banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: hmm
PostPoslato: 04 Jan 2008, 11:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Dec 2007, 11:03
Pa mislim da ima puno takvih,al nek radi sta god ko hoce.Al mislim da je gora stvar dvolicnost!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Meni je sad veća dilema; da li dupeuvlakače možeš poznati po smradu? Da li oni u suštini smrde...? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Prvo,sama definicija nedostaje.Sta se podrazumijeva pod navedenim? Podilazenje curi koja ti se svidja? Djetetu koje je malo nemirno,pa hoces da ga primiris? Sefu na poslu?

Takodje razlicite situacije i polozaj odakle se gleda mogu biti posmatrane kao dupeuvlacenje a da to nisu.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Najcesci oblik dupeuvlecanje je ulizivanje svom sefu, direktoru...barem sam ja vidjela gomilu takvih slucajeva..i u vecini nemaju nikakve koristi od toga, osim da ih direktor potapsa po ramenu ili da mu "ponese torbu do auta"...a sroza cijelu svoju licnost do dna...ali to su takvi karakteri. kojima je potrebno da se prilijepe za nekoga i trce za njim

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Vidio sam razne prizemne forme dupeuvlacenja, obicno sefu ili direktoru. Jedna vrlo ruzna osobina, danas sve prisutnija.
Na zalost, imao sam je priliku iskusiti i sa druge strane ... na taj nacin da se tebi, kao licu odgovornom za nesto, neko iz koristi zeli uvuci, pribliziti se ili ti stalno povladjivati, ... uf, mnogo los osjecaj. Prezirem.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
kad sam isao na neki intervju za neki posao u hotelu Bosna prije vise godina poredali su nas u jedan red. I jedna zena je stalno nesto pricala i pokusavala da se nabaci kao dobra za taj posao. No, to je bilo toliko providno da smo svi kandidati vidjeli da rijec o klasicnom dupeuvlacenju. Cini mi se da niko nije ni dobio posao po starom losem obicaju kod nas, nego neko ko je bio vec unaprijed odredjen vezom. Pa ni ona nije dobila iako se osramotila pokusavajuci se uvuci pred svima. To je toliko jadno, ali kad oskudica natjera ljude na sve pa i na to.
Ali ima razlike kad se neko dupeuvlaci ne zbog potrebe vec zbog prestiza, a to je vec drugo.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Nadam se nikad necu doci u situaciju..da bih trebala da se ,,dupeuvlacim`` :lol: ..jer sam jednostavno blago retardirana sto se tice toga..... :lol: .I o5 mislim da je efekat djelovanja nagrade dupeuvlacenja kratkotrajan...ili mozda samo malo pomocno sredstvo u za vise ciljeve..

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ne znam,ugl.ovima sto rade u str .bankama ,kad se pojave sefovi,jedva mozes vidjeti broj cipela i to baterijskom lampom

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
manitu uci da svira je napisao:
ne znam,ugl.ovima sto rade u str .bankama ,kad se pojave sefovi,jedva mozes vidjeti broj cipela i to baterijskom lampom

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
whey :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
navedenu pojavu ne mogu da svarim nikako,dakle prezirem takvo ponashanje, jer odise nedostatkom sopstvenih kvaliteta. Ne volim pokusaje da se meni neko ulizuje, a kamoli d a ja gajim takav odnos prema nekome. Ja i slicni meni, idemo tezim putem... a ulizice uglavnom dobro prolaze(bar u anshem drustvu), mozda im efekat nije na duze staze, ali brzo s eoni preorjentisu.
Dakle , treba biti osoba za takvo sto. :roll: Ja znamd a ja nisam, niti mogu ista od toga da tolerishem, cak naprotiv stavra mi jaku averziju prema osobama koje s e tako ponashaju..

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dupeuvlačenje sam imala prilike svuda da gledam, čak i na forumima kad se adminu neko od članove dupeuvlači i hvali ga bez ikakvog povoda.
Dupeuvlačenje je odraz nesigurnosti i želje da neko o nama ima bolje mišljenje nego bi ga bez toga imao ili jednostavno neki interes.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Uf....sto ja ne gotivim dupeuvlacivace! Znaci, imala sam priliku biti u drustvu takvih ulizica i to mi je odvratno...Ni ja takve nikako ne mogu da svarim :angry3:
Ne znam, te osobe koje se ulizuju ne mogu drugacije nikako biti zapazene ili je nesto drugo u pitanju...Ma kako god, te osobe su mi jadne :angry1:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 00:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Vrlo korisna stvar, ko umije pravilno da primjeni i dozira!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ta pojava je lijepo oslikana u filmu "Poltron" sa Zoranom Cvijanovićem u ulozi Radivoja Šulajića, tj. poltrona.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2008, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Bravo Talija ...
Mnogo dobar film .... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]