem .. bolje mi je to nego da se danima zajebavam danima oporavka ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 08:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Nisi jedina, Aždajice, zaista je krenula 'druga tura' što se tiče gripe. Mene još nije zakačilo, ali vidim da ljudi oko mene ponovo počinju da kišu, kašlju, šmrcaju, kukaju... :confused2:

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
i ja sam primjetila pojavu ponovnu viroze.

ne smijem da ureknem, ja ove godine nisam nijednom. kuc kuc. ma ja imam neki unutrašnji senzor, ja nju nanjušim u ranoj fazi, onda aspirin i supice, i odmah sasiječem, kao nindža 8) :lol: :cat:

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Grozno,nisam godinama bila ovako prehladjena,a sad dvaput u mjesec dana,a kako nemam vremena da odlezim,uzmem neku instant terapiju s pseudoefedrinom i bukvalno se drogiram,od juce su mi zjenice prosirene :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
XIX century je napisao:

ne smijem da ureknem, ja ove godine nisam nijednom. kuc kuc. ma ja imam neki unutrašnji senzor, ja nju nanjušim u ranoj fazi, onda aspirin i supice, i odmah sasiječem, kao nindža 8) :lol: :cat:

isti slucaj :cat:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hm trebala sam i ja kucnuti tri puta :angry3: , evo bila me uhvatila prava pravcata prehlada, tri-4 dana je trajala, niotkud se stvorila, ali danas sam dosla sebi, nista posebno, med propolis c vitamin supe a najvise mi je pomogao ASPIRIN PLUS C definitivno je caroban! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Coldrex rulezz, ja samo njega uzimam, najbolja droga za ovakve stvari :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 23:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
a SREBRNA VODA?!?!

Da li je mozda iko cuo ili pak koristio to???

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Kako da ne čujemo za lijek koji liječi 650 bolesti... Gripa i prehlada su dječija igra za srebrnu vodu...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja nikad cula :oops: sta je sad pa to? (mogu reci samo da me asocira na "salijevanje strave" :-? :confused3: :confused1: )

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
http://www.srebrnavoda.com

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 18:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
blue je napisao:
Nije me spasilo ove gripe koja još hara, sa sve bolom u kostima...

E, kad vec pomenu to: moze li ova gripa da izazove bol u zglobovima (konkretno, desna ruka, saka; ona koja koristi mis) ili sam ja zaradio nesto gore? Posljednjih 10ak dana me konstantno boli ovaj zglob (a povremeno i koljeno, koje sam iscasio prosle godine, isto negdje u ovom periodu), pogotovo ako nesto teze radim sa njim (npr. podizanje tezih stvari), kao sto su neke vjezbe, pa se nadam da je zbog gripe, a da nije gori problem, kao sto je Azdajica imala. :-?

Juhu, kompjuterska saka strikes again... :angry3:
Evo, opet desni zglob, zadnjih 10ak dana, a nisam koristio komp u tom periodu.
I to bas pred put me uhvati... grr.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
FLASH je napisao:
blue je napisao:
Nije me spasilo ove gripe koja još hara, sa sve bolom u kostima...

E, kad vec pomenu to: moze li ova gripa da izazove bol u zglobovima (konkretno, desna ruka, saka; ona koja koristi mis) ili sam ja zaradio nesto gore? Posljednjih 10ak dana me konstantno boli ovaj zglob (a povremeno i koljeno, koje sam iscasio prosle godine, isto negdje u ovom periodu), pogotovo ako nesto teze radim sa njim (npr. podizanje tezih stvari), kao sto su neke vjezbe, pa se nadam da je zbog gripe, a da nije gori problem, kao sto je Azdajica imala. :-?

promjene vremena,i ja umirem,uzmi nesto od onih gelova za sportske povrede i koristi bandaze za zglob ,dosta dobre,mada poskupe sam nasla u radnji ortopedskih pomagala,koja se nalazi u onoj zgradi gdje su declan racunari,preko puta my name is luka ili ako imas nekog da ti donese negdje iz inostranstva a izgleda ovako http://www.cvs.com/CVSApp/catalog/shop_ ... crumb=true

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 02:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
FLASH je napisao:

promjene vremena,i ja umirem,uzmi nesto od onih gelova za sportske povrede i koristi bandaze za zglob ,dosta dobre,mada poskupe sam nasla u radnji ortopedskih pomagala,koja se nalazi u onoj zgradi gdje su declan racunari,preko puta my name is luka ili ako imas nekog da ti donese negdje iz inostranstva a izgleda ovako http://www.cvs.com/CVSApp/catalog/shop_ ... crumb=true

Hells yeah, evo je opet. I opet desna ruka. I opet pred put. :(

@azdajica, jesi koristila to mozda, to pomagalo?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2013, 07:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Odem jutros do apoteke da uzmem Rinostop jer sam sav zapušen kad čujem da se ga preimenovali u Rinobos (ko kaže da nema Bosne :) ). Otvorim pročitam i vidim da nema više isti sastav, tj da su izbacili onaj pseudoefedrin hidroklorid. Zna li iko išta više o ovome, jer ispada sad da podvaljuju...

Ps. izvinjajem se šta podižem temu staru 3 godinu al nisam znao gdje bi, a i sad je sezona ovih kijavica :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2013, 09:22 
Ja mazem aciklovir na usnu, bar sam juce morao...

Zeznuo se, izasao skroz mokar sa treninga, a idiot nisam ponjeo duks sa kapuljacom...sreca nije me prehlada jos sahvatala...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]